kannattaako ostaa halvat renkaat n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kannattaako ostaa halvat renkaat? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 8

Kannattaako ostaa halvat renkaat? - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Ajoneuvon ostamiseen liittyy kustannuksia, joihin on hyvä olla valmistautunut. Vararenkaat ovat yksi tällainen lisäkustannus. Ajoneuvosi mukana tulevat renkaat kestävät tiettyyn pisteeseen, mutta jossain vaiheessa ne ovat liian kuluneet ja niiden käyttäminen ei ole enää turvallista. Ainoa vaihtoehto silloin on vaihtaa ne. Kun etsit korvaavia renkaita, voit budjetistasi riippuen ostaa joko halvat renkaat tai vähän kalliimman vaihtoehdon. Ennen kuin ostat halvimman rengasvaihtoehdon, kannattaa selvittää, miksi ne ylipäätään ovat niin edulliset.n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Kannattaako ostaa halvat renkaat?' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
kannattaako ostaa halvat renkaat 1
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

Ajoneuvon ostamiseen liittyy kustannuksia, joihin on hyvä olla valmistautunut. Vararenkaat ovat yksi tällainen lisäkustannus. Ajoneuvosi mukana tulevat renkaat kestävät tiettyyn pisteeseen, mutta jossain vaiheessa ne ovat liian kuluneet ja niiden käyttäminen ei ole enää turvallista. Ainoa vaihtoehto silloin on vaihtaa ne. Kun etsit korvaavia renkaita, voit budjetistasi riippuen ostaa joko halvat renkaat tai vähän kalliimman vaihtoehdon. Ennen kuin ostat halvimman rengasvaihtoehdon, kannattaa selvittää, miksi ne ylipäätään ovat niin edulliset.

kannattaako ostaa halvat renkaat 2
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

Renkaiden hintoja selvittämällä selvität samalla niiden laatua. Ostaessasi rengasliikkeestä halvimmat renkaat, et luultavimmin saa parasta laatua mitä käyttämälläsi rahasummalla voisit saada. Halvat renkaat saattavat kulua nopeasti käyttökelvottomiksi, jolloin joudut ostamaan uudet renkaat paljon aiemmin kuin olit ajatellut. Täysin uudet korkealaatuiset renkaat puolestaan kestävät paljon pidempään ja sinä säästät rahaa.

kannattaako ostaa halvat renkaat 3
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

On myös tärkeää tarkistaa renkaiden laatu ennen lopullisen ostopäätöksen tekoa. Sinun on selvitettävä, kuinka kestävä renkaan kulutuspinta on ja kuinka kauan se todennäköisesti kestää. Jos et tiedä itse paljon renkaista, voit ottaa rengasliikkeeseen mukaasi asiantuntijan. Vaikka joutuisit maksamaan asiantuntijalle hänen neuvoistaan, lopputulos on silti edullisempi kuin pettymykseen päättyvä renkaiden ostaminen sokeasti.

kannattaako ostaa halvat renkaat 4
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

Ajoneuvon omistajana sinun on tiedettävä, että renkaat ovat erittäin tärkeitä ajoneuvon turvallisuuden kannalta. Ne tarjoavat ajoneuvosi pidon tietä vasten. Pohjimmiltaan renkaat ovat ainoa osa ajoneuvoa sinun ja tien välissä. Ryntäämällä ostamaan halvat renkaat säästösyistä saatat asettaa itsesi vaaraan, koska ne eivät pysty tarjoamaan parasta mahdollista pitoa vaikeissa olosuhteissa.

kannattaako ostaa halvat renkaat 5
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

Täältä löydät lisää vinkkejä edullisten renkaiden ostoon. Vieraile yrityksemme Vianor.fi vaikka heti.

kannattaako ostaa halvat renkaat 6
Kannattaako ostaa halvat renkaat?

Täältä löydät lisää vinkkejä edullisten renkaiden ostoon. Vieraile yrityksemme Vianor.fi vaikka heti.