MARKETING TERV - PowerPoint PPT Presentation

marketing terv n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
MARKETING TERV PowerPoint Presentation
Download Presentation
MARKETING TERV

play fullscreen
1 / 88
MARKETING TERV
115 Views
Download Presentation
gisela
Download Presentation

MARKETING TERV

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. MARKETING TERV VIDEÓ II.

 2. KÖLTÖK – E HAVONTA 5000 FT – OT RUHÁZKODÁSRA? EGÉSZEN BIZTOS VAGYOK BENNE, HOGY A VÁLASZOD IGEN. MIT SZÓLNÁL HOZZÁ, HA EZENTÚL AZÉRT MERT TE RUHÁT VÁSÁROLSZ, RÁADÁSUL JÓVAL BOLTI ÁRON ALUL, FIZETÉST KAPNÁL? NEM LENNE ROSSZ, IGAZ?

 3. Vásárlásért Fizetés (ÁTLAGON FELÜLI)

 4. NO! HÁT MI ÉPPEN EZT AJÁNLJUK FEL NEKED, KISKAPUK ÉS HÁTTÉRBE SZORULT INFORMÁCIÓK NÉLKÜL. NAGY VALÓSZÍNŰSÉG SZERINT AZÉRT KERESTED FEL A HONLAPUNKAT, MERT MEGFOGOTT TÉGED AZ, AMIT A SZÓRÓANYAGUNKON TALÁLTÁL, VAGY ADOTT ESETBEN AZ, AMIT AZ AJÁNLÓ SZEMÉLYTŐL HALLOTTÁL.

 5. AZ ÉVEK SORÁN MEGISMERTÜNK NAGYON SOK OLYAN CÉGET, AKI DIREKT ÉRTÉKESÍTÉSSEL PRÓBÁLJA TERMÉKEIT VAGY ÉPPEN SZOLGÁLTATÁSAIT ÉRTÉKESÍTENI. AMIT MI AJÁNLUNK NEKED, AZ EGY OLYAN RENDSZER, AMI ÖSSZEFOGTA A FENT EMLÍTETT ÉRTÉKESÍTÉSI FORMÁKAT, MINDEGYIKBŐL KIRAGADTA A LEGEGYSZERŰBB ELEMET ÉS EZEKET AZ EGYSZERŰ BÁRKI SZÁMÁRA ÁTLÁTHATÓ DOLGOKAT EGY SAJÁT RENDSZERBE FOGLALTA ÖSSZE.

 6. EBBEN AZ EGÉSZEN EGYSZERŰ RENDSZERBEN NEKED SEMMI MÁST NEM KELL TENNED AHHOZ, HOGY JÖVEDELEMHEZ JUSS, MINT AMIT EDDIG IS MEGTETTÉL MINDEN HÓNAPBAN, ÉS AZ ERDEMÉNYE AZ LESZ, HOGY EGYSZER CSAK A SZÁMLÁDON VAN AZ ELSŐ MEGBÍZÁSI DÍJAD. AMIKOR EZT ELÉRTED, A KÖVETKEZŐ HÓNAPTÓL EZ HATVÁNYOZOTTAN FOG MEGJELENNI NEKED, ÉS HAMAROSAN AZT VESZED ÉSZRE, HOGY EGY ÁLLANDÓ JÖVEDELEMFORRÁSRA TETTÉL SZERT.

 7. Közhely, nem? Hányszor hallottál már ilyet?

 8. MÉGIS ITT VAGY, MERT BÍZOL BENNE, HOGY VÉGRE TALÁLSZ VALAMIT, AMI MÉGIS FELKELTI AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET.

 9. MEGNYUGTATLAK MEGTALÁLTAD.

 10. VALÓSZÍNŰLEG MÁR NAGYON SOKSZOR HALLOTTÁL HASONLÓ MARKETING TERVET, HISZEN STATISZTIKÁK SZERINT MÁR BIZTOSAN MEGTALÁLTAK TÉGED AZ „ÉVSZÁZAD ÜZLETÉVEL”, VAGY „KIEMELKEDŐ JÖVEDELEMSZERZÉSI LEHETŐSÉGGEL”. CSAK ÉPPEN AZ AZ ÜZLET NEKED RÖGTÖN AZ ELSŐ LÉPÉSBEN TÖBB TÍZEZER VAGY ESETLEG TÖBB SZÁZEZER FORINTODBA KERÜLT VOLNA.

