Download
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
India PowerPoint Presentation

India

149 Views Download Presentation
Download Presentation

India

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. India OrasulCulorilor Pret: 1110 euro/persoana* *Trasnportul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport este inclus in pret.

 2. India, oficial Republica India, este o ţară din sudul Asiei. India se află pe locul 7 în ierarhia ţărilor după suprafaţă, pe locul doi după numărul locuitorilor şi este statul democratic cu cei mai mulţi locuitori. Cămin al civilizaţiei hinduse a văii, centrul a importante drumuri comerciale şi vaste imperii, India a jucat un rol major în istoria umanităţii.

 3. Mansingh Palace Prezentare generală Situat în inima de Agra, acest hotel este la 4 km de gara si la 6 km de aeroport. Având un total de 100 camere, acest loc are Sheesh Mahal, restaurant multi-bucătărie. Există, de asemenea, valurile, magazin de cafea, care este un loc minunat de relaxare, sau se pot relaxa pur şi simplu la Tequila, bar, care serveşte cele mai alese varietate de băuturi. Călătorii de afaceri sunt, de asemenea, prevăzut cu o sală de conferinţe pentru a efectua reuniuni formale.

 4. Descriere cameră Cameră luxoasă Decorate elegant şi cu vedere spre Taj Mahal, camera constă dintr-un dormitor cu baie proprie cu funcţionare H / C de apă. Facilităţile din camere includ un aer-conditionat, telefon, mini-bar şi 24 de ore room service. Această cameră este ideal pentru ocupare dublu,. Standard Room Decorate elegant şi cu vedere spre Taj Mahal, camera constă dintr-un dormitor cu baie proprie cu funcţionare H / C de apă. Facilităţile din camere includ un aer-conditionat, telefon, mini-bar şi 24 de ore room service. Această cameră este ideal pentru single,. Taj View Room Cu vedere spre Taj Mahal, această cameră este spaţioasă. Facilităţile din camere includ un A / C, telefon, mini-bar şi room service 24 de ore.

 5. Proprietate 24 de ore recepţie De conferinţă şi petreceri Servicii de frumusete Centru de afaceri Călătorie contra Piscină Generator de rezervă Club de sănătate acces la internet-dial-up Spălătorie facilităţi Parcare (gratuit) Restaurant Serviciu în cameră Room service (24 ore) Safe box-front desk depozit Servicii de secretariat Securitate paza Schimb valutar Portarul

 6. Camere: Ataşat Baie Ceai de cafea Maker Global Direct Dial Central de aer conditionat Periuta de dinti / Razor la cerere Controlul temperaturii H / C apă curentă Oglindă machiaj Trezire-apeluri Aer condiţionat-Room Apa îmbuteliată în cameră (gratuit) Cablu / TV prin satelit Ziar gratuit Articole de toaletă Direct-dial telefon Fax-Room Uscător de păr În cameră acces la internet-dial-up Fier / masa de calcat (la cerere)

 7. Avtivitati – Program (nu esteobligatoriu) I. Ziua 1 – Plecarea de peaeroportulBaneasa din Bucurestiora 10:00 II. Ziua 2 – VizitareaparculuiGradinileLodhisi a QutbMinar III. Ziua 3 –Petrecerea Craciunului in incinta hotelului IV. Ziua 4 – Vizita la mormantulluiIza Khan V. Ziua 5 – Vizita la TajMahal VI. Ziua 6- Vizita la LalQilasi la ceamai mare moschee din Delhi VII. Ziua 6 – Plecarea de la hotel la ora 12:00

 8. 1. Un parc linistit aflat in inima New Delhi, Gradinile Lodhi sunt locul ideal pentru plimbari dimineata si picnic dupa-amiaza. 2. Superbele cladiri din acest complex dateaza inca de la instaurarea primei reguli musulmane in India. Qutb Minar este un turn inalt ridicat pentru a celebra Victoria din 1193, imediat dupa infrangerea ultimului regat Hindu din Delhi. Turnul are cinci incaperi distincte, fiecare cu balcon in care vei gasi lumanari precum in basme. In curtea moscheii se afla un turn pe care, se zice, ca daca nu-l poti cuprinde cu bratele stand cu spatele la el, dorinta nu ti se va indeplini. Astazi, stalpul este imprejmuit cu un gard.

 9. 3. O colectie de trenuriindiene, din trecutpana in prezent. Copiii pot calatori in micitrenulete care inconjoaramuzeul. 4. LalQilaesteunadintreprincipaleleatractii ale orasului Delhi. Un minunat fort construit din piatrarosie de catreimparatul Shah Jahan. Terminat in 1648, trecereatimpului a lasaturmeleasupraconstructiei - incaperile au fostdespuiate de obiecte cu multtimp in urma, ornamentele de marmurasuntdisparutesicatevacladiri au accesulinterzis. Cu toateastea, marimeamonumentului continua sa fie impunatoare, iargradinilesuntingrijitesisuntverzichiarsiaiarna. Printrecladirileprincipale se numara: Chatta Chow, Diwan-i-Am, HayatBakshBagh, Diwan-i-Khas, KhasMahal, Rang Mahal, MumtazMahal, PalatulDaawatKhanasiSwatantraSangramaSangrahalaya.

 10. 5. In acest complex se afla structuri ce dateaza din perioada 1206-1290 si este o zona declarata patrimoniu mondial. Gradinile sunt pastrate in conditii excelente. Complexul Qutub contine: Minaretul Qutub, Moscheea Quwwat-ul-Islam, Stalpul de Fier din centrul moscheei, Minaretul Ala-i, Ala-i-Darwaza si mormantul lui Imam Zamin. 6. Frumoasa moschee din vechiul Delhi este cea mai mare din India. Construita in 1644, moscheea se numara printer ultimele constructii arhitecturale de acest gen realizate de Shah Jahan.

 11. 7. Acesta este unul dintre cele trei monumente UNESCO de patrimoniu mondial. Mormantul se afla in frumoasa gradina in stil persan Char Bagh, renovate in 2003. cum intrati in acest complex, veti vedea structura octogonala a mormantului lui Iza Khan, un nobil al curtii. Cum treceti de prima poarta veti vedea domul mormantului si o alee cu flori ce duce spre a doua poarta. Piesa principala este mormantul lui Humayun, al doilea imparat mughal. Constructia mormantului a inceput in 1562 si a fost prima structura din oras care a fost descrisa ca predecesoare a Taj Mahal. Mormantul este construit din piatra rosie. Puteti urca pana la al doilea etaj, iar in partea de sud veti vedea intrarea in cripta principala

 12. 8. Taj Mahal-ul este un monument în Agra, India. A fost comisionat de împăratul Shah Jahan ca un mausoleum pentru soţia sa, Mumtaz Mahal. Clădirea a fost construită între 1630 şi 1653. În 1983, Taj Mahal-ul a devenit parte din patrimoniul mondial UNESCO şi rămâne astăzi printre cele mai vizitate şi faimoase monumente din lume.

 13. F.E.Amazing-TravelS.R.L.va ureaza Distractie placuta!