bolile cu transmitere sexuala n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Bolile cu transmitere sexuala PowerPoint Presentation
Download Presentation
Bolile cu transmitere sexuala

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Bolile cu transmitere sexuala - PowerPoint PPT Presentation


  • 304 Views
  • Uploaded on

Bolile cu transmitere sexuala. Spune Nu Bolilor sexuale ! .

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Bolile cu transmitere sexuala' - elewa


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
bolile cu transmitere sexuala

Bolile cu transmiteresexuala

Spune Nu Bolilorsexuale!

slide2

Bolile cu transmitere sexuala pot avea consecinte serioase asupra sanatatii pe termen lung. Tocmai din aceasta cauza specialistii spun ca protectia trebuie sa fie primul pas pentru a avea nu numai o viata sexuala sanatoasa, dar si pentru a te putea bucura de viata. Bolile cu transmitere sexuala (BTS) pot fi cauzate de virusuri sau bacterii, iar simptomele variaza de la senzatiile de arsura, mancarime si disconfort, la infertilitate, cancer si chiar deces

  • De ce este atat de important sa stim aceste lucruri? Nu este important, ci vital. Daca vrei sa duci in continuare o viatasanatoasa si vrei in continuare sa te bucuri de tinerete, tine cont de sfaturile date de prieteni si specialistisiprotejeaza-te!
slide3

Multe din persoaneletineresuntneinformate, de aceeanumarulcelor care suntinfectati cu acestebolicreste de la o zi la alta.

  • Studiul mai arata ca exista un grad de familiarizare relativ scazut in ceea ce priveste multe dintre bolile cu transmitere sexuala care afecteaza in special femeile - candidoza, HPV, chlamidia, condiloame, vaginoza, tricomonaza. Sub 25% dintre cei chestionati cunosc detalii despre aceste boli.
  • Trei din patru respondenti afirma ca nu au avut niciodata o boala cu transmitere sexuala. Dintre cei care au avut o boala cu transmitere sexuala, jumatate dintre ei au fost diagnosticatimacar o data cu candidoza urovaginala de cand si-au inceputviata sexuala. Alte boli mentionate ca fiind contractate in urma unui act sexual au fost tricomonaza, gonoreea, hepatita, chlamidia si herpesul genital.
  • In concluzie, aproximativ15 % din populatiaRomanieisufera de acesteboli!