1 / 4

Internet News Abney and Associates Blog

http://www.livemint.com/Consumer/PUngpCZYOXj8j3E3kADbnK/Oracle-fixes-42-holes-in-Java-to-prevent-cyber-hacking.html San Francisco: Oracle Corp. julkaisi suuret tietoturvapäivityksen tiistaina version Java ohjelmointikieli, joka kulkee sisällä Web-selaimet, jotta se vähemmän suosittu kohde hakkereille. Korjaustiedosto korjaa 42 heikkouksia Java, kuten "valtaosa" ne, jotka on luokiteltu kriittisenä, sanoi Oracle varatoimitusjohtaja Hasan Rizvi. Sarjan suuri tietoturva-aukkoja Java-plugin selaimille on paljastunut viime vuonna tutkijat ja hakkerit, ja jotkut käyttää rikollisryhmien ennen edellisiä korjaustiedostoja on myönnetty. Yksi hakkerointi kampanjalla ilmaista tänä vuonna tartunnan tietokoneiden Microsoft Corp: n Windows- ja Apple software sisällä satoja yrityksiä, kuten Facebook Inc., omena osakeyhtiö ja Twitter. Tilanne kasvoi niin huono aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltain Department of Homeland Security suositellaan, että tietokoneen käyttäjät poistaa Java selaimen. Mutta monet suuret yritykset käyttävät sisäinen ohjelmisto, joka perustuu Java ja painamalla Oracle tekee kielen turvallisempaa. Ehkä merkittävin muutos on, että oletusasetus, sivustoja ei voi pakottaa pieniä ohjelmia kutsutaan sovelmat käyttää selaimessa, jos ne on allekirjoitettu digitaalisesti. Käyttäjät voivat ohittaa, että vain, jos ne sitten tunnustaa riski, Rizvi sanoi. Ei kaikki ongelmat vahvistetaan nykyinen patch, mutta ongelmia ei ole unpatched jotka ovat hyökkäyksissä, Rizvi sanoi. Ensisijaisesti tietokannan ohjelmistot ja sovellukset yritys, Oracle peri Java, kun se osti Sun Microsystemsin vuonna 2010. Se on yhtiön suurin altistuminen massamarkkinoille, koska versiot Java on ajaa pöydälle, puhelimet ja muut laitteet ja palvelimia. Selaimen versio on ollut erityisen alttiita turvallisuusongelmia. Viime vuonna, Java ylitti Adobe Systems Inc lukuohjelma kuin eniten usein hyökkäsi ohjelmisto, mukaan tietoturva-ohjelmisto ehtiä Kaspersky Lab. Java oli 50 % kaikki verkkohyökkäykset viime vuonn

rodelholst
Download Presentation

Internet News Abney and Associates Blog

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. Internet News Abney and Associates Blog Oracle korjaa 42 reikiä Java estää cyber hakkerointi

  2. Internet News Abney and Associates Blog San Francisco: Oracle Corp. julkaisi suuret tietoturvapäivityksen tiistaina version Java ohjelmointikieli, joka kulkee sisällä Web-selaimet, jotta se vähemmän suosittu kohde hakkereille. Korjaustiedosto korjaa 42 heikkouksia Java, kuten "valtaosa" ne, jotka on luokiteltu kriittisenä, sanoi Oracle varatoimitusjohtaja Hasan Rizvi. Sarjan suuri tietoturva-aukkoja Java-plugin selaimille on paljastunut viime vuonna tutkijat ja hakkerit, ja jotkut käyttää rikollisryhmien ennen edellisiä korjaustiedostoja on myönnetty. Yksi hakkerointi kampanjalla ilmaista tänä vuonna tartunnan tietokoneiden Microsoft Corp: n Windows- ja Apple software sisällä satoja yrityksiä, kuten Facebook Inc., omena osakeyhtiö ja Twitter. Tilanne kasvoi niin huono aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltain Department of Homeland Security suositellaan, että tietokoneen käyttäjät poistaa Java selaimen. Mutta monet suuret yritykset käyttävät sisäinen ohjelmisto, joka perustuu Java ja painamalla Oracle tekee kielen turvallisempaa.

  3. Internet News Abney and Associates Blog Ehkä merkittävin muutos on, että oletusasetus, sivustoja ei voi pakottaa pieniä ohjelmia kutsutaan sovelmat käyttää selaimessa, jos ne on allekirjoitettu digitaalisesti. Käyttäjät voivat ohittaa, että vain, jos ne sitten tunnustaa riski, Rizvi sanoi. Ei kaikki ongelmat vahvistetaan nykyinen patch, mutta ongelmia ei ole unpatched jotka ovat hyökkäyksissä, Rizvi sanoi. Ensisijaisesti tietokannan ohjelmistot ja sovellukset yritys, Oracle peri Java, kun se osti Sun Microsystemsin vuonna 2010. Se on yhtiön suurin altistuminen massamarkkinoille, koska versiot Java on ajaa pöydälle, puhelimet ja muut laitteet ja palvelimia. Selaimen versio on ollut erityisen alttiita turvallisuusongelmia. Viime vuonna, Java ylitti Adobe Systems Inc lukuohjelma kuin eniten usein hyökkäsi ohjelmisto, mukaan tietoturva-ohjelmisto ehtiä Kaspersky Lab.

  4. Internet News Abney and Associates Blog Java oli 50 % kaikki verkkohyökkäykset viime vuonna, jossa hakkerit murtautui tietokoneet hyödyntämällä ohjelmistovirheitä, mukaan Kaspersky. Sitä seurasi Adobe Reader, joka osallistui 28 % kaikista tapahtumista. Microsoft Windowsin ja Internet Explorerin osallistuivat noin 3 % tapauksista, tutkimuksen mukaan. Vaikka ei ole korkean profiilin Oracle Asiakkaat ovat julkisesti uhanneet desert yhtiön turvallisuusasioita, Rizvi tunnustaa huolissaan. "Oli aika noloa, mitä tapahtui Facebook-iskujen", sanoi IDC analyytikko Al Hilwa. "Se on taistelua Java plug-in: n elämästä. Monet yritykset aikovat poistaa ne käytöstä tai he joutuvat niiden luottamuksen.”

More Related