mit ottaa huomioon edullisia renkaita ostaessa n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa - PowerPoint PPT Presentation


  • 3 Views
  • Uploaded on

Kun ostat uuden ajoneuvon, se tulee uusilla renkailla, jotka kestävät tietyn ajan riippuen siitä, kuinka usein käytät ajoneuvoa sekä olosuhteista, joissa sitä käytät. Kun huomaat merkkejä kulumisesta, kannattaa alkaa miettiä vanhojen renkaiden korvaamista uusilla. Ajoneuvo, jossa on kuluneet renkaat, lisää todennäköisyyttä joutua onnettomuuteen, joka voi johtaa vakaviin vammoihin tai jopa kuolemaan.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
mit ottaa huomioon edullisia renkaita ostaessa 1
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa
  • Kun ostat uuden ajoneuvon, se tulee uusilla renkailla, jotka kestävät tietyn ajan riippuen siitä, kuinka usein käytät ajoneuvoa sekä olosuhteista, joissa sitä käytät. Kun huomaat merkkejä kulumisesta, kannattaa alkaa miettiä vanhojen renkaiden korvaamista uusilla. Ajoneuvo, jossa on kuluneet renkaat, lisää todennäköisyyttä joutua onnettomuuteen, joka voi johtaa vakaviin vammoihin tai jopa kuolemaan.
mit ottaa huomioon edullisia renkaita ostaessa 2
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa
  • Renkaiden ostaminen ajoneuvoosi voi olla jossain määrin haastavaa, varsinkin jos et ole aiemmin ollut rengaskaupoilla. Sinun on budjetoitava niihin ja tiedettävä, mistä haluat ne ostaa. Jos budjettisi on tiukka, kannattaa etsiä halpoja renkaita, jotka eivät nollaa pankkitiliäsi. Renkaita ostaessasi, kannattaa muistaa, että eri vuodenaikoihin tarkoitetut renkaat ovat erilaisia. Löydät talvirenkaita, ympärivuotisia renkaita, kesärenkaita ja jokakelin renkaita. Varmista, että valitset renkaat, jotka sopivat asuinpaikkasi ilmastollisiin olosuhteisiin.
mit ottaa huomioon edullisia renkaita ostaessa 3
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa
  • Toinen asia, jota kannattaa harkita halpoja renkaita metsästäessäsi, on niiden koko. Ennen kuin alat menet rengasliikkeeseen, tarkista nykyisten renkaidesi sivuseinät, joihin on merkitty renkaiden mitat. Näin vältät riskin, että ostat joko liian pienet tai liian suuret renkaat. Turvallisuutesi vuoksi ajoneuvoon tulee aina asentaa oikean kokoiset. Älä kokeile tai ota riskiä erikokoisten renkaiden kanssa ajoneuvon esteettisyyttä tai suorituskykyä parantaaksesi.
mit ottaa huomioon edullisia renkaita ostaessa 4
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa
  • Jos etsimäsi halvat renkaat ovat käytetyt, tarkista onko niihin tehty korjauksia. Tarkista, onko kulutuspinnassa halkeamia tai muita vikoja. Sinun on varmistettava, että mahdollisia kulumia ei ole liikaa. Haluat myös varmistaa, että ostettavat renkaat palvelevat sinua kohtuullisen pitkän ajan. Jos mahdollista, kannattaa panostaa uusiin renkaisiin.
mit ottaa huomioon edullisia renkaita ostaessa 5
Mitä Ottaa Huomioon Edullisia Renkaita Ostaessa
  • Lisää vinkkejä edullisten renkaiden ostamisesta, vieraile verkkosivullamme osoitteessa vianor.fi vaikka jo tänään.