Wat zijn de stappen voor het instellen van Office 365 voor bedrijven? - PowerPoint PPT Presentation

wat zijn de stappen voor het instellen van office 365 voor bedrijven n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat zijn de stappen voor het instellen van Office 365 voor bedrijven? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat zijn de stappen voor het instellen van Office 365 voor bedrijven?

play fullscreen
1 / 7
Wat zijn de stappen voor het instellen van Office 365 voor bedrijven?
6 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Wat zijn de stappen voor het instellen van Office 365 voor bedrijven?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat zijn de stappen voor het instellen van Office 365 voor bedrijven?

  2. Microsoft heeft met succes een bijgewerkte versie met de naam Office 365 gelanceerd; we gebruiken Microsoft-producten zoals MS Word, PowerPoint, Excel, One Drive, Outlook, enzovoort. Maar dit is echt geweldig als je al deze in een enkel pakket vindt. Ja! MS heeft al deze dingen samen verzameld op één plek voor haar gebruikers. Gebruikers hebben nu de mogelijkheid om al deze applicaties vanaf één punt te gebruiken. Deze verzameling is algemeen bekend onder de naam Office 365 en gebruikers hebben toegang tot alle tools zoals een professional. Het is volledig een cloud-gebaseerde applicatie waar u alle informatie met betrekking tot uw werk kunt opslaan. In deze blog geeft het Office 365-ondersteuningsteam Nederland een volledige beschrijving van de stappen die u zullen helpen bij het instellen van deze software op uw computer.

  3. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan opties op basis van uw behoeften op basis van uw behoeften. Lees deze gegeven punten die u zullen helpen bij het installeren van dit pakket, speciaal ontworpen voor zakelijke gebruikers.

  4. Aanwijzingen om te volgen: • Voordat we verder gaan met dit proces, is het belangrijk om te weten over uw bedrijf, zoals het aantal gebruikers dat u verbinding wilt maken met uw systeem moet duidelijk zijn. • In de volgende stap moet u uw eigen domein maken. Het is vereist om een ​​account aan te maken waarin alle gebruikers moeten worden vermeld. Elke gebruiker krijgt een specifieke en een unieke ID-naam. • Vervolgens moet u naar het admin-portaal van de startpagina gaan en uzelf vervolgens aanmelden als een beheerder met al uw inloggegevens.

  5. Daarna moet je naar de setup gaan om zijn wizard te starten. • Als elke gebruiker een Office-account heeft, kan elke gebruiker rechtstreeks naar mijn softwarepagina gaan waar een gebruiker een compleet pakket MS-software kan downloaden. • Log hiervoor in op uw account en ga naar de softwaredownloadpagina. • Zodra u daar bent, moet u op de knop Installeren klikken en een kopie van de software op uw systeem downloaden.

  6. Met deze stappen kunt u dit proces voltooien en dit pakket instellen. U moet ervoor zorgen dat maximaal 5 computers kunnen worden gebruikt met afzonderlijke software. In het geval u problemen ondervindt bij het volgen van de bovenstaande stappen, kunt u altijd bellen via Office 365 telefoonnummer +31-858880643. Het klantenserviceteam is altijd beschikbaar om zijn klanten te helpen. Bron