1 / 5

International Internet and Technology Warning, Abney Associa

International Internet and Technology Warning, Abney Associates Review

Download Presentation

International Internet and Technology Warning, Abney Associa

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. International Internet and Technology Warning, Abney Associates Review 5 Waarschuwingtekenendat A Craigslist verhuuraanbieding Is waarschijnlijkeenoplichting

  2. Hoewel het is niets nieuws, begonnen we onlangs zien een opleving van de lezer e-mails vragen als je een echt geweldig klinkende verhuur overzicht op Craigslist mogelijk een scam, dus we dachten dat het tijd was voor een opfriscursus. De scammy aanbiedingen zijn vaak voor volledig fictieve huizen en de enige bedoeling van de terbeschikkingstelling is om ofwel uw identiteit te stelen of oplichting u uit een "fee" voor een credit-check die nooit daadwerkelijk zal plaatsvinden. Dus met dat in gedachten zijn hier de waarschuwingssignalen te zoeken bij het proberen om te bepalen of een aanbieding nep is:

  3. 1. KLINKT GOED. WAAR IS HET, EN WAAR ZIJN DE FOTO 'S? Merendeel van de twijfelachtige aanbiedingen lezers aan ons hebt alarmbellen niet onmiddellijk veel wanneer u eenvoudig op de info op Craigslist zoekt. Bijvoorbeeld, is hier de volledige tekst voor een recente lijst: $800 / 3br – 3 BR, 2,5 BA Home met vele voorzieningen -3 BR, 2.5 BA -Brand new hardhouten vloeren op eerste verdieping, vloerbedekking op de tweede verdieping. -Grote keuken met apparatuur en bar -Houten veel met een patio voor zitten en grillen -Master slaapkamer op de eerste verdieping met hoge dubbele ijdelheid wastafels, bad en aparte douche -Walk-in loft -Wasmachine/droger hookup in mudroom -Formele eetkamer -Uitstekende voor kamergenoten, paar of familie -Grote buren en uitstekende HOA -Alle functies bedekt met huur -Gigantisch zwembad met swirly dia, kinderen water Kinderspeelruimte, work-out faciliteit (alle aan de overkant) -Huisdieren OK -Niet roken in het huis Dit klinkt als een goede deal. In veel steden is $800 per maand voor drie slaapkamers en 2,5 Baden een koopje. We hebben ook gezien deze dezelfde aanbieding gaan voor zo laag als $350 per maand in een bepaalde stad. Hoe dan ook, heeft de eigenschap zo ongeveer alles wat die je nodig zou hebben. Dus waar zijn de foto's om te pronken met al deze functies? En waar is deze plaats in Tampa? Natuurlijk, gewoon omdat een aanbieding deze foto's en een adres mist betekent niet dat het is een scam, maar veel als mensen die weigeren om foto's op hun online dating profielen, het is een gegronde reden tot bezorgdheid.

  4. 2. WAT SOORT VAN EEN NAAM IS "KYDIXOROROAQUEP"? Aangezien de aanbieding een telefoonnummer niet geeft, is de enige manier om meer te weten om de poster contact per e-mail. Je kunt niet per se zeggen per e-mail gepost op de aanbiedingspagina, maar wanneer de andere persoon terug schrijft en hij met behulp van een e-mailbericht dat eruit als ziet het is door de medeklinker molen — "kydixororaqep" is een naam die is eigenlijk verbonden aan één e-mailbericht we zagen — je waarschijnlijk te maken met iemand met behulp van auto-geproduceerde e-mailaccounts zodat dingen moeilijker te traceren. 3. SERIEUS, U ALLEEN WILT $800 PER MAAND VOOR ALLES WAT? Zo goed als het klonk in de aanbieding, het bezit van de huur alleen beter klinkt als "kydixororaqep" zijn antwoord stuurt. We hebben gezien het volgende antwoord verzonden aan ten minste een half dozijn consumentistische lezers die vroeg over appartementen, alle uit verschillende delen van het land: Gewoon om u een beetje meer informatie over het huis, het water, Prullenbak en afval worden betaald door ons. De borg kan worden betaald in 2 termijnen als geld krap is. (Ik weet hoe dat kan zijn). Het huis heeft een in omheinde achtertuin en we staan huisdieren. De storting per huisdier is een tijd van betaling. Het huis bevat een wasmachine en droger, en we betalen voor de zorg van het gazon zodat de huurder niet hoeft te snijden het gras. Er is geen aanvraagkosten (onze bedrijfsbeleid en garantie). Toon mij een verhuurder die helemaal cool is met de veiligheid storting termijnen betalen — en wie betaalt ook voor alles, met inbegrip van het gazon onderhoud — en ik zal je laten zien iemand die waarschijnlijk probeert te truc u uit wat geld. Alles over deze aanbieding is gemaakt beroep op zoveel mensen als mogelijk, in de hoop van victimizing zoveel mensen mogelijk.

  5. 4. WAT IS DIT OVER EEN CREDIT-CHECK? Het e-mail van kydixororaqep gaat verder: Ik zal graag het huis op een overeengekomen Toon op datum en tijd, maar ik heb nodig dat alle aanvragers en extra huurders die in het huis wonen een vrij kredietrapport om hun geschiktheid voltooien. Ik heb zo veel mensen voor huizen die ik heb om te controleren of dat ze zijn gekwalificeerde huurders voordat ik Toon de eigenschap van toepassing. Dit zorgt ervoor dat geen van ons zal worden woestenij onze tijd. Het is o.k. Als u slecht krediet hebt (geloof me). We controleren gewoon om ervoor te zorgen dat u niet verschillende uitzettingen op uw record hebben. (We zullen niet verhuren hebt u 3 of meer uitzettingen op uw record) Kredietcontroles voor verhuur eigenschappen zijn zeker niet ongehoord van, maar nogmaals, de verzekering van de e-mails dat het goed is als u slecht krediet (en blijkbaar maximaal twee eerdere uitzettingen) is gewoon dandy... dat is een indicator dat deze "verhuurder" is gewoon proberen te prooi op mensen met ondermaatse krediet behoefte aan een plek om te wonen. 5. DUS WAAR IS DEZE PLAATS WEER? Je misschien hebt gemerkt dat je nu via een Craigslist terbeschikkingstelling van een e-mailbericht zonder ooit vermelden het adres van deze betaalbare, luxe huis kydixororaqep. Hij legt uit dat hier: Ik moest ook onlangs stoppen met het geven van het exacte adres van huurwoningen voordat ik ben in staat om te laten zien, omdat de laatste keer heb ik dat het huis werd vernield (ik zal graag sturen u het adres direct na uw antwoord) ik verzeker u echter dat dit een zeer veilige buurt is. Ik eigenlijk leefde in dit huis voor 2 jaar (zeer gezellig). Zo snel als je kunt, te klikken gelieve de link hieronder en ga naar de beveiligde website om te voltooien de vrij kredietrapport (duurt ongeveer 30 seconden) Zodra u hebt voltooid, bel ik je zodra ik ontvang de informatie van het krediet bedrijf (meestal heel snel). Dit is gewoon volslagen onzin. Ja, Vandalen leegstaande huizen vallen, maar we hebben nooit gehoord van verpakkingen van jeugdige delinquenten scannen via advertenties op Craigslist voor adressen van verhuur eigenschappen die kunnen of kunnen momenteel niet worden bekleed. Er zijn miljoenen huizen in Noord-Amerika voor verkoop of huur met hun adressen vermeld op Craigslist, Zillow, en talloze andere sites. En nog, de meeste van hen niet een doelwit geworden voor herspuiten toting hooligans en onbevoegden.

More Related