 11. NOS! AMENNYIBEN TOVÁBB HALLGATOD (NÉZED) A MARKETING TERVÜNKET, MÁRPEDIG JAVASLOM, HOGY TEDD, KÉRLEK TARTSD SZEM ELŐTT, HOGY AZ A RENDSZER, AMIT KÍNÁLUNK NEKED, EGY TELJESEN INGYENES REGISZTRÁCIÓVAL ELÉRHETŐ, ÉS KÉSŐBB SEM LESZNEK BENNE BÚJTATOTT KÖLTSÉGEK, ÚGY MINT KÉPZÉSEK, ÉRTEKEZLETEK, ELŐADÁSOK, ÜZEMANYAGKÖLTSÉG, UTAZÁSI KÖLTSÉG, MERT HÁT ÚGY GONDOLJUK, HOGY EZEK MIND – MIND EBBE A KATEGÓRIÁBA SOROLHATÓK.

 12. MINDEZEKEN FELÜL ELMONDHATÓ, HOGY AZ „ÉVSZÁZAD ÜZLETÉBEN” AHHOZ, HOGY EGYÁLTALÁN A JÖVEDELMEDHEZ JUTHASS, MINIMUM 20 – 30.000 FT ÉRTÉKŰ TERMÉKET KELL ELADNOD HAVONTA. AMIVEL IGAZÁBÓL SEMMI BAJ, HISZEN ÁLTALÁBAN KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ TERMÉKEKRŐL VAN SZÓ. DE AHHOZ, HOGY TE VALÓBAN FELÉPÍTSD AZ „ÉVSZÁZAD ÜZLETÉT”, OLYAN MUNKATÁRSAKAT KELL TALÁLNOD, AKIK SZINTÉN TELSESÍTIK EZEKET AZ ELVÁRÁSOKAT, HISZEN AMÍG EZ NEM TELJESÜL, ADDIG NEM IS BESZÉLHETÜNK ÜZLETRŐL, CSAK TEVÉKENYSÉGRŐL.

 13. EZEN A PONTON VÉGEZZ EGY ÖSSZEVETÉST: HÁNY EMBER AZ, AKI AKTÍVAN ÉPÍTI A HÁLÓZATÁT, AMELYBE EGYSZER BELÉPETT, EZZEL SZEMBEN HÁNY EMBER LEHET AZ, AKI RUHÁBAN JÁR A MINDENNAPOKBAN. EZ EGY NAGYON BUTA KÉRDÉS, DE GYAKORLATILAG HA ERRE VÁLASZOLSZ, VÁLASZOLSZ ARRA A KÉRDÉSRE IS, HOGY HÁNY EMBERNEK LEHET IGÉNYE EGY OLYAN RENDSZERRE, AHOL RUHAVÁSÁRLÁSÉRT JÖVEDELEMBEN RÉSZESÜL?

 14. A MI RENDSZERÜNKBEN NEKED SEMMIT NEM KELL ELADNOD, PUSZTÁN AMIT EDDIG MÁSHOL VÁSÁROLTÁL, AZT EZENTÚL ITT TESZED. ÉS ITT NEM TÖBB TÍZEZER FORINTOS REGISZTRÁCIÓRÓL ÉS HAVI 20 – 30.000 FT VÁSÁRLÁSRÓL, VAGY ADOTT ESETBEN TERMÉKÉRTÉKESÍTÉSRŐL BESZÉLÜNK, HANEM A MINIMUM VÁLLALÁS TELJESÍTÉSÉRŐL, AMIT A TÖRZSVÁSÁRLÓI SZERZŐDÉSED ALÁÍRÁSÁVAL VÁLLALSZ, ENNEK A MÉRTÉKE HAVI BRUTTÓ 5.000 FT.

 15. FELTEHETNÉD MAGADNAK A KÉRDÉST. HA CSAK ENNYIT VÁSÁROLOK, HOGYAN KERESHETEK HAVONTA MINIMUM BRUTTÓ 310.800 FT – OT? EGYSZERŰ!

