Starten met global domains international en rolution
Download
1 / 8

starten met global domains international en rolution - PowerPoint PPT Presentation


  • 331 Views
  • Uploaded on

Wanneer u start met Global Domains International of Rolution is het goed om te weten waar te beginnen. Veel mensen die stoppen met Global Domains International en Rolution doen dit omdat zij niet wisten wat te doen om een groot netwerk op te bouwen. In dit e-book kunt u zien waar u mee moet beginnen om uiteindelijk zo veel mogelijk mensen te kunnen bereiken.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'starten met global domains international en rolution' - RolutionGDI


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Starten met global domains international en rolution l.jpg

Starten met Global Domains International en Rolution

In dit e-book wordt uiteengezet hoe u het beste kunt beginnen wanneer u zich heeft aangemeld bij Global Domains International en Rolution. Veel mensen zijn op zoek naar manieren om online geld te verdienen. Online geld verdienen heeft vele voordelen zoals de vrijheid te werken waar u maar wilt, een inkomen op te bouwen naar eigen inzet en u bent natuurlijk eigen baas. Daar waar mensen vier tot acht jaar studeren voor een goede baan, daar zou u hier zonder enige opleiding geld kunnen verdienen met Global Domains International en Rolution. Dat is niet het geval en helaas komen veel mensen daar achter wanneer ze enkele maanden bezig zijn met minimaal resultaat. Daarom is dit e-book geschreven, het is geen volledige opleiding tot online marketeer maar we helpen u wel te beginnen met de dingen die effectief zijn en het voorkomt dat u het wiel opnieuw uit hoeft te vinden.


De kern van global domains international en rolution l.jpg
De kern van Global Domains International en Rolution

Global Domains International en Rolution zijn twee verschillende bedrijven waarmee u op dezelfde manier een inkomen op kunt bouwen. Door nieuwe mensen te vinden die net zoals u geld willen verdienen op internet en eveneens willen profiteren van de voordelen die het met zich meebrengt. Voor $ 13,- bent u al lid van Rolution en voor $ 10,- bent u lid van Global Domains International. Het product van Rolution is een online opslagplaats voor uw digitale bestanden en bij Global Domains International is het een .ws domeinnaam.


Slide3 l.jpg

U kunt geld verdienen voor het aanmelden van nieuwe leden en het opbouwen van een eigen onderneming/netwerk. Per persoon in uw netwerk ontvangt u per maand $ 1,-. Dat geld voor de mensen die u direct aanmeld maar ook voor de mensen die worden aangemeld door de mensen die worden aangemeld door uw leden, en de leden die zij hebben aangebracht en zo voorts. U blijft $ 1,- verdienen tot vijf niveaus ver. Wanneer u en iedereen die u aanmeld bijvoorbeeld 6 mensen aanmeld ziet uw net werk ar as volgt uit: 6x6x6x6x6 = 7776. U verdient dan $ 7776,- per maand. Om een dergelijk inkomen op te bouwen zijn er een aantal dingen die u kunt doen en ook zaken waar u niet te veel tijd aan moet besteden.


Maak een website l.jpg
Maak een het opbouwen van een eigen onderneming/netwerk. Per persoon in uw netwerk ontvangt u per maand $ 1,-. Dat geld voor de mensen die u direct aanmeld maar ook voor de mensen die worden aangemeld door de mensen die worden aangemeld door uw leden, en de leden die zij hebben aangebracht en zo voorts. U blijft $ 1,- verdienen tot vijf niveaus ver. Wanneer u en iedereen die u aanmeld bijvoorbeeld 6 mensen aanmeld ziet uw net werk ar as volgt uit: 6x6x6x6x6 = 7776. U verdient dan $ 7776,- per maand. Om een dergelijk inkomen op te bouwen zijn er een aantal dingen die u kunt doen en ook zaken waar u niet te veel tijd aan moet besteden. website

