Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365? - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365?

play fullscreen
1 / 6
Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365?
3 Views
Download Presentation
elmagray69
Download Presentation

Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat zijn de stappen om uw bedrijfslogo toe te voegen aan de aanmeldingspagina van Office 365 Microsoft Office 365 is een ongelooflijk krachtige productiviteitstool voor grote en kleine organisaties en dat weten we allemaal. Door verschillende functies aan hun gebruikers te bieden en met de hulp van de Microsoft Office ondersteuningsdienst zorgen zij voor hun gebruikers. Het toevoegen van uw bedrijfslogo aan de Office 365-aanmeldingspagina is een van hun unieke functies. Als u een betaald abonnement op deze app gebruikt, krijgt u een abonnement op Azure Active Directory volledig gratis. U kunt dit doen om gebruikers- en groepsaccounts te maken en te beheren en om bedrijfsimago's aan uw pagina's toe te voegen.

  2. Maar voordat u de voordelen ervan gaat ervaren, moet u dit abonnement activeren en toegang krijgen tot de beheerportal van Microsoft Azure. Hiertoe moet u een eenmalig registratieproces voltooien. Daarna kunt u Azure Active Directory openen via uw Microsoft-service die het gebruikt. Als u wilt weten hoe u uw bedrijfsvermelding toevoegt aan Office 365 met behulp van Azure Active Directory, volgt u de onderstaande instructies.

  3. Begin met Aanmelden bij de Azure Management Portal (vergeet niet in te loggen als beheerder van de map die u wilt toevoegen / aanpassen). • Kies de map die u wilt aanpassen of kies de optie "Toevoegen" voor het geval u een nieuwe map wilt toevoegen. • Ga naar het tabblad Configureren en kies vervolgens Branding aanpassen, als deze optie grijs wordt weergegeven of niet beschikbaar is, zorg dan dat u een gebruiker hebt toegewezen aan de Active Directory. • Verander de elementen die u wilt toevoegen / aanpassen. • Wanneer u klaar bent met aanpassen klikt u op de knop Opslaan en het is klaar.

  4. Hoewel het resultaat niet meteen hierna wordt weergegeven, kan aanpassing tot een uur duren om te worden geïmplementeerd op uw aanmeldingspagina. Dit is heel eenvoudig, maar in het geval u problemen ondervindt, belt u gewoon naar Office 365 telefoonnummer voor ondersteuning +31-858880643 ( Nederland) service en zij zullen u door het proces leiden. Niet alleen dit, in geval van een probleem, treedt op bij uw Office 365, maar contact opnemen met hen is een goede optie, omdat zij expert zijn en zij weten hoe ze uw probleem kunnen oplossen. • lees ook deze blog: Hoe kunnen we Office 365 na een harde schijf-crash opnieuw installeren? • Source