slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Illustrasjon : I love my bike ! arbeidsprosess fra ide til ferdig produkt PowerPoint Presentation
Download Presentation
Illustrasjon : I love my bike ! arbeidsprosess fra ide til ferdig produkt

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 23

Illustrasjon : I love my bike ! arbeidsprosess fra ide til ferdig produkt - PowerPoint PPT Presentation


  • 100 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Illustrasjon : I love my bike ! arbeidsprosess fra ide til ferdig produkt' - inocencia-quesada


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Arbeidskrav 3Del 2 Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk.Jobb med ett av de to temaene dine. Arbeidet skal hovedsakelig foregå i Photoshop (eller lignende program). Du skal utvikle et bilde/motiv/mønster med tanke på å bruke videre i et annet produkt, for eksempel bokomslag, illustrasjon, grafisk design, mønsterdannelse, interiør/utstillingsdesign eller kunstnerisk uttrykk. Legg vekt på å sette deg inn i og utnytte mulighetene for eksperimentering og redigering i programmet.Velg målgruppe og målsetting for produktet. Dokumenter arbeidsprosessen fra idé til ferdig produkt digitalt. Redegjøre for visuelle virkemidler og begrunn valga du tar underveis. Dokumenter prosessen i en egen side i wikien. Tenk på denne dokumentasjonen som et konkretiseringsmateriale som kan brukes overfor elever for å forklare hvordan en idéutviklingsprosess kan foregå.

slide2

Illustrasjon :I love my bike!

arbeidsprosess fra ide til ferdig produkt

slide3

Målgruppe og målsetting: Jenter i alle aldre som liker og sykle. Tiltalende og feminint utrykk.

  • Oppdrag: Illustrasjon til en artikkel om jenter og sykling.
  • Teknikk: manuell collage med bearbeiding i Photoshop.
slide5
Bobleplast og akrylmaling brukt som effekt for og oppnå mer liv i bakgrunnen.Farger: beslektede og forsterkende.
foto av sykkel tegnet av forenklet og forminsket i kopimaskin til tre forskjellige st rrelser
Foto av sykkel. Tegnet av , forenklet og forminsket i kopimaskin til tre forskjellige størrelser.
slide7

Motivet tegnet av, speilvendt og forenklet. Tre størrelser for og vise variasjon og gjentagelse. Bruk av størrelse kan også hentyde til artikkelens innhold, som også omhandler alder.

slide8
Motivet overføres til underlaget ved hjelp av blåpapir. Konturstreken blir litt hard, så den vil jeg forsøke og dempet ved hjelp av farge.
slide13

Det bearbeidede motivet, beskjæres, skannes, og overføres digitalt til Photoshop. Jeg konsentrerer meg om og jobbe i lag, gjøre de opake, pluss valg av font og plassering av tittel.

slide22

Jeg har valgt og bruke en tapetprøve i papir som utgangspunkt for illustrasjonen, som er det ferdige produktet. Dette bestemte jeg meg for tidlig, allerede på samling. Motivet er jeg tro til,-sykkel. Teknikken er en blanding av manuell collage og behandling i Photoshop. Jeg har ikke veldig mye erfaring med programmet, derfor har jeg konsentrert meg om og jobbe med overføring, beskjæring, lag, tekst, lagring, kvalitet på bilde.

  • Det ferdige produktet har fått et tilnærmet kvadratisk format, noe som ga seg naturlig når selve bildet ble beskåret.
  • Komposisjon: De tre syklene er plassert diagonalt i størrelsesforhold fra venstre mot høyre. Dette gjør at komposisjonen oppleves som dynamisk, litt i farta… Den minste er på vei inn i bildet, den største på vei ut. Størrelseskontrasten kan virke både som tegn på alder, og tegn på avstand. De geometriske formene som jeg har lagt lagvis og overlappet, og gjort opake, gjør at det oppstår både nye former og nye farger.
  • Fargemessig har jeg valgt og konsentrere meg om og få utrykket så sommerlig og feminint som mulig ved og bruke typiske varme farger som faller inn under begge disse begrepene. Derfor er valører og gjentagelse av eksisterende farger fra den opprinnelige tapetprøven brukt.