usb sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne PowerPoint Presentation
Download Presentation
USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne - PowerPoint PPT Presentation


  • 177 Views
  • Uploaded on

Factory Groep is meer dan alleen het bedrukken van textiel. Neem eens een kijkje op onze andere webshops http://www.polo-bedrukken.net/

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
usb sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne

USB sticks bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne

Van muziek en foto’s tot belangrijke documenten, op een USB stick kunt u van alles opslaan. Als marketingmiddel heeft u vast wel eens een USB stick gekregen of gezien. USB sticks bedrukken is een ideaal marketingmiddel omdat u als relatiegeschenk iets weggeeft dat in deze tijd van media en ICT een zeer handig gebruiksvoorwerp is. Het gebruik van een USB stick als promotiemiddel komt over het algemeen heel wat professioneler over dan een pen of een schrijfblok. Deze laatstgenoemde gebruiksvoorwerpen zullen al snel weggegooid worden; met een USB stick zal dat niet zo snel gebeuren! Daarnaast wordt degene die de stick krijgt door intensief gebruik elke dag aan uw bedrijf herinnerd. Het is een uitstekende manier van ‘branding’ oftewel het verstevigen van uw marktnaam.

slide3

Een USB stick is wat betreft het opslaan van digitale gegevens het bewaarmedium van de toekomst. Door USB sticks te bedrukken met uw bedrijfsnaam voegt u hier iets extra’s aan toe dat door veel mensen zal worden gezien. Via het internet kunt u genoeg aanbieders vinden die voor u USB sticks bedrukken. U kunt hierbij natuurlijk voor simpele tot hele luxe uitvoeringen kiezen en bovendien kijken hoeveel geheugen u op de USB stick wilt hebben. Bovendien draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu door de enorme papierbesparing die een USB stick oplevert. Hiermee straalt u ook een bewuste en positieve bedrijfsinstelling uit.

De manieren om dit marketingmiddel uit te geven zijn eindeloos: u kunt het tijdens vergaderingen of congressen uitreiken aan (potentiële) klanten. Een andere manier, die ook marketingtechnisch erg handig is, is het versturen van uw eigen USB stick als relatiegeschenk, bijvoorbeeld bij het versturen van kerst- of nieuwjaarskaarten. Een USB stick bedrukken als onderdeel van uw marketingcampagne is een investering die zich zeker terug zal verdienen!