mit tehd ja mihin kiinnitt huomiota kes renkaita ostaessasi n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi? - PowerPoint PPT Presentation


  • 9 Views
  • Uploaded on

Auton ostaminen tuo mukanaan paljon etuja. Voit matkustaa milloin ja minne tahansa ilman joukkoliikenteeseen liittyvää häslinkiä ja matkustaminen perheen ja ystävien kanssa on omalla autolla paljon hauskempaa. Nauttiaksesi ajoneuvosi kaikista eduista, sinun tulee hankkia siihen parhaat renkaat joka vuodenaikaa ajatellen. Lämpimänä vuodenaikana on varmistettava, että autossa on kesärenkaat, jotka on suunniteltu toimimaan hyvin lämpimissä sääolosuhteissa.n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mit tehd ja mihin kiinnitt huomiota kes renkaita ostaessasi 1
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?

Auton ostaminen tuo mukanaan paljon etuja. Voit matkustaa milloin ja minne tahansa ilman joukkoliikenteeseen liittyvää häslinkiä ja matkustaminen perheen ja ystävien kanssa on omalla autolla paljon hauskempaa. Nauttiaksesi ajoneuvosi kaikista eduista, sinun tulee hankkia siihen parhaat renkaat joka vuodenaikaa ajatellen. Lämpimänä vuodenaikana on varmistettava, että autossa on kesärenkaat, jotka on suunniteltu toimimaan hyvin lämpimissä sääolosuhteissa.

mit tehd ja mihin kiinnitt huomiota kes renkaita ostaessasi 2
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?

Ei ole vaikeaa ostaa oikeita kesärenkaita ajoneuvoosi, jos tiedät mitä tehdä ja mistä etsiä. Kannattaa tutustua oman alueesi rengasliikkeisiin. Opi tuntemaan, millaisia ​​tuotteita ne myyvät ja selvitä, mitkä niistä tarjoavat parasta palvelua ja neuvoja asiakkaille. Selvitä myös kesärenkaiden hinnat eri rengasliikkeissä. Mainitut asiat selvitettyäsi on aika helppoa valita oikea paikka renkaiden ostolle, kun sen aika tulee.

mit tehd ja mihin kiinnitt huomiota kes renkaita ostaessasi 3
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?

Suosittelemme tutustumaan saatavilla oleviin eri tyyppisiin renkaisiin. Varmista, että tiedät, mitä eroa on kesärenkailla, ympärivuotisilla renkailla, joka kelin renkailla ja talvirenkailla. Näin et erehdyksessä hanki väärää rengasta väärään vuodenaikaan. Vaikkakin rengasliikkeiden myyjät mielellään kertovat saatavilla olevista renkaista, jokin ajatus siitä, mitä tarvitset, on hyvä olla etukäteen. Tällöin sinua ei ainakaan huijata ostamaan jotakin, mitä et halua.

mit tehd ja mihin kiinnitt huomiota kes renkaita ostaessasi 4
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?

Kannattaa myös opetella hieman tinkimään kesarenkaat ostaessasi. Jotkin liikkeet saattavat tinkimisen ansiosta hieman pystyä laskemaan hintaa, kun taas toisilla on kiinteät hinnat. Jos budjettisi on tiukka, voit säästää rahaa asioimalla tinkimisen sallivissa rengasliikkeissä. Vaikka etsit edullisimpia kesärenkaita, pidä kuitenkin laatu mielessäsi. Ei auta yhtään, että ostat halvimmat tarjolla olevat renkaat, jos ne eivät kestä käytössäsi kovinkaan kauan.

mit tehd ja mihin kiinnitt huomiota kes renkaita ostaessasi 5
Mitä tehdä ja mihin kiinnittää huomiota kesärenkaita ostaessasi?

Lisää vinkkejä kesärenkaiden ostamisesta löydät vierailemalla verkkosivullamme vaikka heti osoitteessa vianor.fi.