 16. NÉHÁNY GONDOLATTAL EZELŐTT EMLÍTETTÜK, HOGY A TERMÉK ÉRTÉKESÍTÉSÜNKET MI IS RENDSZERBE FOGLALTUK, MÉGPEDIG OLYAN MÓDON, HOGY MEGPRÓBÁLTUNK EGY MINDENKI SZÁMÁRA NAGYON EGYSZERŰEN ÁTLÁTHATÓ RENDSZERT FELÉPÍTENI, UGYANIS ALAPVETŐEN MAGÁVAL A HÁLÓZATI FORMÁVAL SEMMI PROBLÉMA NINCS, SŐT. VAN VISZONT NEHÉZSÉGÜK AZ EMBEREKNEK AZ ÉRTÉKESÍTÉSSEL. EZ AZ AMIT NEM SZERET SENKI CSINÁLNI. GYAKORLATILAG HÁZALNI.

 17. A MI RENDSZERÜNK NEM HÁLÓZATI ÉRTÉKESÍTÉS, HANEM EGY NAGYON EGYSZERŰ TÖRZSVÁSÁRLÓI KLUB. KLUBUNKBAN AZ ÜZLETSZABÁLYZATBAN LEÍRTAK SZERINT VÁSÁRLÁS UTÁN KAPSZ ANYAGI TERMÉSZETŰ JUTTATÁST. A SAJÁT VÁSÁRLÁSAID UTÁN NEM, DE MINDEN OLYAN SZEMÉLY VÁSÁRLÁSA UTÁN AKIK 4 VONALON KERESZTÜL A TE KÖZVETLEN, VAGY KÖZVETETT MEGHÍVÁSODRA REGISZTRÁLTAK. EZ SZINTÉN AZ ÜZLETSZABÁLYZATBAN LEÍRTAK SZERINT MAXIMUM 1554 TÖRZSVÁSÁRLÓT JELENT.

 18. AMIKOR ARRA GONDOLSZ, HOGY HOGYAN FOGOK EGY 1554 FŐS HÁLÓZATOT FELÉPÍTENI, JUSSON ESZEDBE A KÖVETKEZŐ:

 19. NEM BIZTOS, HOGY EZT TE FOGOD FELÉPÍTENI, UGYANIS VÁLLALKOZÁSUNKNAK NAGYON FONTOS, HOGY MINÉL TÖBB TÖRZSVÁSÁRLÓJA LEGYEN, HISZEN AZ EGÉSZ RENDSZER ERRE ÉPÜL. EZÉRT MI IS FOLYAMATOSAN KERESSÜK ORSZÁGOS, KÉSŐBB NEMZETKÖZI SZINTEN A TÖRZSVÁSÁRLÓINKAT ÉS MIVEL VÁLLALKOZÁSUNKHOZ KÖZVETLENÜL KAPCSOLÓDÓAN MAXIMUM 6 TÖRZSVÁSÁRLÓNK LESZ, AZ ÚJ TAGOK ELŐBB UTÓBB A TE VONALAIDBA FOGNAK TARTOZNI, TEHÁT ELKÉPZELHETŐ, HOGY SEMMIT NEM TESZEL, A HÁLÓZATOD MÉGIS KIÉPÜLT.

 20. MIÉRT JÓ EZ NEKED? MERT ÖSZTÖNÖZ TÉGED AZ ÚJ TAGOK REGISZTRÁCIÓJÁRA.

 21. EZT ELMAGYARÁZOM: TE REGISZTRÁLTÁL, ÉS ELKEZDED TELJESÍTENI A VÁLLALÁSAIDAT. MIVEL A RENDSZER ÉPÜL, ELŐBB-UTÓBB AZT FOGOD TAPASZTALNI, HOGY MÉG NEM IS CSINÁLTÁL SEMMIT, DE MÁR X ÖSSZEGET KERESTÉL VELE, AMI ANNYIT TESZ, HOGY GYAKORLATILAG A VÁSÁRLÁSAID MÁR INGYEN VANNAK. HA LÁTOD, HOGY MŰKÖDIK A RENDSZER, MÉG AKKOR IS HA EDDIG NEM HITTÉL BENNE, EZ ARRA FOG ÖSZTÖNÖZNI TÉGED, HOGY MOST MÁR HIGYJ, ÉS HA HISZEL, MÁR NYUGODT SZÍVVEL MERED TOVÁBBAJÁNLANI.

