Kiegészítő tartalmak összefoglalója - PowerPoint PPT Presentation

keefer
kieg sz t tartalmak sszefoglal ja n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kiegészítő tartalmak összefoglalója PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kiegészítő tartalmak összefoglalója

play fullscreen
1 / 5
Download Presentation
Kiegészítő tartalmak összefoglalója
89 Views
Download Presentation

Kiegészítő tartalmak összefoglalója

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Kiegészítőtartalmak összefoglalója

  2. KIEGÉSZÍTŐTARTALMAK - összefoglaló PS3 exkluzív (előrendelés nem szükséges) Csak előrendeléssel

  3. Előrendelői cuccok (Ps3& Xbox 360) Infernal Helm Mind az öt hős osztály által viselhető.E legendás fejdísz tapasztalati bónuszt ad, mely segíti a karakter képességének és erejének gyors növekedését. Angelic Wings Külső megjelenés fejlesztése, mely engedi, hogy a karakter fényes angyalszárnyakat növeszthessen. Bottled Cloud & Bottled Smoke dyes Engedi, hogy a játékos befesthesse páncélzatát köd- vagy füstszínűre.

  4. PS3-as Exkluzív cuccok Drake’s Amulet The Hero’s Journey Egy mondabeli felsőruházat, tartalmaz egy sálat is melyet a PS3-as Journeyihletet. Egy mondabeli amulett, melyhez szembeötlően hasonlót Nathan Drake visela nyakában a PS3-as Uncharted-ban.

  5. PS3-as Exkluzív cuccok (FOLYTATÁS) Leah’s Ring Egymondabeligyűrű, melyeteredetileg Deckard Cain adottLeah-nek. 60-as szintnélhasználható, bónusztkapunkmágiaésaranykereséshez, mozgásisebességhezésvédelemhez is. Leoric’s Gauntlets Egy mondabeli kesztyű, mely megidéz egy csontváz kísértetet hogy veled harcolhasson. Crimson Angelic Wings A külső megjelenítés fejlesztése, amivel karmazsinszínű angyalszárnyakhoz juthatunk.