Download
wachtwoord opnieuw instellen in gmail n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wachtwoord opnieuw instellen in Gmail PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wachtwoord opnieuw instellen in Gmail

Wachtwoord opnieuw instellen in Gmail

5 Views Download Presentation
Download Presentation

Wachtwoord opnieuw instellen in Gmail

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wachtwoord opnieuw instellen in Gmail

  2. Terwijl de wereld evolueert, wordt deze steeds veiliger. We hebben deze beveiliging nodig om onze persoonlijke informatie tegen anderen te beschermen. En als we het hebben over de digitale wereld, wordt een vraag over veiligheid een punt van grote zorg, omdat er talloze manieren zijn waarop we in ons leven kunnen gluren. De voetafdrukken die we achterlaten, kunnen hackers dichter bij ons brengen. 

  3. Om deze ongeautoriseerde toegang te voorkomen, beschermen we onze accounts over het algemeen met sterke wachtwoorden, maar deze wachtwoorden zijn nutteloos als ze lange tijd ongewijzigd blijven. Gmail ondersteuning raadt u aan uw wachtwoord regelmatig te wijzigen. Hiermee kunt u niet alleen de beveiliging van uw Gmail garanderen, maar ook de toegang tot uw account. Nu is de volgende vraag die we tegenkomen: hoe een wachtwoord opnieuw instellen in Gmail? Hiervoor hebben we enkele uitstekende stappen voorzien om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

  4. Volg deze stappen om het gewenste resultaat te krijgen: • Open uw Gmail-account en ga naar de pagina voor accountondersteuning. • Omdat het verband houdt met uw beveiliging, worden u enkele vragen gesteld om te controleren of dit account van u is. • Na bevestiging ontvangt u een e-mail met een link. Klik op die link om naar de resetpagina te gaan.

  5. Als u de e-mail niet in uw inbox krijgt, controleer dan de spamlijst of de bulk-e-mailmap. • Wijzig nu de categorie van deze e-mail door de markering voor de spamlijst op te heffen. • Nadat u de map hebt gewijzigd, vraagt u om een andere e-mail om uw identiteit te verifiëren.

  6. Mogelijk hebt u enkele e-mails gebruikt om u aan te melden bij uw account. Controleer al deze e-mails. • Kies ten slotte een nieuw wachtwoord. Zorg ervoor dat dit wachtwoord nooit eerder is gebruikt.

  7. Het is zeer aan te bevelen dit proces uit te oefenen, omdat het ervoor zorgt dat niemand anders uw account gebruikt. Als u echter problemen ondervindt bij het onthouden van deze procedure, neemt u contact op met Gmail ondersteuning telefoonnummer belgie voor onmiddellijke hulp. Een groep technici staat altijd voor u klaar in elke situatie. Aarzel niet, bel ons gewoon.

  8. Contact Us Gmail klantenservice nummer source Thank You