difer ncies entre catalunya i su cia n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Diferències entre Catalunya i Suècia PowerPoint Presentation
Download Presentation
Diferències entre Catalunya i Suècia

play fullscreen
1 / 5

Diferències entre Catalunya i Suècia

105 Views Download Presentation
Download Presentation

Diferències entre Catalunya i Suècia

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Diferències entre Catalunya i Suècia A Catalunya trobem diversos monuments que provenen de diferents cultures. A Suècia i la majoria de paisosnòrdics, trobemrunesmedievals, sobretot de l’èpica vikinga. Teatreromà a Tarragona (Tàrraco) Pedra de rók (Suècia)

  2. Diferències entre Catalunya i Suècia Pel que fa alsmonumentscatalans, en trobemmolts al llarg de la història. Antoni Gaudí va ser un delsmillorsarquitectescatalans. A Suècia, un gran exempled’arquitecturaés la biblioteca municipal de Halmstad.

  3. Diferències entre Catalunya i Suècia Miró destaca per les sevesescultures del segle XX, el Surrealismeésl'època esplendorosa per a l'escultura catalana. A Suècia, d’altra banda, Carl FredrikReuterswärdés un delsartistesmésreconeguts.

  4. Diferències entre Catalunya i Suècia A Catalunya el gènere musical que predomina és el pop-rock català. Hi ha diferentsgrupsimportants: Lax'n Busto, elsPets, entre d'altres. Suècia es caracteritza per l’onada de grupsjadesaparegutscom per exemple ABBA, Ace of Base o TheCardigans.

  5. Diferències entre Catalunya i Suècia Durantelssegles XIX i XX, trobemdiferentsescriptorsmoltimportants de la història de la literatura catalana. Entre ells, ÀngelGuimerà, NarcísOller i Josep Carner. Per l’altra banda, encara que Suèciaés un paisamb una història literaria molt extensa, la literatura sueca mésconegudaés la novel·la policiaca; un exempleésStiegLarsson, autor de la trilogía Millenium.