hyvien nastarenkaiden hy dyt n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Hyvien nastarenkaiden hyödyt PowerPoint Presentation
Download Presentation
Hyvien nastarenkaiden hyödyt

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Hyvien nastarenkaiden hyödyt - PowerPoint PPT Presentation


  • 9 Views
  • Uploaded on

Vuoden ympäri lämpimillä alueilla asuvien ihmisten ei tarvitse hankkia talvirenkaita, koska kesärenkaat ja ympärivuotiset renkaat toimivat varsin hyvin myös sateen sattuessa. Toisaalta jos asut paikassa, jossa lumi ja musta jää täyttävät tiet talvisin, ainoa vaihtoehtosi on hankkia talvirenkaat. Voit ostaa joko nastarenkaat tai nastattomat talvirenkaat. Molemmat ovat täydellisiä talvikäyttöön. Ne eroavat joiltakin ominaisuuksiltaan sekä alueilta, joissa niitä suositellaan käytettäväksi.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Hyvien nastarenkaiden hyödyt' - hardeykyle


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
hyvien nastarenkaiden hy dyt 1
Hyvien nastarenkaiden hyödyt
  • Vuoden ympäri lämpimillä alueilla asuvien ihmisten ei tarvitse hankkia talvirenkaita, koska kesärenkaat ja ympärivuotiset renkaat toimivat varsin hyvin myös sateen sattuessa. Toisaalta jos asut paikassa, jossa lumi ja musta jää täyttävät tiet talvisin, ainoa vaihtoehtosi on hankkia talvirenkaat. Voit ostaa joko nastarenkaat tai nastattomat talvirenkaat. Molemmat ovat täydellisiä talvikäyttöön. Ne eroavat joiltakin ominaisuuksiltaan sekä alueilta, joissa niitä suositellaan käytettäväksi.
hyvien nastarenkaiden hy dyt 2
Hyvien nastarenkaiden hyödyt
  • Ei pitäisi olla kovin vaikeaa tunnistaa hyviä nastarenkaita, jos olet joskus sellaiset ostanut. Niissä on sisäänrakennetut metalliset hampaat, joita kutsutaan nastoiksi. Ne pureutuvat lumeen ja jäähän ja tarjoavat lisää pitoa ajaessasi vaativilla talvisilla teillä. Renkaat pysyvät pehmeinä ja joustavina jopa silloin, kun lämpötila laskee hyvin alhaiseksi. Nastarenkaat ovat ainoa rengastyyppi, joka tarjoaa äärimmäisen pidon jäällä, minkä vuoksi ne on tarkoitettu käytettäväksi alueilla, joilla talvi on ankara.
hyvien nastarenkaiden hy dyt 3
Hyvien nastarenkaiden hyödyt
  • Jos löydät hyvät nastarenkaat, voit nauttia hyvästä pidosta ajaessasi lumisella ja jäisellä alustalla. Nämä renkaat on testattu ja niiden on todistettu tarjoavan paljon parempi pito sekä jäällä että lumella verrattuna ympärivuotisiin renkaisiin. Huomaat dramaattisen eron, jos hankit autoosi siihen sopivat nastarenkaat. Aikaisemmin käytössä olleissa nastarenkaissa oli paksut kulutusurat. Asiat ovat muuttuneet ja tekniikan kehittyminen nastojen suhteen on johtanut nastarenkaisiin, jotka pyörivät hiljaisesti ja mukavasti lumella ja jäällä.
hyvien nastarenkaiden hy dyt 4
Hyvien nastarenkaiden hyödyt
  • Toinen asia, josta hyödyt hankkiessasi hyvät nastarenkaat, on niiden kestävyys. Nastarenkaiden pehmeämpi kumi kuluu paljon nopeammin ympärivuotisiin renkaisiin verrattuna. Mutta jos löydät hyvän mallin, se voi palvella sinua jopa yli 30 000 kilometriä, eli noin kolme talvea. Koska et altista ympärivuotisia renkaitasi talven haastaviin olosuhteisiin, ne kestävät paljon kauemmin. Aika monta vuotta ehtii kulua, ennen kuin sinun tarvitsee edes ajatella niiden korvaamista.
hyvien nastarenkaiden hy dyt 5
Hyvien nastarenkaiden hyödyt
  • Tästä löydät lisätietoja hyvien nastarenkaiden eduista, vieraile verkkosivullamme https://www.vianor.fi/ vaikka heti.