Download
succes met global domains international en rolution n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
succes met global domains international en rolution PowerPoint Presentation
Download Presentation
succes met global domains international en rolution

succes met global domains international en rolution

353 Views Download Presentation
Download Presentation

succes met global domains international en rolution

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Succes met Global Domains International en Rolution Er is veel informatie te vinden over Global Domains International en Rolution waarin wordt uitgelegd hoe men snel een groot netwerk en een succesvolle organisatie kan opbouwen. Er is ook informatie te vinden over waarom het veel mensen niet lukt om een inkomen op te bouwen met deze bedrijven. Beide bedrijven zijn sterk gericht op internet en daarmee ontstaan er veel mogelijkheden voor het bereiken van nieuwe leden wereldwijd. In dit e-book wordt kort uitgelegd wat Global Domains International en Rolution zijn en hoe u hier geld mee kunt verdienen. Vervolgens wordt er beschreven hoe u wereldwijd mensen kunt bereiken om zo uw organisatie op te bouwen en uit te breiden.

 2. Global Domains International en Rolution Global Domains International en Rolution zijn bedrijven waarmee u online geld kunt verdienen. Voor $ 10,- per maand bent u lid van Global Domains International en voor $ 13,- per maand bent u lid van Rolution. Hiervoor krijgt u toegang tot het ledengedeelte waar u gebruik kunt maken van verschillende promotiemiddelen om uw eigen onderneming te promoten. Bij Global Domains International krijgt u een .ws domeinnaam en een handige tool om snel en eenvoudig een website te maken. Bij Rolution krijgt u ‘The Vault’, een online opslagplaats voor uw digitale bestanden ter grote van vijf gigabyte.

 3. Hoe kunt u geld verdienen met Global Domains International en Rolution? Door nieuwe mensen te vinden die net zoals u geld willen verdienen en een eigen online onderneming willen starten. Per persoon die u aanmeld verdient u $ 1,-. U verdient echter ook $ 1,- per persoon voor mensen die worden aangemeld door mensen die via u zijn aangemeld. U blijft $ 1,- verdienen voor mensen die lid worden tot wel vijf schakels ver.

 4. Voorbeeld: U meld vijf mensen aan die op hun beurt ook vijf mensen aanmelden en zo voorts tot vijf niveaus diep. Dat betekend dat er 5x5x5x5x5 = 3125 mensen in uw net werk zitten. Zo snel kan het gaan. Voor deze 3125 mensen verdient u dus $ 3125,- per maand en wanneer er iemand weg gaat schuift de lijn in. Op die manier blijft u altijd een vast maandelijks inkomen houden en bepaald u zelf hoe hoog uw inkomen is. Het belangrijkste bij Global Domains International en Rolution is dus het vinden van nieuwe mensen die ook op zoek zijn naar een mogelijkheid om online en van thuis uit geld te verdienen. Hoe u dit het beste kunt doen ziet u hier.

 5. Traditionele methodes De eerste stap die vaak wordt beschreven is het vinden van mensen in uw eigen omgeving. Dat is vaak ook het eerste waar mensen aan denken. Het is mogelijk dat u hier nieuwe leden vindt in uw vriendenkring of bij familie. Het probleem met deze ‘traditionele’ methode is dat de mensen die u benadert niet zitten te wachten op uw verhaal. Ze hebben een baan en de reactie is vaak ook dat het ‘te mooi is om waard te zijn’ of het is een piramidespel. Deze reacties kunnen vervelend zijn wanneer hiermee uw verhaal wordt afgekapt en u niet de gelegenheid krijgt om uit te leggen hoe het dan wel werkt. In tegenstelling tot deze ‘traditionele methode’ zou de focus moeten liggen op het vindbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden om te werken waar men maar wil en een inkomen opbouwen zo hoog als men wil met bedrijven als Global Domains International en Rolution.

 6. Maak uzelf vindbaar De sleutel tot succes ligt bij vindbaar zijn op internet. Op die manier kunnen mensen van over de hele wereld kennis maken met deze mogelijkheid en in uw netwerk worden opgenomen. Dit kan op verschillende manier en het is dan ook aan te raken zoveel mogelijk methoden te benutten.

 7. Website Een goede basis is een website, bij Global Domains International krijgt u deze al en ook Rolution biedt deze mogelijkheid. Belangrijk is dat hier veel informatie op staat zodat bezoekers zich volledig kunnen inlezen in alle mogelijkheden. Zorg ook dat de bezoekers zich eenvoudig kunnen inschrijven via uw affiliate link.

 8. Door middel van zoekmachine optimalisatie kunt u ervoor zorgen dat uw website word gevonden bij zoektermen die voor u van belang zijn. Bijvoorbeeld ‘geld verdienen op internet’, ‘online geld verdienen’ of ‘thuis werken’ zijn zoektermen waar uw website bovenin de resultaten moet verschijnen. Hiervoor moet uw website unieke informatie bevatten (zelf geschreven, niet gekopieerd van internet) en moeten er van buitenaf verwijzingen/backlinks naar uw website zijn. Deze kunt u bijvoorbeeld zelf creëren door artikelen te schrijven en deze op artikelwebsites als infonu.nl te plaatsen. Hier kunt u naast een link naar uw website ook uw affiliate link in plaatsen.

 9. Sociale Media Via Sociale Media als Facebook, Hyves, MSN en Twitter kunt u heel veel mensen bereiken. Zorg dat u hier verschillende links verspreid om nieuwe potentiële klanten te bereiken. Blijft dit ook regelmatig doen. Een andere mogelijkheid is het creëren van een speciale Global Domains International en Rolution pagina. Hier kunt u dan net als op de website veel informatie en uw affiliate link plaatsen. Ook kan uw netwerk hier met elkaar praten over ervaringen en nieuwe ideeën voor de uitbreiding van de eigen onderneming. Leren van elkaar is voordelig voor iedereen want als het met de mensen in uw downline goed gaat dan gaat het ook goed met u.

 10. Begeleiding Via een website en Sociale Media kunt u heel veel nieuwe mensen bereiken. Wanneer deze mensen starten is het erg belangrijk om hen te begeleiden. Zorg ervoor dat zij het wiel niet opnieuw hoeven ui te vinden en dat zij snel succes zullen hebben zodat zij en u gemotiveerd blijven en geld gaan verdienen met Global Domains International en Rolution. Helaas komt het veel voor dat mensen zich aanmelden bij iemand die hier geen tijd en energie in steekt waardoor zij al binnen enkele maanden stoppen omdat zij niet weten wat te moeten doen en hoe. Het mooie aan Global Domains International en Rolution is dat wanneer u uw ervaringen deelt met anderen zij net zo hard gaan werken als u om succes te hebben waardoor u relatief steeds minder hoeft te doen om een steeds groter inkomen op te bouwen.

 11. Het kost in het begin tijd om een website op te bouwen, artikelen te schrijven, een filmpje te maken voor op Youtube, informatie te verspreiden op Sociale Media, uw website te optimaliseren voor zoekmachines en het begeleiden van mensen. Uiteindelijk levert het echter wel een vast aantal bezoekers per maand op voor uw website en u creert een sterk team die op hun beurt ook anderen kunnen opleiden om een succesvolle onderneming op te starten met Global Domains International en Rolution.