 22. MI TÖRTÉNIK AKKOR, HA NEM MŰKÖDIK? ( ERRŐL NEM SZERETNÉK BESZÉLNI, DE EZ IS EGY LEHETŐSÉG)

 23. EBBEN AZ ESETBEN SEM VESZÍTESZ SEMMIT, HISZEN VISSZAUTALNÉK A MARKETINGTERV EGYIK BEVEZETŐ MONDATÁRA: 5 – 6000 FT – ÉRT MINDEN HÓNAPBAN VÁSÁROLSZ RUHÁT, ÉS ITT AZT OLYAN ÁRON TEHETED MEG HOGY MÁR A VÁSÁRLÁS PILLANATÁBAN JÓL JÁRTÁL

 24. RENDSZERÜNK SZERINT, NEKED EGYETLEN EGYSZER KELL, HOGY A TÖRZSVÁSÁRLÓI HÁLÓZATOD KIALAKULJON ÉS ETTŐL A PILLANATTÓL KEZDVE A JÖVEDELMED FOLYAMATOSSÁ VÁLIK. NINCS UGYANIS OLYAN, HOGY AZ A TÖRZSVÁSÁRLÓ, AKI A TE HÁLÓZATODBA REGISZTRÁLT, LEVÁLIK ALÓLAD. AKI EGYSZER REGISZTRÁLT, ANNAK A VÁSÁRLÁSAI UTÁN TE EGÉSZEN ADDIG KAPOD AZ ANYAGI JUTTATÁST, AMÍG Ő TÖRZSVÁSÁRLÓKÉNT VAN NYILVÁNTARTVA RENDSZERÜNKBEN.

 25. MIVEL ÉLÜNK AZZAL A LEHETŐSÉGGEL, HOGYHA VALAKINEK MEGSZŰNIK A TÖRZSVÁSÁRLÓI SZERZŐDÉSE, HELYÉRE BÁRKIT BETEHETÜNK A RENDSZERBE, ÍGY HA VALAKI MÉGIS KIESNE, AKKOR AZ Ő SZEMÉLYE PÓTLÁSRA KERÜL.

 26. DE!

 27. KI AKARNA KIKERÜLNI EGY OLYAN RENDSZERBŐL, AHOL TÖBB TÍZEZER, VAGY AKÁR TÖBB SZÁZEZER FORINT A JÖVEDELME? NÉZZÜK AZ ELLENKEZŐJÉT. KI NE AKARNA BEKERÜLNI EGY OLYAN RENDSZERBE, AHOL MÁR A BEKERÜLÉS NAPJÁN TÖBB TÍZEZER VAGY AKÁR TÖBB SZÁZEZER FORINT A JÖVEDELME?

 28. TERMÉKEINK : LEHETŐSÉG SZERINT ALACSONY ÁRON ELÉRHETŐ TERMÉKEK, DE MÉG ÍGY IS VÁLLALJUK, HOGY A TERMÉKEKEN KÉPZETT ÁRRÉSÜNK JELENTŐS RÉSZÉT TÖRZSVÁSÁRLÓINKNAK VISSZAADJUK.

 29. CÉLUNK : MINÉL TÖBB EMBERHEZ MINÉL ALACSONYABB ÁRON ELJUTTATNI TERMÉKEINKET TE IS BELÁTHATOD, HOGY MINÉL TÖBB VÁSÁRLÓVAL RENDELKEZIK EGY ÜZLET, ANNÁL KEDVEZŐBB ÁRON KAPJA MEG A TERMÉKEKET, ÉS AZOKAT ANNÁL KEDVEZŐBB ÁRON TUDJA TOVÁBBADNI VÁSÁRLÓI RÉSZÉRE.

 30. MI NEKED AZ ÜZLET A KLUBUNKBAN?

 31. OLCSÓN, JÓ MINŐSÉGŰ TERMÉKET VÁSÁROLSZ, SZÍVESEN MUTATOD MEG MÁSOKNAK IS, HISZEN JÓT AKARSZ NEKIK. - MINÉL TÖBB EMBERNEK AKARSZ JÓT, ANNÁL TÖBB EMBER LESZ TÖRZSVÁSÁRLÓNK, A TERMÉKEINK ANNÁL OLCSÓBBAK LESZNEK. - MINÉL OLCSÓBBAK A TERMÉKEINK, A HÁLÓZATUNKBAN ANNÁL TÖBB TÖRZSVÁSÁRLÓ VAN, A TE JÖVEDELMED PEDIG ANNÁL MAGASABB. - EZÁLTAL MINÉL OLCSÓBBAK A TERMÉKEK TE ANNÁL TÖBBET KERESEL.

