Welkom op de website van groep 1-2 B - PowerPoint PPT Presentation

duane
welkom op de website van groep 1 2 b n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Welkom op de website van groep 1-2 B PowerPoint Presentation
Download Presentation
Welkom op de website van groep 1-2 B

play fullscreen
1 / 10
Download Presentation
Welkom op de website van groep 1-2 B
103 Views
Download Presentation

Welkom op de website van groep 1-2 B

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Welkom op de website van groep 1-2 B

  2. In onze klas werken we momenteel over thema ‘kunst’. Op allerlei manieren worden er mooie kunstwerken gemaakt.

  3. Er wordt op de computer geoefend met woorden die te maken hebben met kunst, er worden woorden gestempeld die te maken hebben met kunst en natuurlijk worden er ook kunstwerken gemaakt.

  4. 1 keer in de week mogen de oudste kinderen een ochtend mee met juf Jolanda. Ook hier zijn ze met hetzelfde thema bezig maar krijgen de kinderen extra uitdaging terwijl de jongere kinderen in hun eigen klas genieten van de volle aandacht van de juf.

  5. De juf komt soms ook op bezoek om te kijken wat de kinderen aan het doen zijn bij juf Jolanda. Stiekem zou ze zelf ook wel mee willen doen… Hier mochten de kinderen elkaar overtrekken en daarna zichzelf inkleuren met krijtverf. Wat een mooie kunstwerken zijn het geworden!

  6. Bij juf Jolanda werken we ook aan de motoriek. We mochten zelfs schrijven in scheerschuim!

  7. Prietpraatjes uit onze klas: Naomi vertelt dat ze met het vliegtuig op vakantie gaat. Juf: ‘wat heerlijk, kan ik niet met je mee in je koffer?’ Naomi: ‘nee dat kan niet. Je mag wel mee, maar dan moet je gaan lopen.’ Juf heeft een cup a soup champignon. Luka: ‘hee juf, ik lust ook champagnesoep!’ Juf zet de kerststal neer, nadat we met z’n allen de kerstboom hebben versierd. Rodney: ‘hee juf, wij hebben ook zo’n Jezushuisje!’ Rodney: ‘juf, je ziet er zo schattig uit met dat roze dekentje over je schouders ‘(omslagdoek). Andere kleuter: ‘nee joh, dat is een poncho!’ Bo had als tussendoortje tomaatjes mee en vond deze niet zo lekker. Als we gaan lunchen zegt Bo: ‘ik heb toch niet weer tomaatjes mee hè?’ Juf: ‘dat weet ik niet, we kijken zo wel even in je bakje’. Bo: ‘als ik tomaatjes heb, ga jij ze wel even opeten hè?’

  8. Bedankt voor het bekijken van onze website!