vinkkej hyvien talvirenkaiden valintaan n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan PowerPoint Presentation
Download Presentation
Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan - PowerPoint PPT Presentation


  • 11 Views
  • Uploaded on

Kun saapuu vuodenaika, jolloin kelit ovat liian kylmät kesärenkailla tai ympärivuotisilla renkailla liikkumiseen, kannattaa harkita hyvien talvirenkaiden ostamista. Jos aiot käyttää ympärivuotisia renkaita, ajaminen muuttuu hyvin hankalaksi, ellet sitten ajatellut olla kokonaan ajamatta kylmän kauden aikana. Talvirenkaiden paras ominaisuus on se, että ne on tehty erityisesti kylmää vuodenaikaa ajatellen. Niissä on ominaisuuksia, jotka tekevät talvella ajamisesta vaivattoman kokemuksen.n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
vinkkej hyvien talvirenkaiden valintaan 1

Kun saapuu vuodenaika, jolloin kelit ovat liian kylmät kesärenkailla tai ympärivuotisilla renkailla liikkumiseen, kannattaa harkita hyvien talvirenkaiden ostamista. Jos aiot käyttää ympärivuotisia renkaita, ajaminen muuttuu hyvin hankalaksi, ellet sitten ajatellut olla kokonaan ajamatta kylmän kauden aikana. Talvirenkaiden paras ominaisuus on se, että ne on tehty erityisesti kylmää vuodenaikaa ajatellen. Niissä on ominaisuuksia, jotka tekevät talvella ajamisesta vaivattoman kokemuksen.

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan
vinkkej hyvien talvirenkaiden valintaan 2

Ostaaksesi hyvät talvirenkaat autoosi, pitää osata valita oikeat renkaat lukemattomista markkinoilla olevista vaihtoehdoista. Ei kannata tyytyä käymään lähimmässä rengasliikkeessä ja ostaa ensimmäistä vastaan tulevaa talvirengasta. On paljon asioita, jotka kannattaa tietää ennen talvirenkaan ostoa, jotta voi välttää pettymykset. Näihin kuuluu nopeusluokitus, koko, kestävyys, ja niin edelleen. Kannattaa tutkia näitä asioita itsekseen, koska kaikki rengasliikkeet eivät välttämättä ole täysin rehellisiä myydessään renkaita.

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan
vinkkej hyvien talvirenkaiden valintaan 3

Hyviä talvirenkaita etsiessäsi on tärkeää tehdä valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä. Nastarenkaissa on metalliset nastat, jotka tekevät niistä ideaaliset lumi- ja jääpeitteisillä teillä ajamiseen. Nastattomissa talvirenkaissa sen sijaan on sivuttaisuurteet, jotka lisäävät pitoa ankarissa keliolosuhteissa. Jos asut paikassa, jossa tiet ovat viikkoja tai jopa kuukausia lumen ja jään peittämiä, nastarenkaat tai nastattomat talvirenkaat ovat oikea valinta.

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan
vinkkej hyvien talvirenkaiden valintaan 4

Talvirengas ostaessasi hanki aina kokonainen sarja. Ei ole suositeltavaa ostaa kahta talvirengasta kahden ympärivuotisen renkaan pariksi. Kun päädyt luisuun jäisellä talvitiellä, tarvitset kaikki neljä rengasta saadaksesi kunnon tasaisen otteen tiehen välttääksesi liukumisen ja mahdollisesti joutumisen vakavaan onnettomuuteen.

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan
vinkkej hyvien talvirenkaiden valintaan 5

Apua hyvien talvirenkaiden hankintaan löydät verkkosivultamme osoitteesta https://www.vianor.fi/ vaikka heti. 

Vinkkejä hyvien talvirenkaiden valintaan