valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden v lill n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä PowerPoint Presentation
Download Presentation
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä - PowerPoint PPT Presentation


  • 5 Views
  • Uploaded on

Jos asut alueella, jossa on erittäin kylmät talvet, et voi jättää huomioimatta talvirenkaiden etuja. Tarvitset hyvät kesärenkaat lämpimän vuodenajan varalta, ja vastaavasti tarvitset hyvät talvirenkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon myös mustan jään tai pakkautuneen lumen peittämällä tienpinnalla. Lämpötilojen pudotessa kestämättömän alhaisiksi sinun on varmistettava, että talvirenkaasi pysyvät pehmeinä ja joustavina. Ne eivät saa muuttua niin jäykiksi kuin kesärenkaat ja ympärivuotiset renkaat tyypillisesti muuttuvat lämpötilan laskiessa.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden v lill 1
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä
  • Jos asut alueella, jossa on erittäin kylmät talvet, et voi jättää huomioimatta talvirenkaiden etuja. Tarvitset hyvät kesärenkaat lämpimän vuodenajan varalta, ja vastaavasti tarvitset hyvät talvirenkaat, jotka tarjoavat hyvän pidon myös mustan jään tai pakkautuneen lumen peittämällä tienpinnalla. Lämpötilojen pudotessa kestämättömän alhaisiksi sinun on varmistettava, että talvirenkaasi pysyvät pehmeinä ja joustavina. Ne eivät saa muuttua niin jäykiksi kuin kesärenkaat ja ympärivuotiset renkaat tyypillisesti muuttuvat lämpötilan laskiessa.
valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden v lill 2
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä
  • Valittavissa on kahdenlaisia talvirenkaita: nastarenkaita ja nastattomia talvirenkaita. On tärkeää, että ennen ostopäätöstäsi tiedät näiden renkaiden erot. Nastarenkaissa on pieniä metallinpaloja, joita kutsutaan nastoiksi, upotettuna kulutuspintaan. Nastojen on tarkoitus lisätä pitoa ajaessasi tiellä, jossa on lunta ja jäätä. Nastarenkaat ovat parhaat alueilla, joissa on talvisin ankarat olosuhteet. Jos asut alueella, jossa talvet ovat paljon leudompia, voit valita myös nastattomat talvirenkaat.
valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden v lill 3
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä
  • Toinen talvirengastyyppi, joita markkinoilla on, ovat nastattomattalvirenkaat. Ne ovat moderneja talvirenkaita, joissa ei ole nastoja kuten nastarenkaissa. Nastojen sijasta niissä on pieniä viiltoja, joita kutsutaan sivuttaisuurteiksi, jotka parantavat renkaiden suorituskykyä jäisillä ja lumisilla teillä. Ne voivat pysyä joustavina jopa pakkaskelissä.
valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden v lill 4
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä
  • Päätös nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä riippuu kahdesta asiasta: talvella vallitsevan sään ankaruudesta asuinalueellasi sekä talvirenkaita koskevasta lainsäädännöstä alueellasi. On alueita, joissa nastarenkaat eivät ole sallittuja. Nykyaikaisissa nastattomissa talvirenkaissa on paljon hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä täydelliset teillä, joiden pinnalla on jäätä tai lunta.
valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden v lill 5
Valinta nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä
  • Lisää apua valintaan nastarenkaiden ja nastattomien talvirenkaiden välillä löydät verkkosivultamme osoitteesta https://vianor.fi/.