1 / 3

Micron Associates - Hong Kong deelt gezien hoger, China mark

http://micronassociates.org/news/2012/10/hong-kong-deelt-gezien-hoger-china-markten-te-heropenen/ Hong Kong zijn bezig met het uitbreiden van een vijf-sessie wint strip op maandag geholpen door een hogere is geopend in de Chinese markten dat maakt de handel terug na een lange week vakantie. De Hang Seng-index steeg op vrijdag als een herstel in de olie-gerelateerde bestanden alsmede winsten voor auto’s en financials duwde de benchmark tot 0,8 procent op de week. Op de vrijgegeven van het Micron Associates, heeft de Hang Seng nu bereikt net onder 14 procent op het jaar. Onshore-markten van China’s heropenen op maandag na een lange vakantie en waarschijnlijk hoger als binnenlandse investeerders krijgen hun kans om te reageren op het nieuws dat aan de gang het land eenmaal-in-a-decennium leiderschap overgang begin volgende maand krijgt aan te kruisen. Beleggers zijn hoopvol van meer doorslaggevende maatregelen ter bevordering van een vertragende economie en glansloos markten zodra het nieuwe leiderschap in de plaats is. Elders in Azië daalde Zuid-Korea’s Kospi 0,5 procent vanaf 0030 GMT. Japan markten zijn gesloten op maandag voor een feestdag. STOCKS TO WATCH: * Retail voorraden zoals Prada SpA zal in focus na China’s retail verkoop groei vertraagd tot 15 procent tijdens de Golden Week vakantie, lokale media zei op zondag, bieden een momentopname van steeds meer belangrijke bronnen van de vraag in de tweede-grootste economie van de wereld. * Treuzelende twijfels over de voorgestelde fusie tussen de lokale eenheden van Hutchison en oranje in Oostenrijk zal vertragen de veiling in het Alpine land tot de tweede helft van 2013, het hoofd van de omroep en telecommunicatie waakhond zei. * Volgende Media Ltd, gecontroleerd door Hong Kong media mogol Jimmy Lai, is in voorbereidende gesprekken te verkopen afdrukken bedrijfsvoering in Taiwan, het bedrijf zei op vrijdag, nadat zijn aandelenprijs sprong eerder op de dag op berichten in de media van haar verkoop-plan. * Genting H

lycanmustle
Download Presentation

Micron Associates - Hong Kong deelt gezien hoger, China mark

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. Hong Kong deelt gezien hoger, China markten te heropenen

  2. Hong Kong zijn bezig met het uitbreiden van een vijf-sessie wint strip op maandag geholpen door een hogere is geopend in de Chinese markten dat maakt de handel terug na een lange week vakantie. De Hang Seng-index steeg op vrijdag als een herstel in de olie-gerelateerde bestanden alsmede winsten voor auto’s en financials duwde de benchmark tot 0,8 procent op de week. Op de vrijgegeven van het Micron Associates, heeft de Hang Seng nu bereikt net onder 14 procent op het jaar. Onshore-markten van China’s heropenen op maandag na een lange vakantie en waarschijnlijk hoger als binnenlandse investeerders krijgen hun kans om te reageren op het nieuws dat aan de gang het land eenmaal-in-a-decennium leiderschap overgang begin volgende maand krijgt aan te kruisen. Beleggers zijn hoopvol van meer doorslaggevende maatregelen ter bevordering van een vertragende economie en glansloos markten zodra het nieuwe leiderschap in de plaats is. Elders in Azië daalde Zuid-Korea’s Kospi 0,5 procent vanaf 0030 GMT. Japan markten zijn gesloten op maandag voor een feestdag.

  3. STOCKS TO WATCH: * Retail voorraden zoals Prada SpA zal in focus na China’s retail verkoop groei vertraagd tot 15 procent tijdens de Golden Week vakantie, lokale media zei op zondag, bieden een momentopname van steeds meer belangrijke bronnen van de vraag in de tweede-grootste economie van de wereld. * Treuzelende twijfels over de voorgestelde fusie tussen de lokale eenheden van Hutchison en oranje in Oostenrijk zal vertragen de veiling in het Alpine land tot de tweede helft van 2013, het hoofd van de omroep en telecommunicatie waakhond zei. * Volgende Media Ltd, gecontroleerd door Hong Kong media mogol Jimmy Lai, is in voorbereidende gesprekken te verkopen afdrukken bedrijfsvoering in Taiwan, het bedrijf zei op vrijdag, nadat zijn aandelenprijs sprong eerder op de dag op berichten in de media van haar verkoop-plan. * Genting Hong Kong Ltd heeft benaderd aandeelhouders van Echo Entertainment Group Ltd willen stimuleren haar belang in de eigenaar van Sydney’s enige casino, zei een fund manager die Echo aandelen houdt. * Groot Eagle Holdings Ltd zei dat het zou kopen onroerend goed hotel in het hart van Manhattan op 400 Fifth Avenue in midtown New York voor $229 miljoen cash, een bod voor de verdere ontwikkeling van haar Langham hotelmerk ter dekking van New York, Los Angeles en Chicago.

More Related