usb sticks bedrukken l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
USB Sticks Bedrukken PowerPoint Presentation
Download Presentation
USB Sticks Bedrukken

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

USB Sticks Bedrukken - PowerPoint PPT Presentation


  • 199 Views
  • Uploaded on

Factory Groep is meer dan alleen het bedrukken van textiel. Neem eens een kijkje op onze andere webshops http://www.usbsticksbedrukken.net/

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

USB Sticks Bedrukken


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
usb sticks bedrukken

USB sticks bedrukken

Wanneer u op zoek bent naar promotie materiaal voor bijvoorbeeld uw bedrijf, zijn er diverse mogelijkheden om dat te doen. U kunt verschillende artikelen met het logo van uw bedrijf bedrukken.

USB sticks bedrukken met het logo van uw bedrijf is bijvoorbeeld een leuk idee. Zeker omdat usb sticks vandaag de dag heel veel door de mensen gebruikt worden voor hun laptop, computer etc. Het is dus ook nog eens een nuttig artikel. En een keer wat anders dan een balpen met opdruk van een bedrijf.

slide3

U kunt op internet diverse sites vinden die dit voor u kunnen doen. Het is altijd verstandig om op diverse sites offertes aan te vragen. U moet er wel rekening mee houden dat de prijzen van USB sticks vaak dagelijks kunnen veranderen. Dat wordt veroorzaakt door de instabiele prijzen van de geheugenchips. Daarom kunt u het beste rechtstreeks met de fabrikant contact opnemen voor de actuele tarieven, wanneer het dan verder aan uw wensen en budget voldoet kunt u uw bestelling plaatsen. Op de site staat ook vaak vermeld hoe lang de levertijd zal zijn van de door u uitgezochte usb sticks.

De usb stick zijn natuurlijk te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Qua materiaal kunnen ze bijvoorbeeld een plastic behuizing hebben (soms met led-verlichting) of een metalen behuizing hebben. Er zijn zelfs usb sticks van hard metaal met lederen applicaties. Qua model kunnen ze ook nogal verschillen, zoals uitschuifbare of de veelgeziene usb sticks met een dop.

De afmetingen kunnen ook variëren, de meeste usb sticks zijn tussen de 50 tot 70 mm lang. Tussen de 15 en 25 mm breed en gemiddeld 10 mm. dik.

Tevens kan het geheugen van de usb sticks variëren van 512 Mb tot wel zo’n 8 Gb.