nyt tiltag til dynamics kunder med abonnement n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement PowerPoint Presentation
Download Presentation
Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 29
Download Presentation

Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement - PowerPoint PPT Presentation

taline
73 Views
Download Presentation

Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement Dynamics C5 v. Henriette Thaulow, Microsoft Danmark

 2. Hvad får du for dit abonnement? CustomerSource – klub med mange medlemsfordele bl.a. : Gratis onlinetræninger Gratis kursusmaterialer Artikler Vidensdatabase artikler Andre interessante informationer

 3. CustomerSource = kundeportal

 4. CustomerSource for C5 kunder Gratis til seminar Rabat

 5. Hvad får du for dit abonnement: 1: Investering beskyttet: Din investering i licens er beskyttet, og du kan til enhver tid få krediteret din investering ved køb af et andet Dynamics ERP produkt. Dette giver dig fleksibilitet til at udskifte dit ERP produkt i takt med din virksomhed vokser eller skrumper, og dine behov ændrer sig – dette uden at du skal ud og investere i en helt ny og kostbar licens.

 6. Hvad får du for dit abonnement: 2: Produktrettelser/forbedringer iht lovkrav: Rettelser som sikrer at dit produkt lever op til både lovgivnings- og skattemæssive krav. Uden disse risikerer du at stå med et uddateret ERP produkt som ikke opfylder de gældende lovkrav, og din eneste mulighed vil være at skulle investere i en helt ny licens. OIOXML Varesporing Løn

 7. Hvad får du for dit abonnement: 3:Løbende forbedringer til produktet: Servicepacks, hotfixes, såvel som både små og store releases. Endvidere betyder det at dit ERP produkt løbende tilpasses andre omkringliggende produkter (som eksempelvis Windows, SQL Server, Office), således at dit ERP system til enhver tid spiller optimalt sammen med disse.

 8. Hvad får du for dit abonnement: 4. Adgang til kampagnepriser: Microsoft kører løbende kampagner, som kun abonnementskunder kan drage fordel af.

 9. Hvad får du for dit abonnement: 5: Adgang til fora & communities: Som abonnementskunde har du adgang til CustomerSource, et selv-service website hvor du kan lære mere om produktfunktionalitet, tips- og tricks, produktnyheder, samt søge i supportdatabaser, deltage i diskussionsfora, og give input til produktforbedringer.

 10. Eksempel

 11. Hvad får du for dit abonnement: 6: Deltagelse i kundetilfredshedsanalyse. Hos Microsoft har vi en oprigtig interesse i at du er tilfreds med dit ERP produkt, og føler at det lever op til dine krav. Derfor har du som abonnementskunde mulighed for at deltage i vores halvårlige kundetilfredshedsanalyse, hvor du kan give ris og ros til produktet og stille forbedringsforslag. Alle svar bliver taget meget alvorligt og kanaliseret tilbage til den relevante udviklingsafdeling.

 12. Hvad får du for dit abonnement: 7: Adgang til relevante services: I takt med at fremtidens software bliver mere ”services orienteret” (også kaldet ”Software as a Service”) er det hensigten at levere tillægs services til dit Microsoft ERP produkt gratis eller til reducerede priser. Som abonnementskunde er du forberedt på denne udvikling, og vil automatisk få glæde af de nye tilbud i takt med at de bliver tilgængelige

 13. Hvad får du for dit abonnement: 8: Beskyttede listepriser: Som abonnementskunde drager du fordel af vore beskyttede listepriser, hvilket vil sige at dit abonnement altid betales af den listepris du rent faktisk har betalt, og dermed ikke reguleres opad ved fremtidige prisforhøjelser..

 14. Hvad får du for dit abonnement: 9. Det er dyrt at være uden for abonnement! Som ERP bruger/kunde er det temmelig usandsynligt at du ikke i løbet af produktets typiske levetid på 10-15 år, vil komme ud for mange af de foroven beskrevne situationer hvor du kan drage fordel af dit abonnement. Desuden dyrt at genindtræde i abonnement .

 15. Hvad får du for dit abonnement: 10: Adgang til træningsmateriale og e-learning. Som abonnementskunde har du fri adgang til det kursusmateriale og e-learning der er publiceret til dit produkt. Dette giver dig stor frihed og fleksibilitet til at optimere på dine omkostninger til uddannelse, således at du eksempelvis kan oplære nye medarbejdere hurtigere

 16. C5 kursusmaterialer På CustomerSource https://mbs.microsoft.com/customersource/ 13 kursus-sæt på C5

 17. Kursusmaterialer

 18. C5 eLearning På CustomerSource https://mbs.microsoft.com/customersource/ 5 E-learning kurser på Microsoft C5

 19. Online kursus – begynd her

 20. 13 stk. Kursusmaterialer på C5 C5

 21. 20 stk. gratis SQL rapporter, hvis man har abonnement

 22. Referencer på abonnement C5 – Garmin NAV – Bianco Sko Hummel AX – Århus Lufthavn