zoisove tipendije po novem kaj je potrebno narediti e v o n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Zoisove štipendije po novem – kaj je potrebno narediti že v OŠ PowerPoint Presentation
Download Presentation
Zoisove štipendije po novem – kaj je potrebno narediti že v OŠ

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Zoisove štipendije po novem – kaj je potrebno narediti že v OŠ - PowerPoint PPT Presentation


  • 88 Views
  • Uploaded on

Zoisove štipendije po novem – kaj je potrebno narediti že v OŠ. Portfolio za kandidaturo za Zoisove štipendije. Dokazilo o odkriti nadarjenosti (Kdaj je v bila nadarjenost potrjena in na katerem področju; podpis odgovorne osebe)

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Zoisove štipendije po novem – kaj je potrebno narediti že v OŠ


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    Presentation Transcript
    1. Zoisove štipendije po novem – kaj je potrebno narediti že v OŠ

    2. Portfolio za kandidaturo za Zoisove štipendije • Dokazilo o odkriti nadarjenosti (Kdaj je v bila nadarjenost potrjena in na katerem področju; podpis odgovorne osebe) • Dokazila o dosežkih ( izdelkih, priznanjih, nagradah, itd ; učenci naj vsa dokazila pripravijo; če jih ne bo mogoče pridobiti direktno od organizatorjev tekmovanj, jih bodo morali priložiti starši oz. učenci sami)

    3. Vpis v srednjo šolo in nadarjeni učenci Poročilo o odkriti nadarjenosti in dejavnostih ter dosežkih v OŠ (Koncept, 07) naj bi učenci prostovoljno oddali v srednji šoli Vsebina ( glejte Koncept za srednjo šolo) • Področje, na katerem je bil učenec identificiran kot nadarjeni • Vključenost v dejavnosti v OŠ (INDEP- DA, NE? Pri katerih predmetih je potekalo prilagajanje? ID – v šoli in zunaj šole? Sodelovanja na tekmovanjih, prireditvah ter dosežki) Lahko pa še: Želene prilagoditve v srednji šoli ali želje po vključitvi v ID – področje? Poročilo pripravi vsak učenec sam in ga podpiše. Razrednik in ravnatelj šole ga potrdita kot verodostojnega (podpišeta); podpiše ga lahko tudi SD, če je koordinator za delo z nadarjenimi! Učenec to poročilo odda v soglasju s starši na srednji šoli in enako v soglasju z njimi v SŠ lahko da tudi vlogo za INDEP. Ali bi to poročilo učenci in starši skupaj pripravili, npr. s SD in /ali razrednikom?