talvirenkaat ja milloin k ytt niit n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä PowerPoint Presentation
Download Presentation
Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä - PowerPoint PPT Presentation


  • 7 Views
  • Uploaded on

Alueet, jotka kokevat todellisen talven vuoden aikana, tarvitsevat aina erityiset renkaat kylmäkaudella. Ajaminen jäisillä, loskaisilla ja lumisilla teillä ympärivuoden renkailla on kokemus, jota kukaan ei halua kokea. Lisäksi ajamalla talvisilla teillä ympärivuoden renkailla, jolloin elämäsi on vaarassa, sillä onnettomuuksien mahdollisuus on erittäin korkea. Jos haluat ajaa turvallisesti ja mukavasti talvisilla teillä, sinun on asennettava talvirenkaat ajoneuvoosi, kun kylmä kausi on tulossa.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
talvirenkaat ja milloin k ytt niit 1

Alueet, jotka kokevat todellisen talven vuoden aikana, tarvitsevat aina erityiset renkaat kylmäkaudella. Ajaminen jäisillä, loskaisilla ja lumisilla teillä ympärivuoden renkailla on kokemus, jota kukaan ei halua kokea. Lisäksi ajamalla talvisilla teillä ympärivuoden renkailla, jolloin elämäsi on vaarassa, sillä onnettomuuksien mahdollisuus on erittäin korkea.

Jos haluat ajaa turvallisesti ja mukavasti talvisilla teillä, sinun on asennettava talvirenkaat ajoneuvoosi, kun kylmä kausi on tulossa.

Talvirenkaita kutsutaan myös lumirenkaiksi. Ne on suunniteltu erityisesti kylmän sään ajaksi. Nykyaikaisilla talvirenkailla on paljon parannuksia, mitä talvirenkaat ovat aiemmin olleet.

Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä

talvirenkaat ja milloin k ytt niit 2

Niissä on kumiseoksia, jotka ovat pehmeitä ja joustavia myös silloin, kun lämpötila laskee alle 7 asteen. Niillä on myös aggressiivisemmat kulumapinnat, jotka takaavat hyvän otteen sekä lumessa että jäässä. Toinen asia, jonka huomaat nykyaikaisista talvirenkaista, kun ostat niitä, ovat niiden siemailumalleja. Raot tarjoavat yksinkertaisesti ylimääräistä otetta jäisille teille.

Nykyaikaisten talvirengasominaisuuksien ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät renkaasta pehmeän ja joustavan, joka tarjoaa erinomaisen vetovoiman talviolosuhteissa. Ajettaessa talvisilla teillä kylmän kauden aikana voit tehdä sen hyvin mielin ja tietää, että ajoneuvo ei pääse liukumaan tai luisuman tien päältä.

Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä

talvirenkaat ja milloin k ytt niit 3

Verrattuna ympärivuodenrenkaisiin talvirenkaat antavat erinomaista suorituskykyä ajettaessa viileissä, jäisillä ja lumisissa olosuhteissa.

Sinun on käytettävä talvirenkaita tarkasti vuoden kylmäkaudella. Ne on tarkoitettu talvilämpötilalle, ja ne eivät suoriudu kuumissa ja kuivissa olosuhteissa. Käytettäessä teitä, jotka ei ole jään tai lumen peitossa, ne todennäköisesti kuluvat hyvin nopeasti. Jos tulet paikasta, joka kokee äärimmäisen talvia ja kuuman kesän, on suositeltavaa asentaa talvirenkaat kylmäkauden aikana ja vaihtaa ympärivuotiseen renkaaseen, kun lämpötila on yli 7 astetta.

Talvirenkaat ja milloin käyttää niitä