Bästa Vinterdäcken Till Din SUV - PowerPoint PPT Presentation

basta vinterdacken till din suv n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Bästa Vinterdäcken Till Din SUV PowerPoint Presentation
Download Presentation
Bästa Vinterdäcken Till Din SUV

play fullscreen
1 / 5
Bästa Vinterdäcken Till Din SUV
8 Views
Download Presentation
odieman
Download Presentation

Bästa Vinterdäcken Till Din SUV

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Basta Vinterdacken Till Din SUV

  2. Basta Vinterdacken Till Din SUV Att utrusta din SUV med vinterdäck är det bästa sättet att förbättra fästet mellan din SUV och vägen. Vinterdäck är utvecklade för att ha bra grepp, hantering och dragkraft under vintersäsongen och ger kontroll vid körning på snö, slask eller is. Vinterdäck är utvecklade med speciell gummiblandning som gör att däcket förblir flexibelt vid låga temperaturer och med ett slitmönster som fungerar bra på snö och is vid låga temperaturer och i extrema förhållanden, där sommardäckets gummi skulle bli hårt. I kallt klimat, även på torra vägar, är den mjukare gummiblandningen i vinterdäcken mer flexibel och kan anpassa sig till vägytan. Det är därför du behöver vinterdäck till din SUV, lastbil eller annat större fordon. Det ger dig bra dragkraft, hantering och grepp på både snö och is.

  3. Basta Vinterdacken Till Din SUV Alla SUV vinterdäck, SUV dubbdäck eller SUV dubbfria däck får bättre grepp på snö och is än ett icke-vinterdäck. Ju bättre kvalitet av däck du väljer, desto bättre egenskaper kommer du att få. Med tanke på de utmanande omständigheter som du möter under vintern, borde det inte finnas någon anledning att försöka spara lite pengar genom att välja ett däck av sämre kvalitet. För din egen säkerhet och för de andra förarna på vägen, gör ett klokt val. Valet mellan dubbdäck eller dubbfria däck beror lite på var du planerar att köra. Om du huvudsakligen kör i city kommer du förmodligen att vara nöjd med ett däck utan dubbar. Dubbdäcken har bättre fäste på is och packad snö. Så om du kommer att köra i områden där du behöver mer dragkraft, är dubbdäcken att föredra, annars är det vanliga valet det dubbfria däcket.

  4. Basta Vinterdacken Till Din SUV När du har vinterdäck på din SUV, kommer du att kunna köra på vintern utan att behöva oroa dig för vilka väderförhållanden du kommer vakna upp till. Se till att du byter däck tillräckligt tidigt, så att du är redo för vintern när den äntligen anländer. När vintern anländer, kommer du att känna dig nöjd att du kan köra säkert och kunna manövrera på snöiga och isiga vägar utan problem, vilket skulle vara omöjligt om du inte hade riktiga vinterdäck på din SUV. Din andra uppsättning av däck kommer också att hålla längre eftersom du bara använder dem halva året eftersom du har vinterdäcken på andra halvåret. För mer information om SUV vinterdäck, besök: Nokian Tyres

  5. Basta Vinterdacken Till Din SUV