1 / 20

Abney Associates Security Warning Hong Kong: Intego van nieu

In het huidige klimaat van Internet bedreiging is een beveiligingspakket die naar binnenkomende malware zoekt essentieel. Echter als beveiligingssoftware ook technische of verwarrend, klanten is, met name die nieuw op de Mac, niet gebruiken. Intego heeft uiteengezet aan verandering dat alles. Inleiding Intego heeft gevonden, door ervaring met klanten, met name Switchers komt naar een Mac, dat een nieuwe omgeving al een duizelingwekkende aangelegenheid is. Als de gebruiker worstelt om te winnen meesterschap over een nieuwe OS, wordt bij wijze van uitzondering eng, geeky, en technische software vaak voorkomen. Ook, een klant kan zijn gekomen om de Mac, op zoek naar een meer veilige computeromgeving en kan voelen die toegevoegd beveiligingssoftware is niet een dringende zaak. Het probleem is dat er nog steeds agressieve exploits loer die moeten onmiddellijk worden geblokkeerd. De Mac is een solide, OS worden beveiligd, maar elk OS heeft een aantal tekortkomingen dat professionele slechteriken experts op vinden zijn. Inbraak kits zijn zelfs verkocht onder hen. Natuurlijk, is een van de dingen die een grote veiligheid producten ontwikkelaar kan doen functioneren van een datacenter en kijk voor malware en trends. Duwen bedreiging definitiebestanden aan elke abonnee dat de ondertekening van virussen niet alleen maar een groot aantal malware kan detecteren, kunt de klant profiteren van de enorme rijkdommen, snel, voor een bescheiden jaarabonnement. Toch, als de beveiligingssoftware te geeky is, nieuwe en verwarrend voorwaarden introduceert, en moeilijk is te begrijpen en te benutten, het zal nog steeds worden vermeden. Continue Reading: http://www.macobserver.com/tmo/review/integos-new-security-package-is-important-for-newbies Read Related Articles: http://www.shelfari.com/groups/101766/discussions/478948/Abney-Associates-internettechnologie-Phishing-E-mail-en-Internet http://www.getjealous.com/Nataniamorgana

hugghughes
Download Presentation

Abney Associates Security Warning Hong Kong: Intego van nieu

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


 1. Abney Associates Security Warning Hong Kong

 2. Intego van nieuwe Mac-beveiligingspakket is belangrijk voor nieuwkomers

 3. In het huidige klimaat van Internet bedreiging is een beveiligingspakket die naar binnenkomende malware zoekt essentieel. Echter als beveiligingssoftware ook technische of verwarrend, klanten is, met name die nieuw op de Mac, niet gebruiken. Intego heeft uiteengezet aan verandering dat alles. Inleiding Intego heeft gevonden, door ervaring met klanten, met name Switchers komt naar een Mac, dat een nieuwe omgeving al een duizelingwekkende aangelegenheid is. Als de gebruiker worstelt om te winnen meesterschap over een nieuwe OS, wordt bij wijze van uitzondering eng, geeky, en technische software vaak voorkomen.

 4. Ook, een klant kan zijn gekomen om de Mac, op zoek naar een meer veilige computeromgeving en kan voelen die toegevoegd beveiligingssoftware is niet een dringende zaak. Het probleem is dat er nog steeds agressieve exploits loer die moeten onmiddellijk worden geblokkeerd. De Mac is een solide, OS worden beveiligd, maar elk OS heeft een aantal tekortkomingen dat professionele slechteriken experts op vinden zijn. Inbraak kits zijn zelfs verkocht onder hen. Natuurlijk, is een van de dingen die een grote veiligheid producten ontwikkelaar kan doen functioneren van een datacenter en kijk voor malware en trends. Duwen bedreiging definitiebestanden aan elke abonnee dat de ondertekening van virussen niet alleen maar een groot aantal malware kan detecteren, kunt de klant profiteren van de enorme rijkdommen, snel, voor een bescheiden jaarabonnement.

