mit tulisi tiet ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat - PowerPoint PPT Presentation


  • 7 Views
  • Uploaded on

Mikään ei ole niin pelottavaa kuin ajaminen jäisillä teillä kesärenkailla. Kesärenkaita ei ole suunniteltu tarjoamaan hyvää pitoa talvisilla teillä, joten todennäköisyydet luisumiselle ja onnettomuuteen joutumiselle ovat hyvin korkeat.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mit tulisi tiet ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat 1
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat
  • Mikään ei ole niin pelottavaa kuin ajaminen jäisillä teillä kesärenkailla. Kesärenkaita ei ole suunniteltu tarjoamaan hyvää pitoa talvisilla teillä, joten todennäköisyydet luisumiselle ja onnettomuuteen joutumiselle ovat hyvin korkeat. Koska renkaat ovat yksi auton tärkeimmistä turvallisuusominaisuuksista, kannattaa investoitava hyviin talvirenkaisiin talven lähestyessä. Jos asuinpaikassasi on talvella enemmän lunta kuin jäätä, kannattaa harkita nastattomien talvirenkaiden hankintaa.
mit tulisi tiet ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat 2
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat
  • On monia asioita, jotka on hyvä tietää, ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat ajoneuvoonsa. Nastattomissa talvirenkaissa on kuva, joka osoittaa niiden olevan suunniteltu toimimaan hyvin talvella. Kuva on kolmihuippuinen vuori, jonka sisällä on lumihiutale. Se ei esiinny pelkästään nastattomissa talvirenkaissa, vaan myös nastarenkaissa sekä joka kelin renkaissa. Jos huomaat renkaan, jossa ei ole tätä kuvaa, se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että rengasta ei ole suunniteltu toimimaan jäällä ja lumella.
mit tulisi tiet ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat 3
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat
  • Toinen asia, joka on hyvä tietää nastattomista talvirenkaista, on se, että ne on valmistettu pehmeästä kumista. Verrattuna kumiin, jota käytetään kesärenkaiden ja joka kelin renkaiden valmistuksessa, talvirenkaiden valmistukseen käytetty kumi on pehmeämpää. Kun lämpötila laskee alle nollan, kumi kovettuu juuri oikean verran, jota sinun on mukava ajaa. Myös renkaiden kulutuspinnat nastattomissa talvirenkaissa ovat erilaiset kuin kesärenkaissa. Ne on valmistettu poistamaan jäätä ja lunta tieltä.
mit tulisi tiet ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat 4
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat
  • Kun ihmiset ostavat nastattomia talvirenkaita talven varalle, aika monet ostavat niitä vain kaksi ja aikovat käyttää niitä yhdessä kesärenkaiden tai joka kelin renkaiden kanssa. Tämä ei ole ollenkaan suositeltavaa. Vaikka säästät hieman rahaa ostamalla vain kaksi talvirengasta, et saa samaa turvallisuutta ja mukavuutta kuin saat neljästä nastattomasta talvirenkaasta. Ajoneuvon turvallisuuden parantamisen lisäksi neljä talvirengasta takaavat myös kesärenkaidesi tai joka kelin renkaidesi tasaisen kulumisen.
mit tulisi tiet ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat 5
Mitä tulisi tietää ennen kuin ostaa nastattomat talvirenkaat
  • Lisää vinkkejä nastattomista talvirenkaista löydät verkkosivuiltammeNokian Renkaat.