conferin a recicleaz responsabil viitorul copiilor t i depinde de tine n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
CONFERIN ȚA “ RECICLEAZĂ RESPONSABIL. VIITORUL COPIILOR TĂI DEPINDE DE TINE! ” PowerPoint Presentation
Download Presentation
CONFERIN ȚA “ RECICLEAZĂ RESPONSABIL. VIITORUL COPIILOR TĂI DEPINDE DE TINE! ”

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 8

CONFERIN ȚA “ RECICLEAZĂ RESPONSABIL. VIITORUL COPIILOR TĂI DEPINDE DE TINE! ” - PowerPoint PPT Presentation


  • 113 Views
  • Uploaded on

CONFERIN ȚA “ RECICLEAZĂ RESPONSABIL. VIITORUL COPIILOR TĂI DEPINDE DE TINE! ”. Organizația ECOBucurești este o organizație nonguvernamentală, cu caracter apolitic și fără scop lucrativ sau patrimonial, care a luat naștere în anul 2009.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

CONFERIN ȚA “ RECICLEAZĂ RESPONSABIL. VIITORUL COPIILOR TĂI DEPINDE DE TINE! ”


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide3

Organizația ECOBucurești este o organizație nonguvernamentală, cu caracter apolitic și fără scop lucrativ sau patrimonial, care a luat naștere în anul 2009.

  • Scopul ECOBucurești constă în promovarea unei atitudini de respect față de natură, rezolvarea problemelor de ecologie, de protecție a mediului, susținerea unui program modern de educație ecologică și turism civilizat și nu în ultimul rând, sensibilizarea opiniei publice față de efectele negative asupra mediului și sănătății ale aruncării gunoaielor într-un mod aleator.
  • Mijloacele prin care organizația își atinge scopul sunt:

• Dezvoltarea de proiecte care aduc beneficii reale mediului și promovarea unei atitudini responsabile faţă de mediu la nivelul publicului larg.

• Responsabilizarea și atragerea atenției populației asupra consecințelor nefaste asupra sănătății pe care le are aruncarea gunoaielor în mod neglijent.

• Crearea de oportunităţi pentru cetăţeni, companii şi autorităţi, care să le permită să lucreze împreună în vederea rezolvării problemelor de mediu.

• Promovarea unor politici publice favorabile mediului.

• Monitorizarea calităţii mediului .

• Sprijinirea sectorului verde al societăţii civile.

prezentarea conferin ei
Prezentarea conferinței
  • Ca şiînaniianteriori, cu o săptămânăînainte de ZiuaOficială a MediuluişiEcologiei – 5 Iunie – va avea loc o conferinţă de presă,cu scopul de a informaatâtpublicul de specialitate, câtşiaudienţagenerală, cu privire la tematicacampanieidesfășurată de către Asociația EcoBucurești.
  • Anulacesta, tematicavizeazăproblematicagraduluiridicat al deşeurilorceafectează, înprimulrând, viitorulcopiilor, punându-le înpericolsănătateaşiechilibrul mental. Astfel, Asociația EcoBucurești aelaborat un program,prinintermediulcăruiaoameniisăconştientizenecesitateaunuimediuambiantmultmaicuratînMunicipiulBucureşti.
prezentarea evenimentului
PREZENTAREA EVENIMENTULUI
  • Deşeurile pot fifoartedăunatoarepentrusănătateafizică a tuturor - înurmarăspândiriimicrobilor din gunoaieputându-ne devastacorpul . De aceeaomultrebuiesăaibă mare grijăundearuncăgunoaiele, pentru ca nivelul de gunoaieîncreşteresă nu ialoculspaţiilorverzi.
  • De aceea am ales ca anulacestasăsărbătorimZiuaEcologiei, SÂMĂTĂ 5 IUNIE, invitându-văsă ne jucămîmpreunăînparculHerăstrău. Activităţile outdoor vizeazăplimbări cu bicicleta, role sau skate – înfuncţie de preferinţe, terenuri special amenajatepentrubaschet, tenis de picior, fotbalşibetmington, darşiconcursuri de desenpeasfaltpetema “ceînseamnăgunoiulpentru tine?”. Desfăşurareaacestoractivităţivafiposibilă cu ajutorulsprijinuluiprimit din parteaPrimărieiMunicipiuluiBucureştişi al sponsorilorevenimentului.
obiectivul campaniei
OBIECTIVUL CAMPANIEI
  • Acest eveniment are ca scop atât responsabilizarea populaţiei, cât şi a autorităţilor Municipiului Bucureşti, cu privire la necesitatea unui mediu ambiant mult mai curat în oraş.
obiectivul campaniei1
OBIECTIVUL CAMPANIEI
  • Obiectivul general al campaniei este acela ca fiecare dintre noi să conștientizeze cât de important este să aibă grijă unde îşi aruncă reziduurile, deoarece, în timp, efectele negative îşi vor face resimţită prezenţa, afectând în primul rând viitorul copiilor.
o campanie ini iat de c tre asocia ia
O campanie inițiată de către asociația

www.ecobucuresti@hotmail.com

SPONSORI ȘI PARTENERI MEDIA: