nastarenkaiden ominaisuudet n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Nastarenkaiden ominaisuudet PowerPoint Presentation
Download Presentation
Nastarenkaiden ominaisuudet

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 6

Nastarenkaiden ominaisuudet - PowerPoint PPT Presentation


  • 8 Views
  • Uploaded on

Kun olet valinnut oikeat talvirenkaat ajoneuvoosi, sinun on päätettävä nastarenkaan ja kitkarenkaan välillä. Älä vain mene rengasmyymälään ja osta talvirenkaat ilman, että tiedät mitä ne tekevät. Sekä nastarenkaat että kitkarenkaat ovat hyviä talvella, mutta sinun on tiedettävä, mikä sopii täydellisesti sille alueelle, mistä sinä tulet, ja teistä, joita ajat. Joissakin Yhdysvaltain valtioissa ja maissa ympäri maailmaa ei saa käyttää nastarenkaita. Sinun on pidettävä tämä mielessä, kun valitset renkaat.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Nastarenkaiden ominaisuudet


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
nastarenkaiden ominaisuudet 1
Nastarenkaiden ominaisuudet

Kun olet valinnut oikeat talvirenkaat ajoneuvoosi, sinun on päätettävä nastarenkaan ja kitkarenkaan välillä. Älä vain mene rengasmyymälään ja osta talvirenkaat ilman, että tiedät mitä ne tekevät.

Sekä nastarenkaat että kitkarenkaat ovat hyviä talvella, mutta sinun on tiedettävä, mikä sopii täydellisesti sille alueelle, mistä sinä tulet, ja teistä, joita ajat. Joissakin Yhdysvaltain valtioissa ja maissa ympäri maailmaa ei saa käyttää nastarenkaita. Sinun on pidettävä tämä mielessä, kun valitset renkaat.

nastarenkaiden ominaisuudet 2
Nastarenkaiden ominaisuudet

Jos tiet, joilla tavallisesti ajetaan talvella, ovat jäiset, on parempi olla nastarenkaat autossa. Kuten nimestäkin käy ilmi, näillä renkailla on kirjaimellisesti metallinastat upotettuina uurteisiin. Nastat ovat yksinkertaisesti vahvoja metallikappaleita, jotka on suunniteltu kaivamaan syvemmälle jäähän talvisilla teillä ja tarjoamaan ylimääräistä vetovoimaa.

Nykyaikaisilla nastarenkailla on monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä täydellisen talviajamiselle. Aikaisemmin yksi näiden renkaiden suurimmista huolenaiheista oli niiden käsittelykyky.

nastarenkaiden ominaisuudet 3
Nastarenkaiden ominaisuudet

Markkinoilla olevilla renkailla on nyt vahvistettu keskipiste, jonka diagonaalinen tukiprosentti. Varmista itsellesi parempi ajokokemus näillä renkailla eri sääolosuhteissa. Jotkut niistä ovat 3D-lukot kulutuspinnalla. Sivuttaisuurteet on suunniteltu auttamaan kulutuspinnan yhdessä ja vahvistamaan renkaan rakennetta entisestään.

Parhaat nastarenkaat sisältävät myös treadwear indikaattoreita. Kuten kaikkien muiden renkaiden, nastarenkaiden on kuluttava loppuun jossain vaiheessa. Nastarenkaiden hieno asia on, että tiedät, milloin niiden hyödylliset kulutuspinnat ovat loppumassa.

nastarenkaiden ominaisuudet 4
Nastarenkaiden ominaisuudet

Sinun ei tarvitse arvata, kuinka kauan niitä käytetään tulevaisuudessa. Puuindikaattorit osoittavat, kuinka paljon kulutuspintaa on jäljellä. Lumihiutaleiden symboli, jonka näillä renkailla on yleensä, häviää, kun indikaattorit saavuttavat neljä millimetriä.

Täältä lisää informaatiota nastarenkaiden toiminnoista, katso http://www.nokianrenkaat.fi/ tänään.