snel en goedkoop een sweater bedrukken l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Sweater Bedrukken PowerPoint Presentation
Download Presentation
Sweater Bedrukken

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Sweater Bedrukken - PowerPoint PPT Presentation


  • 238 Views
  • Uploaded on

voor een sweater bedrukken. Bij sweaters geldt dat wij deze kunnen bedrukken in grote oplage, maar ook in kleine oplage voor bijvoorbeeld groepen. Een sweater bedrukken kunt u bij ons laten bedrukken met bijvoorbeeld op iedere sweater een andere naam op zowel de voorzijde als de achterzijde. http://www.factoryshirts.nl/sweater-bedrukken.php/

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Sweater Bedrukken' - Sweaters


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
snel en goedkoop een sweater bedrukken

Sinds de komst van het internet hebben zich vele interessante ontwikkelingen voorgedaan op het gebied van applicaties en software voor webwinkels en andere internet ondernemers.  

Online bestellen gaat eenvoudiger en sneller en de mogelijkheden om producten te presenteren worden steeds beter waardoor meer interactie mogelijk is met de bezoeker.  

Eigen ontwerp

Zo is het tegenwoordig zelfs mogelijk om geheel online in een 3d live voorstelling een eigen ontwerp toe te voegen aan een product. Een sweater bedrukken met een persoonlijk ontwerp bijvoorbeeld, gaat heel eenvoudig terwijl je direct het uiteindelijke resultaat kunt zien. Je kunt kiezen uit diverse standaard afbeeldingen, maar het is natuurlijk nog interessanter om een eigen design te gebruiken. Dat kun je eenvoudig uploaden en vervolgens nog helemaal naar eigen inzicht bewerken. Ook is het mogelijk om tekst toe te voegen.

Snel en goedkoop een sweater bedrukken

slide3

Snel, sneller, snelst

Dat het bestelproces hiermee veel sneller gaat, behoeft natuurlijk geen betoog. De korte lijn tussen klant en bedrijf, de nauwkeurige gegevensoverdracht en de snelle verwerking van de bestelling via het internet maakt het mogelijk om razendsnel tot productie over te gaan. Binnen 48 uur heb je doorgaans je bedrukte sweaters al in bezit.

Het grote voordeel hiervan is, dat je als bedrijf altijd onmiddellijk in kunt spelen op interessante gelegenheden om promotie te voeren. Maar ook heb je op het laatste moment beter zicht op omstandigheden, waardoor je minder snel het risico loopt dat je met een berg promotie materiaal blijft zitten. Om een voorbeeld te geven, stel dat je campagne voert tijdens een open lucht concert. Als het weerbericht tropische hitte voorspelt, dan spreekt het voor zich dat je misschien beter t shirts dan sweaters gebruikt.

Goedkoop

Het zal je evenmin verbazen dat een sweater bedrukken langs de digitale snelweg minder kosten meebrengt en dat komt tot uiting in de lage tarieven die je op het internet vindt. Een niet onbelangrijk voordeel, want een beetje extra ruimte in het campagnebudget is natuurlijk mooi meegenomen.