slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
IARNA PowerPoint Presentation
Download Presentation
IARNA

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 6
Download Presentation

IARNA - PowerPoint PPT Presentation

minna
83 Views
Download Presentation

IARNA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. IARNA Ninge iar cad fulgi din cer Ninge iar pe strada noastră. Ninge iar și este ger, E mai frig ca-n frigider. Ninge iar cad fulgi de nea. Ninge iar pe la fereastră. Ninge iar pe strada mea Ninge ca-n Antarctica.

  2. Toți copii se adună-n stradă Și adună bulgări de zăpadă O vecină are chef de sfadă Că-s gălăgioși Zice maica hai plecați acasă Că mai doarme lumea după masă. Dar copiilor nici că le pasă Ei sunt bucuroși.

  3. Ninge iar cad fulgi din cer Ninge iar pe strada noastră. Ninge iar și este ger, E mai frig ca-n frigider. Ninge iar cad fulgi de nea. Ninge iar pe la fereastră. Ninge iar pe strada mea Ninge ca-n Antarctica.

  4. Pe ghețuș e mare veselie, Ninge și e mare bucurie. Toți copii de acum se știe Sunt la derdeluș. O bătrână trece și oftează Că bocancii- i patinează, Iar mașinile cam derapează Că-i alunecuș.

  5. Ninge iar cad fulgi din cer Ninge iar pe strada noastră. Ninge iar și este ger, E mai frig ca-n frigider. Ninge iar cad fulgi de nea. Ninge iar pe la fereastră. Ninge iar pe strada mea Ninge ca-n Antarctica.

  6. Vai, ce bine că e iarnă! GRĂDINIȚA P.P. NR.11 BRĂILA EDUCATOARE SOFIA BÂTCĂ