Met Global Domains International en Rolution kunt u eenvoudig een website maken. Ook kunt u met wordpress een, meer eigen/unieke, website maken. Doel van de website is het uiteenzetten van wat Global Domains International en Rolution is. Dit is als het ware uw basis, hier kun u mensen naartoe leiden. Global Domains International en Rolution bieden u verschillende materialen als banners, videos en natuurlijk uw affiliate link waarmee u mensen kunt inschrijven in uw netwerk/organisatie. Het is aan te raden de teksten zo te schrijven zoals u zelf graag uw verhaal verteld. Veel Amerikaanse websites hebben een veelbelovende (ongeloofwaardige) presentatie die bijvoorbeeld in Nederland eerder een afstotend effect heeft. In de fase dat u deze website creëert verdient u nog geen geld, toch is het aan te raden hier direct mee te beginnen aangezien dit de basis vormt voor de verdere stappen.


Verspreid informatie websitelink l.jpg
Verspreid informatie (websitelink het opbouwen van een eigen onderneming/netwerk. Per persoon in uw netwerk ontvangt u per maand $ 1,-. Dat geld voor de mensen die u direct aanmeld maar ook voor de mensen die worden aangemeld door de mensen die worden aangemeld door uw leden, en de leden die zij hebben aangebracht en zo voorts. U blijft $ 1,- verdienen tot vijf niveaus ver. Wanneer u en iedereen die u aanmeld bijvoorbeeld 6 mensen aanmeld ziet uw net werk ar as volgt uit: 6x6x6x6x6 = 7776. U verdient dan $ 7776,- per maand. Om een dergelijk inkomen op te bouwen zijn er een aantal dingen die u kunt doen en ook zaken waar u niet te veel tijd aan moet besteden. )

De volgende stap is het verspreiden van uw websitelink. Hierop heeft u nu een goeie basis gecreëerd waarop mensen alles kunnen vinden over Global Domains International en Rolution en waar zij zich kunnen inschrijven in uw netwerk. Ook moet hier te vinden zijn hoe zij het beste kunnen beginnen met het opstarten van een onderneming.

U kunt deze link gaan verspreiden op verschillende manieren. Anno 2011 is sociale media niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenleving. Iedereen heeft wel ergens een profiel op bijvoorbeeld Facebook, Hyves of MSN. Ook sporters, filmsterren, muziekanten en bedrijven zijn actief op sociale media. Hier kunnen ze heel snel, heel veel mensen bereiken. U heeft hoogstwaarschijnlijk ook een pagina op één of meerdere sociale media. Begin hier met het verspreiden van uw websitelink en blijft dit regelmatig doen. Op die manier bereikt u ook heel veel mensen en geïnteresseerden zullen zich al snel bij u melden. Wanneer iemand geïnteresseerd is en de ‘respecteert’ (Hyves) of ‘liked’ (Facebook) ziet meteen honderden andere mensen de link. De kracht van sociale media is enorm en daarom moet u hier snel actief op zijn met uw websitelink.


Promoot l.jpg
Promoot het opbouwen van een eigen onderneming/netwerk. Per persoon in uw netwerk ontvangt u per maand $ 1,-. Dat geld voor de mensen die u direct aanmeld maar ook voor de mensen die worden aangemeld door de mensen die worden aangemeld door uw leden, en de leden die zij hebben aangebracht en zo voorts. U blijft $ 1,- verdienen tot vijf niveaus ver. Wanneer u en iedereen die u aanmeld bijvoorbeeld 6 mensen aanmeld ziet uw net werk ar as volgt uit: 6x6x6x6x6 = 7776. U verdient dan $ 7776,- per maand. Om een dergelijk inkomen op te bouwen zijn er een aantal dingen die u kunt doen en ook zaken waar u niet te veel tijd aan moet besteden.

