hy dyllisi vinkkej talvirenkaiden ostoon n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon - PowerPoint PPT Presentation


  • 6 Views
  • Uploaded on

Ajaminen jäisillä, loskaisilla ja lumisilla teillä vaatii ylimääräisiä varotoimia. Erityisten talvirenkaiden asentaminen on yksi näistä. Ympärivuotiset renkaat, jotka tulevat useimpien ajoneuvojen mukana, eivät ole enää tehokkaita lämpötilan laskiessa alle 7 celsiusasteen. Jos et vaihda erityisiin talvirenkaisiin, asetat itsesi alttiiksi onnettomuudelle. Lumi ja jää vähentävät dramaattisesti kitkaa renkaiden ja tienpinnan välillä, mikä voi johtaa ympärivuotisilla renkailla varustetun ajoneuvon sivuluisuun ja onnettomuuteen.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
hy dyllisi vinkkej talvirenkaiden ostoon 1
Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon
  • Ajaminen jäisillä, loskaisilla ja lumisilla teillä vaatii ylimääräisiä varotoimia. Erityisten talvirenkaiden asentaminen on yksi näistä. Ympärivuotiset renkaat, jotka tulevat useimpien ajoneuvojen mukana, eivät ole enää tehokkaita lämpötilan laskiessa alle 7 celsiusasteen. Jos et vaihda erityisiin talvirenkaisiin, asetat itsesi alttiiksi onnettomuudelle. Lumi ja jää vähentävät dramaattisesti kitkaa renkaiden ja tienpinnan välillä, ​​mikä voi johtaa ympärivuotisilla renkailla varustetun ajoneuvon sivuluisuun ja onnettomuuteen.
hy dyllisi vinkkej talvirenkaiden ostoon 2
Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon
  • Älä odota talven tuloa ennen kuin alat ajatella talvirenkaiden ostamista. Jos asut paikassa, jossa talvirenkaita tarvitaan varmuudella jossakin vaiheessa, ne kannattaa ostaa mieluummin aikaisin kuin myöhemmin. Talven tulon odottaminen ennen talvirenkaiden hankintaa on sama kuin odottaisit, että talosi syttyy tuleen ennen kuin ostat sammuttimen. Suurin osa ajoneuvon omistajien talvella kärsimistä ongelmista voitaisiin välttää, jos he ostaisivat ja asentaisivat talvirenkaat aiemmin.
hy dyllisi vinkkej talvirenkaiden ostoon 3
Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon
  • Talvirenkaiden toinen vaihtoehto on nastattomat talvirenkaat. Erona nastarenkaisiin on siis nastojen puuttuminen: nastattomissa talvirenkaissa ei ole nastoja. Sen sijaan niissä on sivuttaisuurteet ja yksisuuntainen kulutuspintakuvio. Nastattomat talvirenkaat sopivat hyvin kuljettajille, jotka tavallisesti ajavat rauhallisesti ja pystyvät muuttamaan suunniteltua reittiä sään huonontuessa. Liukkailla teillä on parempi hidastaa ja ottaa kulmat varovasti ajettaessa nastattomilla talvirenkailla.
hy dyllisi vinkkej talvirenkaiden ostoon 4
Hyödyllisiä Vinkkejä Talvirenkaiden Ostoon
  • Klikkaa tästä lisää vinkkejä hyvien talvirenkaiden ostoon, vieraile sivustollamme osoitteessa https://www.vianor.fi/.