Reklame Analyse - PowerPoint PPT Presentation

reklame analyse n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Reklame Analyse PowerPoint Presentation
Download Presentation
Reklame Analyse

play fullscreen
1 / 7
Reklame Analyse
876 Views
Download Presentation
adem
Download Presentation

Reklame Analyse

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Reklame Analyse Af Mette og Sasha

  2. Komposition

  3. Komposition • Vi har valgt at benytte tredjereglen. Punkterne som rammer hinanden, rammer også de punkter på kvinden som man vil fremhæve, altså de ting som fanger modtagerne som i dette tilfælde er mændene. • Man kan også sætte billedet ind i en højre komposition. Linjen går lige igennem kvindens krop, det gør hun bliver fremhævet.

  4. Farve komposition

  5. Farve komposition • Den blå pil, peger på underbukserne. Den blå farve symbolisere; Uskyld, Sandhed, glæde, ærlighed og længsel. Alle disse ting passer meget godt ind i billedet. Den blå farve træder også ud, det gør at man ikke er i tvivl om at det er underbukserne de reklamere for. • Meget af billedet består af farven hvid. Hvid symbolisere; renhed, uskyld, hellighed, troskab, velsignelse og glæde. Disse ting er også rigtig gode til dette billede, hun er jo hellig og velsignet af Mændene. • Nogle få steder på billedet er der også rød. Rød symbolisere; Kærlighed, Lidenskab, stærke følelser og kamp. Det er også ting som man kan sige billedets budskab passer til. Det røde sammenlignes tit med noget seksuelt og det kan man jo sige dette billede også er.

  6. Billedet Budskab

  7. Billedets budskab • Firmaets budskab med dette billede er, at sætte deres målgruppes interesse først. Deres målgruppe er mændene, da det der skal sælges er mandeunderbukser. Det smarteste at gøre for at sælge et produkt er at finde en målgruppe og målgruppens interesser. Dette har firmaet fanget meget godt, ved at sætte en halvnøgen kvinde i fokus. • Billedets budskab er, at hvis mændene køber disse underbukser vil kvinderne falde for dem på række. Altså at dette produkt gør dem mere seksuelle og mere attraktive.