 32. MEGINT EGY KÖZHELY!!!!

 33. EGY DOLOG A KÖZHELYRŐL: A KÖZHELY ATTÓL KÖZHELY, HOGY IGAZ.

 34. EDDIG ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓKAT KAPTÁL. DE LÁSSUK, HOGY GYAKORLATBAN HOGYAN ÉPÜL FEL A RENDSZER:

 35. TE, MINT LEENDŐ TÖRZSVÁSÁRLÓ, KITÖLTÖD AZ ADATLAPOT ÉRTELEMSZERŰEN, ÉS AZT RÉSZÜNKRE VISSZAJUTTATOD E-MAILBEN. • AZ ADATLAPOD ALAPJÁN MEGKAPOD A TÖRZSVÁSÁRLÓI KÓDODAT, AZ ÁLTALAD ADATLAPON MEGJELÖLT E-MAIL CÍMRE. • EZENKÍVÜL EGYETLEN DOLGOD MARADT. A REGISZTRÁCIÓ HÓNAPJÁBAN LEADOD MINIMUM 5000 FT ÉRTÉKŰ MEGRENDELÉSEDET KLUBUNKBAN, VAGY VÁLLALKOZÁSUNK SZÁMLASZÁMÁRA BEFIZETSZ VAGY ÁTUTALSZ 5000 FT FOGLALÓT, ÉS EZT MEGISMÉTLED HAVI RENDSZERESSÉGGEL AZ ÜZLETSZABÁLYZATBAN MEGHATÁROZOTT MÓDON.

 36. EZZEL LEFOGLALÓZOD JÖVŐBENI VÁSÁRLÁSAIDAT. • AJÁNLOD A RENDSZERT BÁRKINEK, AKI ERRE IGÉNYT MUTAT. • VOILÁ MÁR „DOLGOZOL” IS.

 37. APROPÓ FOGLALÓ. MÉG NEM BESZÉLTEM VOLNA RÓLA?

 38. TŐLED, MINT TÖRZSVÁSÁRLÓTÓL NEM KÉRHETJÜK, HOGY OLYAN TERMÉKET VÁSÁROLJ TŐLÜNK, AMIRE IGAZÁBÓL NINCS SZÜKSÉGED, ÉS HÁT NEM TUDJUK GARANTÁLNI, HOGY AMIKOR BELÉPSZ A WEBÁRUHÁZUNKBA, TALÁLSZ MAGADNAK MEGFELELŐT. DE!!! MIVEL REMÉLHETŐLEG TOVÁBBRA IS TÖRZSVÁSÁRLÓ KÍVÁNSZ MARADNI, ÍGY LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK SZÁMODRA, HOGY TÁRGYHAVI TÖRZSVÁSÁRLÓI SZERZŐDÉSBEN VÁLLALT VÁSÁRLÁSI KÖTELEZETTSÉGEDET TELJESÍTSD.

 39. ERRE VALÓ A FOGLALÓ. A FOGLALÓVAL TE JELZED, HOGY TÖRZSVÁSÁRLÓNK KÍVÁNSZ MARADNI, MERT A FOGLALÓT MI ELFOGADJUK VÁSÁRLÁSKÉNT, ALKALMAZVA RÁ AZ ÁLTALÁNOS FOGLALÓRA VONATKOZÓ SZABÁLYOKAT. ÜZLETSZABÁLYZATBAN MEGHATÁROZOTT MÓDON, A FOGLALÓDÉRT CSERÉBE VÁLLALJUK, HOGY ANNAK 1,1 – SZERESÉÉRT 15 NAPON BELÜL MEGJELENÍTÜNK ÁRUHÁZUNKBAN TOVÁBBI ÁRUKÉSZLETET. EZÁLTAL, MINÉL TÖBB TÖRZSVÁSÁRLÓNK JELZI, HOGY RENDSZERÜNKBEN KÍVÁN MARADNI, ANNÁL NAGYOBB ÁRUKÉSZLETET TUDUNK ÁRUHÁZUNKBAN HÓNAPRÓL HÓNAPRA ELADÁSRA KÍNÁLNI.

