vinkkej autohuollon valintaan n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Vinkkejä autohuollon valintaan PowerPoint Presentation
Download Presentation
Vinkkejä autohuollon valintaan

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Vinkkejä autohuollon valintaan - PowerPoint PPT Presentation


  • 3 Views
  • Uploaded on

Jos omistat auton, luultavasti tiedät jo, miksi auton säännöllinen huolto on tärkeää. Autoon investoimillesi rahoille saa hyvää vastinetta ainoastaan, jos se pysyy kunnossa. Auton säännöllinen huolto on yksi tapa varmistaa, että auto pysyy asianmukaisessa kunnossa.n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Vinkkejä autohuollon valintaan


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
vinkkej autohuollon valintaan 1
Vinkkejä autohuollon valintaan

Jos omistat auton, luultavasti tiedät jo, miksi auton säännöllinen huolto on tärkeää. Autoon investoimillesi rahoille saa hyvää vastinetta ainoastaan, jos se pysyy kunnossa. Auton säännöllinen huolto on yksi tapa varmistaa, että auto pysyy asianmukaisessa kunnossa.

vinkkej autohuollon valintaan 2
Vinkkejä autohuollon valintaan

Kannattaa selvittää alueesi parhaat autohuoltamot, jotta voit varmistua autosi asianmukaisesta huollosta. Selvitä, mitkä huoltoliikkeet ovat rehellisiä ja mitkä pelkästään vedättävät sinua viedessäsi autosi huoltoon. Kokemus on yksi ominaisuus huoltamoissa, joka varmistaa, että et pety viedessäsi autosi huoltoon. Älä ujostele selvittää, kuinka kauan huoltamon työntekijät ovat tehneet töitä ajoneuvojen huollon parissa. Kokeneet ammattilaiset tekevät todennäköisesti parempaa työtä kuin aloittelijat.

vinkkej autohuollon valintaan 3
Vinkkejä autohuollon valintaan

Lupa-asiat ja vakuutus ovat myös välttämättömiä hyvän autohuollon ominaisuuksia. Viimeiseen asti kannattaa välttää tilannetta, jossa yksi kalleimmista investoinneistasi on sellaisen henkilön käsissä, jolla ei ole huoltoon tarvittavia lupia tai vakuutuksia. Jos ammattilaiset aiheuttavat vahinkoa ajoneuvolle huollon aikana tai jos työn jälki on huonoa, on luvatonta ja vakuutuksetonta toimijaa vaikea saada vastuuseen tapahtuneesta. Käyttämällä autohuoltoa, jonka lupa-asiat ja vakuutukset ovat kunnossa, vältät itsesi asettamista tilanteeseen, jossa joudut maksamaan aiottua enemmän palvelusta.

vinkkej autohuollon valintaan 4
Vinkkejä autohuollon valintaan

Myös hintaa kannattaa vertailla auto huolto valitessa, mutta sille ei kannata antaa kovin korkeaa prioriteettia. Jos budjettisi on tiukka, kannattaa etsiä huoltamo, jonka pyytämä hinta haluamastasi huollosta ei ole erityisen korkea. Mutta kannattaa olla varovainen, ettei valitse halvinta huoltamoa ja joudu pettymään. Tärkeimpänä kriteerinä päätettäessä auton huollosta kannattaa pitää huollon laatua, keneltä sitten päätätkään palvelun hankkia.

vinkkej autohuollon valintaan 5
Vinkkejä autohuollon valintaan

Klikkaa tästä lukeaksesi lisää vinkkejä autohuollon valintaan. Vieraile myös verkkosivuillamme osoitteessa https://vianor.fi/ vaikka heti.