U kunt vervolgens uw website gaan promoten maar u kunt ook op andere manier Global Domains International en Rolution promoten. U kunt bijvoorbeeld via Youtube video’s gaan verspreiden over Global Domains International en Rolution. Youtube is na Google een van de grootste zoekmachines ter wereld met miljoenen bezoekers per dag. Onder de video zet u dan uw website adres of uw affiliatelink. Ook kunt u artikelen gaan schrijven en/of gaan bloggen over Global Domains International en Rolution. Hierin zet u dan ook weer een link naar uw website en uw affiliatelink. Bekende websites in Nederland zijn Infonu en Todio, internationaal zijn Squidoo en Hubpages bekende websites. Ook kunt u een e-book schrijven om mensen te helpen met het opstarten van hun eigen onderneming met Global Domains International en Rolution.


Totaalbeeld l.jpg
Totaalbeeld het opbouwen van een eigen onderneming/netwerk. Per persoon in uw netwerk ontvangt u per maand $ 1,-. Dat geld voor de mensen die u direct aanmeld maar ook voor de mensen die worden aangemeld door de mensen die worden aangemeld door uw leden, en de leden die zij hebben aangebracht en zo voorts. U blijft $ 1,- verdienen tot vijf niveaus ver. Wanneer u en iedereen die u aanmeld bijvoorbeeld 6 mensen aanmeld ziet uw net werk ar as volgt uit: 6x6x6x6x6 = 7776. U verdient dan $ 7776,- per maand. Om een dergelijk inkomen op te bouwen zijn er een aantal dingen die u kunt doen en ook zaken waar u niet te veel tijd aan moet besteden.

Wat u hier aan het doen bent lijkt sterk op zoekmachine optimalisatie. U zorgt ervoor dat de mensen die opzoek zijn naar uw mogelijkheid om een inkomen op te bouwen met Global Domains International en Rolution u kunnen vinden. Dit zijn ook de mensen die u in uw netwerk wilt hebben, niet de mensen die u moet overhalen om mee te doen. Dat zullen niet de mensen zijn die net zoals u succesvol zullen gaan zijn met Global Domains International en Rolution.

U vraagt zich misschien nog af: maar in mijn eigen omgeving ken ik ook nog wel mensen die hiernaar opzoek zijn.U kunt deze mensen natuurlijk altijd benaderen, dit zal ook de eerste stap zijn van veel mensen. De ervaring leert echter dat wanneer mensen zich doodstaren op hun eigen omgeving demotivatie op de loer ligt. U komt ongevraagd met een verhaal waarvan veel mensen te weinig weten en al snel zullen zeggen er geen interesse in te hebben. De contacten in uw eigen omgeving raken op en dan lijkt het alsof uw organisatie niet meer van de grond zal komen en daar gaat het bij veel mensen mis.


Slide8 l.jpg

Kortom concentreer u op het het opbouwen van een eigen onderneming/netwerk. Per persoon in uw netwerk ontvangt u per maand $ 1,-. Dat geld voor de mensen die u direct aanmeld maar ook voor de mensen die worden aangemeld door de mensen die worden aangemeld door uw leden, en de leden die zij hebben aangebracht en zo voorts. U blijft $ 1,- verdienen tot vijf niveaus ver. Wanneer u en iedereen die u aanmeld bijvoorbeeld 6 mensen aanmeld ziet uw net werk ar as volgt uit: 6x6x6x6x6 = 7776. U verdient dan $ 7776,- per maand. Om een dergelijk inkomen op te bouwen zijn er een aantal dingen die u kunt doen en ook zaken waar u niet te veel tijd aan moet besteden. vindbaar zijn voor de mensen die op zoek zijn naar een mogelijkheid om geld te verdienen op internet met bijvoorbeeld Global Domains International en Rolution. Op die manier creert u een oneindig verkeer richting uw website, uw basis. Ook wanneer u slaapt zullen er bezoekers op uw website zijn die zich in kunnen schrijven en nieuwe leden binnen uw netwerk kunnen worden. Verspil geen tijd en energie aan mensen waar u het verhaal tot in de puntjes moet uitleggen om vervolgens niks meer van ze te vernemen.