Til
Download
1 / 1

Til foreldre i Bergeheim barnehage - PowerPoint PPT Presentation


  • 103 Views
  • Uploaded on

Til foreldre i Bergeheim barnehage Vi i Læringsverkstedet har av Lyngdal kommune blitt valg til å overta stafettpinnen og videreføre driften og eierskapet av Bergeheim barnehage fra 01.08.2015.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Til foreldre i Bergeheim barnehage' - kennan-parker


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Til foreldre i Bergeheim barnehage

Vi i Læringsverkstedet har av Lyngdal kommune blitt valg til å overta stafettpinnen og videreføre driften og eierskapet av Bergeheimbarnehage fra 01.08.2015.

Overtakelsen vil medføre svært få endringer for dere foreldre. Dere vil møte det samme personalet som dere er vant med per i dag. Dere vil fortløpende bli orientert om prosessen videre. I tiden fremover vil vi ha dialog med personalet, og samtidig innlemme dem inn i vårt kurstilbud og ellers de fellesarrangement med de andre barnehagene våre. Vi vil avholde et foreldremøte i januar 2015.

Læringsverkstedet er en landsdekkende, privat barnehageaktør, med barnehager fra Kristiansand til Harstad. Læringsverkstedet er eid av pedagoger og har en sentraladministrasjon med hovedkontor på Jessheim.

Vi har tatt mål av oss å utvikle og drifte Norges beste barnehager, der barn kjenner seg verdifulle, foreldrene opplever trygghet og medarbeiderne får alle muligheter til å gjøre en god jobb.

Læringsverkstedets pedagogiske tenkning har sprunget ut av varme hjerter for barns lek og læring. Vi har erfaring for hva som fungerer, systemene for å kvalitetssikre og arena for nytenkning. Vi vil samtidig legge stor vekt på lokal frihet for barnehagen.

Derfor kan våre medarbeidere med trygghet si «-velkommen, vi vet det blir en spennende dag!»

Er det noe dere lurer på, ta gjerne kontakt med oss på telefonnummer: 92010438

Vi gleder oss til å bli kjent med Bergeheimbarnehage!

Mvh,

Lene Danielsen Trude Sydtangen

Regionleder Leder Læringsverkstedet barnehagedrift


ad