 5. Toch, als de beveiligingssoftware te geeky is, nieuwe en verwarrend voorwaarden introduceert, en moeilijk is te begrijpen en te benutten, het zal nog steeds worden vermeden. Dit is waar de Intego Mac Internet Security Premium (MISP) pakket 2013 in spel komt. Het is eigenlijk de Inego Virus barrière X 6 product met een vereenvoudigde gebruikersinterface, sommige van de geekier functies verwijderd en een extra veiligheidspakket toegevoegd. Het biedt hetzelfde niveau van bescherming als X 6, maar met een eenvoudiger user experience (UX). En dat recht er, kenmerkt beveiligingssoftware. Er is een partitie tussen wat de software kan doen op zijn eigen en welke de software mag verwachten dat de klant om te doen in termen van 1) op te treden en 2) de software configureren. Als te veel last wordt geplaatst op de gebruiker, krijgen niet het deel van de software die perfect prima op eigen werken kan gebruikt.

 6. Intego vertelde me dat, in het verleden zeer technische mensen beveiligingssoftware gebruikt omdat ze ervaren gebruikers waren. Echter, met de groei van het bedrijf van Mac, met 50 procent van de nieuwe klanten komen uit PC's, Switchers, was het tijd voor een product voor niet-technische gebruikers. Dat is MISP 2013. • Product Profile • MISP 2013 bestaat uit drie primaire OS X apps: • VirusBarrier.app • NetBarrier.app • Identiteit Scrubber.app

 7. Er is ook een manager, NetUpdate.app, die voor updates zorgt, licentieverlening en de downladen van bedreiging filters, genaamd NetUpdate. Voor newbies, moet ik opmerken dat de VirusBarrier app niet alleen tegen virussen van Windows die u ontvangt in een e-mail beschermt, zodat u niet aan anderen doorgeven, maar ook beschermt tegen een gastheer van OS X exploits, malware, keyloggers, Trojaanse paarden en andere soorten malware die u zou kunnen van schadelijke websites of in uw e-mail halen. Identiteit Scrubber, in tegenstelling tot de andere twee, scant de Mac voor bepaalde soorten gedefinieerde gegevens die de gebruiker kan niet beseffen is op dat Mac. Informatie, zoals sociale zekerheid nummers, credit card nummers, bankrekeningnummers, enzovoort, die zou kunnen worden de toekomstige doelstelling van malware of phishing e-mails.

 8. Installatie De apps zijn geïnstalleerd in de map van de Mac-toepassingen in een map met de naam "Intego." In de huidige versie lanceert Intego geprobeerd om te houden van het product eenvoudig, dus geen pictogrammen in het dok en geen gateway app zijn geplaatst na de installatie. Het doel was om low key, maar Intego vertelde me dat ze waarschijnlijk zal tweak dingen in een onderhoud update meer visueel bevestigen waarin deze toepassingen zich bevinden. Het doel in het installatieproces is 1) voert u het installatieprogramma, 2) klikt u op slechts een paar opties en worden gedaan. Vanaf daar op laat de standaardinstellingen de software verrichten zijn job. De installateur is bedoeld voor beginnende gebruikers. Er is een geruststellend optie verwijderen als dat ooit in de toekomst nodig is.

 9. Huidige gebruikers van X 6 doen niet hoeft te maken over de uninstaller. Als X 6 aanwezig is, zal de installateur het automatisch verwijderen voordat u verdergaat. (U kunt ook dit handmatig doen, als u liever.) Deze opties moeten een beetje meer duidelijk voor huidige gebruikers worden gemaakt. Misschien kon een functie detect uitzoeken te zindelijk installeren van een upgrade. De enige configuratieoptie is het niveau van dekking te selecteren. De "Standaard" dekking, in mijn optinion, is de beste keuze voor de meeste gebruikers. Wanneer u een van de twee fundamentele Internet veiligheid apps voor de eerste keer uitvoert, ziet de gebruiker een grafische overlay, Basic help, uitleg van de werking van de app. De app helpmenu heeft twee items. Kun je de grafische Basic help opnieuw op elk gewenst moment of kun je naar de toepassing help-pagina op Intego.

 10. NetBarrier De NetBarrier display is een aanzienlijke vereenvoudiging over X 6, maar het verwarrend kan zijn op het eerste. Hier is de weergave. De app probeert te Toon van twee dingen tegelijk. In de zwarte doos, een conceptuele firewall, apps die met op het Internet en op uw LAN communiceren elkaar staan. Informatiestroom in pale blue puntjes en pijlen gaat in de app. Als informatie de app verlaat, wordt het weergegeven in de geanimeerde stroom onmiddellijk aan de rechterkant van de app (of de daemon) naam. Zweefde over de naam brengt een versnelling van de instellingen waar u verder de stroom van de gegevens bepalen kunt indien nodig.

