Download
abney associates n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Abney and Associates news blog article: Hakkerit saalistavat PowerPoint Presentation
Download Presentation
Abney and Associates news blog article: Hakkerit saalistavat

Abney and Associates news blog article: Hakkerit saalistavat

191 Views Download Presentation
Download Presentation

Abney and Associates news blog article: Hakkerit saalistavat

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. ABNEY ASSOCIATES Hakkeritsaalistavatkäyttäjienhuolimattomuudesta http://ajw.asahi.com/article/behind_news/social_affairs/AJ201304080100

  2. Jotkut ihmiset hakkerointi on aivan muut 9-5 työtä, normaali työaika ja tauko lounaalle. Ja mukaan yksi japanilainen hakkeri työ maksaa, kiitos suurelta osin ihmisen huolimattomuudesta. Jotta näyttää, miten helppoa--ja tuottoisa--verkkohyökkäykset voi, hakkeri lähetetään Asahi Shimbun-toimittaja sähköpostiviestin liitteenä oleva asiakirja, joka sisältää rivi upon rivi kirjaimia ja numeroita. "Nämä käyttäjätunnukset ja salasanat iPhone ja iPad laitteiden" hakkeri sanoi, selittää, että tunnukset ja salasanat myytiin pimeillä markkinoilla noin 10 dollaria (986 jeniä) kunkin. Voit selvittää, oliko jokin todenperäisyys luetteloon, 24 yksilöiden listalla, jotka voidaan määrittää otettiin yhteyttä.

  3. Niihin yhteyttä, mies Kansain alueella, joka työskentelee yrityksessä, joka käsittelee tapahtumia, kuten häitä ja hautajaisia, käyttää iPad, kun selitetään palvelut asiakkaille. Ja salasanan yhdistelmä, joka osoitti hakkerin luettelossa oli yksi oli käyttänyt vasta viime vuonna. Viime kesänä, että hän usein yhteydessä hänen iPad tietokone infektoida luona myrkky ja verkkosivuilla, että hän on usein käytetty yhtäkkiä oli sivun otsikolla "Sopimus tietojen vahvistaminen." Ohjeiden sivulla hän löi hänen ID ja salasana. Kaiketi "phishing"-hyökkäys, jossa fake sivusto pyritään saamaan yksilön tunnus, salasana ja muut tiedot. "En tiedä, miksi oli suunnattu," mies sanoi. "Tämä on todella kammottava." Hän sanoi, hän oli muuttanut salasanan aiemmin tänä vuonna, kun hän ladattu epäilyttäviä sovellus, joka on kirjoitettu kiinaksi.

  4. Yksittäiset käyttäjät eivät ole ainoita edessään tietoturvauhkia. Yahoo Japan Corp. toimii suurin Internet-Huutokauppasivusto Japanissa. Sivusto saa 51 miljardia löytynyt joka kuukausi ja kaikki ne ovat viattomia. Yahoo Japan sopivat ensimmäistä kertaa todisteita valmista verkkohyökkäykset. Esiteltiin luettelosta useita yksittäisiä tietokoneita ja kuinka monta kertaa Yahoo Japan hyökkäykset olisi estänyt niitä. Vasta maaliskuussa 8 kuukauden ajan koneelta Japanissa täydentää luetteloa 42.65 miljoonaa yritetty hyökkäyksiä. Samana ajanjaksona olivat tietokoneet Kiinassa ja Etelä-Korea, joka oli tehnyt yli 3 miljoonaa yritetty hyökkäyksiä kunkin. Yksi menetelmä on ns sanakirja hyökkäys koska sanojen luettelosta yrittänyt mahdollista salasanat useita kymmeniä sekunnissa nopeudella. Menestys tällä menetelmällä on alhainen. Kuitenkin toinen menetelmä hyökkäys alkoi pulppuaa noin kaksi vuotta sitten, joka oli 100 prosentin onnistumisprosentti, koska käytetty todellinen tunnukset ja salasanat.