prutte typer n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Prutte-typer PowerPoint Presentation
Download Presentation
Prutte-typer

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 8

Prutte-typer - PowerPoint PPT Presentation


  • 101 Views
  • Uploaded on

Prutte-typer. Normal prutten. Denne prut kommer til enhver lejlighed. Den lugter ikke så slemt, idet den ikke slippes med så megen kraft. Det er den type du slipper når du kommer gående på gaden. Du vil have den skal komme ud langsomt, men den snyder og og giver lyd fra sig…. Stue prutten.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Prutte-typer' - astro


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
normal prutten

Normal prutten

Denne prut kommer til enhver lejlighed. Den lugter ikke så slemt, idet den ikke slippes med så megen kraft.

Det er den type du slipper når du kommer gående på gaden. Du vil have den skal komme ud langsomt, men den snyder og og giver lyd fra sig….

stue prutten

Stue prutten

Du er til fest og får sådan en lyst til at gå på toilettet, men beslutter dig for at gå hen i et hjørne af stuen, spiller dum, løfter foden lidt for at slippe prutten og kigger derefter til den anden side. Du håber at ingen hørte noget. Velkommen til stue prutten.

kontor prutten

Kontor prutten

Det er den man skjuler med en let hoste, men lugten, ja den kan du ikke skjule.

gave prutten

Gave prutten

Dette er den typiske “våde” prut. Det er prutten der kan gøre en almindelig gåtur i byen lidt mere kompliceret end normalt, specielt hvis der ingen offentlige toiletter er i nærheden. Hvis du finder et toilet er det også en af dem der koster at tørre. Helt klart en af de værste...

morgen prutten

Morgen prutten

Den bedste måde at starte morgenen på er med en god prut. Ikke tale om at dele den med andre. Ned under dynen og snus ind. Den kan også gå under dæknavnet Egoist-prutten. Ingen vil dele den med andre.

skole prutten

Skole prutten

Denne er den typiske man slår henne i skolen eller når du spiller kort med vennerne. Den laver en ordentlig bobbel og når du rejser dig fra stolen........ mama mía...

smerte prutten

Smerte prutten

En af de mest hadede af folk. Når den trykkes af er det som om den river alle hårene i røven med. Prutte-kendere kalder den til tider også Riven. Lyt til den og giv den selv et navn du kan lide...