 11. Zijn groene gegevens stroom symbolen die statisch zijn buiten de doos. Het idee is hier is gewoon om te suggereren de mogelijkheid om mamage vier soorten stroom, van links naar rechts: inkomende 1) van het Internet, 2) inkomende van het Local Area Network (LAN), 3) uitgaande met het Internet en 4) uitgaande naar het LAN. De kleine versnellingen meer gedetailleerde controle mogelijk maken. Dat mengsel van de werkelijke gegevensstroom en de algemene werking van de firewall verwarrend op het eerste, maar het kunnen is gemakkelijk om te wennen aan wanneer u het begrijpt. VirusBarrier Dit app heeft in principe twee sertings aan de onderkant. Standaard is "Real-Time Scanning" in het diagram hieronder aangegeven door het groene licht voor de tekst. Het pictogram versnelling kunt u opgeven wat te doen als malware wordt gevonden. Aan de rechterkant is de mogelijkheid om schema periodieke scannen.

 12. De lay-out is eenvoudig. De knoppen voor de twee soorten van handmatige scans hebben gele popup rechthoeken die hen uitleggen, de datum van de laatste update van het filter van de dreiging en de datum van de laatste formele scan van opslag worden duidelijk weergegeven. Dit soort vereenvoudiging gecombineerd met essentiële configuratie-opties is wat zorgt voor een leuke, gemakkelijke, nog betrouwbaar app. Identiteit Scrubber Dit app is geen onderdeel van de vorige X 6 pakket. Dientengevolge, terwijl de andere twee apps eenvoudiger zijn, is dit een extra functie. Men kan dan, MISP beschrijven als een upgrade en een downgrade.Identiteit Scrubber, zoekt zoals ik hierboven vermeld, naar persoonlijke informatie die u kunt niet gerealiseerd hebben is op uw HDD/SSD. Het ziet er niet binnen encryted bestanden of DMGs.

 13. Dit app kan zijn wachtwoord beschermd, zodat andere gebruikers van uw Mac niet voor die gegevens zonder toestemming scannen--zoals een kind die de aandelen van de Mac.I ontdekt is dat de tijd die nodig is voor een volledige scan sterk afhankelijk van de gekozen opties en het soort bestand. Bijvoorbeeld, als u ervoor kiest om te zoeken naar "Persoonlijke adressen," dat wil zeggen, straat adressen, kan de scan van zelfs een kleine harde schijf of SSD duren over nacht. Ook, als u naar gegevens embedeed in PDF-bestanden zoekt, het algoritme te doen dat even is toegevoegd tijd. Ik stel op zoek voor de de gegevens die u meest vermoedt dat kan aanwezig zijn met enkele selectievakjes, om een gevoel voor de tijd betrokken worden. Later, is het redelijk om meer selectievakjes, laat de Mac en veel later terug te komen.

 14. Huidige gebruikers Huidige X 6 gebruikers zal ook worden gepresenteerd met een optie om te schakelen naar MISP met een NetUpdate item met de naam: "Internet Security 2013." Dit is niet een nieuw onderdeel in X 6, het is eerder een optie volledig overstappen naar MISP 2013. Ervaren X 6 gebruikers kunnen niet willen doen, wees dus zeker aan uncheck die doos voor het bijwerken van bedreiging filters. Intego is zich bewust van die ergernis en plannen om het te bevestigen. Leven met MISP Ik installeerde MISP op een MacBook Air, een Mac ik gebruik voor verschillende tests en evaluaties, en probeerde het uit voor twee weken.

 15. Er was nooit een tijd toen ik voelde dat de maatregel ter bescherming van verloren was gegaan, in vergelijking met X 6, en ik was niet vreselijk boos met de vereenvoudigingen. Soms, een eenvoudiger gebruikersinterface kan bieden meer vertrouwen in plaats van minder: u beter te begrijpen de omvang van wat apps proberen te bereiken. • Bij wijze van contrast is dit wat u ziet wanneer u X 6. • Ik zou zeggen dat als u een ervaren gebruiker bent, kunnen willen vasthouden aan de X 6, alleen vanwege de vertrouwdheid of omdat u enkele van de geavanceerde functies nodig hebt. Intego verstrekt een lijst van wat wordt verwijderd uit de MISP 2013 ten opzichte van de X 6. • Zeer geavanceerde firewall-regels. De firewall in X 6 toegestaan u regels die werden buiten wat zelfs IT-professionals zou vereisen configureren.