 40. NÉZZÜK MEG, HOGY MILYEN EGYÉB ESETEKBEN LEHET HASZNOS SZÁMODRA A FOGLALÓZÁS ALKALMAZÁSA:

 41. ELKÉPZELHETŐ, HOGY SZERETNÉL KÉT TERMÉKET MEGVÁSÁROLNI, DE A KETTŐ EGYÜTT MONDJUK 8 – 9000 FT - BA KERÜLNE. • TE 5000 FT – NÁL TÖBBET NEM SZERETNÉL AZ ADOTT HÓNAPBAN VÁSÁRLÁSRA KÖLTENI. • MEGTEHETED, HOGY FOGLALÓZOD A JÖVŐBENI VÁSÁRLÁSODAT 5000 FT ÉRTÉKBEN, MAJD AMIKOR A KÖVETKEZŐ 5000 FT FOGLALÓT IS TELJESÍTETTED, MÁR 10.000 FT ÁLL RENDELKEZÉSEDRE, AMIBŐL NYUGODTAN MEG TUDOD VÁSÁROLNI A FENT EMLÍTETT 8 – 9000 FT ÉRTÉKŰ ÁRUT, ÚGY HOGY MÉG MARAD IS BELŐLE, AMIT KÉSŐBB, A KÖVETKEZŐ FOGLALÓDHOZ HOZZÁADUNK, ÉS AKKOR SZINTÉN TÖBB, MINT 5000 FT ÉRTÉKBEN VÁSÁROLHATSZ.

 42. VEZESSÜK EGY KICSIT TOVÁBB:

 43. LEHET, HOGY TE NEM KÍVÁNSZ MINDEN HÓNAPBAN VÁSÁROLNI, HANEM AMIKOR ELÉRKEZIK EGY NAGYOBB SZÜLETÉSNAP VAGY NÉVNAP, GYEREKNAP, ESETLEG A KARÁCSONY, AKKOR DÖNTESZ ÚGY, HOGY EL KÍVÁNOD VÁSÁROLNI AZ ADDIG LEFOGLALÓZOTT VÁSÁRLÁSAIDAT, AMI ADOTT ESETBEN AKÁR TÖBB 10.000 VAGY ÉPPEN TÖBB 100.000 FT IS LEHET MÁR.

 44. NE FELEJTSD EL: AMIKOR TE LEFOGLALÓZTAD A JÖVŐBENI VÁSÁRLÁSAIDAT, AKKOR ENNEK ELLENÉRTÉKEKÉNT A TE FOGLALÓDNAK 1,1 – SZERESE, ÁRUKÉSZLET FORMÁJÁBAN FEL LETT TÖLTVE A WEBÁRUHÁZUNKBA. ÉPPEN EZÉRT TELJESEN MINDEGY, HOGY FOGLALÓZOL, VAGY VÁSÁROLSZ, AZ ÁRUKÉSZLET ÍGY IS ÚGY IS FOLYAMATOSAN TÖLTŐDIK.

 45. IGAZÁBÓL NEM VÁSÁROLTÁL, CSUPÁN FOGLALÓZTÁL, ÉS MÉGIS JÖVEDELEMHEZ JUTOTTÁL, MERT A FOGLALÓIDAT VÁSÁRLÁSNAK ISMERJÜK EL.

 46. HA MÁR MEGEMLÍTETTÜK A KARÁCSONYT AKKOR EGY PICIT TÉRJÜNK VISSZA RÁ. TE EGÉSZ ÉVBEN FOGLALÓZTAD A VÁSÁRLÁSAIDAT, MAJD ELÉRKEZIK AZ ÜNNEP, NEM KELL AZON GONDOLKODNOD, HOGY KINEK MILYEN AJÁNDÉKOT VÁSÁROLJ, ÉS ADOTT ESETBEN HONNAN FOGOD RÁ ELŐKERÍTENI A PÉNZT, MERT AZ MÁR OTT VAN A SZÁMLÁDON.

 47. LEHET, HOGY EGY GYERMEK JOBBAN ÖRÜL JÁTÉKNAK, MINT RUHÁZATNAK, DE A FELNŐTTEK KÖRÉBEN OLYAN AJÁNDÉKKAL TUDSZ ELŐÁLLNI, AMELY MIND MINŐSÉGÉT, MIND ÉRTÉKÉT TEKINTVE MEGFELELHET BÁRKI „ELVÁRÁSAINAK”.

 48. MELYIK ÜZLET AZ, AMELYIK AZT MONDJA, HOGY ENGEDEM NEKED, HOGY ÚGYMOND „KAMATMENTES RÉSZLETEKBEN” FIZESD KI VÁSÁRLÁSAIDAT?

 49. A MI ÜZLETÜNK !!!