 16. Wij de firewall vereenvoudigd en probeerde te maken het iets die nuttig is voor een groot aantal mensen zo, daarom zijn er een subset van gebruikers die geavanceerde firewall-regels gemaakt. We zijn van plan om aan te pakken dat vermogen in een professionele versie. • Vandalismebestendig. Dit was grotendeels op zoek naar aanvallen die echt niet zeer waarschijnlijk meer en eerlijk beter worden aangepakt door de firewall werk goed. • Anti-Phishing. Een beetje meer controversieel maar voor het grootste deel, dit is beter aangepakt door ondersteuning ingebouwd in browsers tegenwoordig. • Webbedreigingen gegevens gewelf. Dit was een functie waarbij u kon, bijvoorbeeld, typt u in uw credit cardnummer, en wij zou kijken voor het verlaten van de computer netwerkverkeer. Het was niet heel vaak gebruikt.

 17. Netwerk utilities. Sommige van deze waren soort van cool voor een netwerk geek. Het kijken door de lens van een reguliere gebruik, dit waren niet nuttig en de meeste van hen had vrij directe vervanging in het OS. Traceroute bijvoorbeeld. • Als u nooit deze verwijderde functies gebruikt, kunt upgraden om te genieten van de toegevoegde eenvoud. Echter elke nieuw voor de Mac of iemand wie desiderata voor installeren beveiligingssoftware voor de eerste keer gebruiker zal zeker profiteren van de helderheid van MISP en zal waarschijnlijk nooit missen deze esoterische functies hierboven vermeld. • Ten slotte, een van de bezwaren die sommige mensen hebben aan de orde gesteld in het verleden over beveiligingssoftware is dat het de CPU kauwt en de Mac. vertraagt Ik heb niet die ervaring met de realtime scanner functie van Intego producten. Natuurlijk, zal de volledige scans van de HDD/SSD voor gegevens of malware gevolgen hebben.

 18. Een volledige scan van mijn MBA SSD verbruikt bijvoorbeeld bijna alle vier virtuele cores. Maar dan, is dat niet iets wat die je doet de hele tijd. Nogmaals, stel de Mac opzij voor een tijdje. Systeemvereisten & Upgrade MISP 2013 vereist minstens OS X 10.6, 10.7 of 10,8, een Mac met Intel Core 2 Duo CPU en 1,5 GB gratis opslagruimte. Een Internet-verbinding is ook vereist. Voor een enkele gebruiker voor één jaar is de inleidende prijs US$ 52.48. Familie packs zijn beschikbaar voor drie computers geprijsd op $104.98. Voor het overeenkomstige aantal gebruikers is de upgrade naar MISP gratis voor huidige klanten van X 6. Ook beschikbaar voor nieuwe gebruikers is Mac Intenet-beveiliging voor $37.48 voor een jaar. Het omvat niet de Gaszuiveraar van de identiteit.

 19. Samenvatting Er zijn nog sommige rimpels te werken met dit nieuwe product. Sommige van de installatie-ervaring, zoals ik hierboven beschreven, kan en zal worden verbeterd. De echte vraag is of Intego heeft kunnen beroepen op zijn traditionele systeem voor veiligheidsbeheer, vereenvoudiging van het product, maar niet sterk ergeren huidige klanten die willen zouden om te upgraden. De essentie, is natuurlijk of de Mac is goed beveiligd en een begrijpelijke manier, en ik denk dat Intego die heeft bereikt. Al het andere is gewoon vertrouwdheid, zelden gebruikt een paar geavanceerde functies in X 6 en klant voorkeur.

 20. Omdat deze suite van apps werken zo goed nooit crasht, aan de gebruiker een over het algemeen begrijpelijke gebruikersinterface presenteert en ervaring, maakt gebruik van beproefde Intego technologieën, de installateur vereenvoudigt, de klant voortdurend beschermd houdt, en eenvoudig is te begrijpen, Documentatie, rechtvaardigt het een "Grote" reating, 4/5. Wanneer sommige van de kleine problemen die ik hierboven vermeld worden gladgestreken, heeft de rating een kans om te gaan nog hoger. Read Related Articles: http://www.shelfari.com/groups/101766/discussions/478948/Abney-Associates-internettechnologie-Phishing-E-mail-en-Internet http://www.getjealous.com/Nataniamorgana

More Related