1 / 3

Petten bedrukken

Dit is geweldig, je eigen petten bedrukken! Wat wil je nog meer? Kies een pet die je leuk vindt en kies vervolgens een leuke text of afbeelding en wij zetten het erop. Super! Wauw! Je pet wordt thuis bezorgt, kijk snel op http://www.pettenbedrukken.net voor meer informatie.

Download Presentation

Petten bedrukken

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. Baseball caps of petten zijn al decennia lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaag de dag zijn ze dan ook in vele soorten en maten te verkrijgen. Veel petten zijn voorzien van reclame of van een bedrijfslogo. Vroeger was dit misschien duur om te laten doen, tegenwoordig kunt u goedkoop en simpel zelf petten bedrukken! Wat dacht u van een pet met het logo van uw bedrijf? Of petten als sponsorbijdrage bij een sponsorloop, uiteraard ook met uw logo of met dat van de wedstrijd? Het is allemaal mogelijk via www.pettenbedrukken.net. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren is het eenvoudig petten bedrukken. Wilt u iemand een cadeautje geven? Bestel dan een pet met een mooie opdruk. Voor jong en oud is het bestellen van petten mogelijk, er zijn petten in vele soorten en maten! Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende designs. Het doorgeven van uw eigen ontwerp is mogelijk, maar als u wat minder vaardig bent in het ontwerpen is het mogelijk om uit verschillende designs te kiezen. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor petten bedrukken met een mooie foto. Bijkomend voordeel is bovendien dat al vanaf € 50,- de bezorging gratis is! En wat u betaalt is voor iedereen duidelijk, er zijn geen onverwachte verrassingen achteraf. Petten Bedrukken

  2. Wilt u graag uw eigen petten bedrukken? Surf dan naar www.pettenbedrukken.net en ga direct aan de slag! Er worden kwalitatief goede petten geboden tegen een lage prijs. Uw pet zal dus lang meegaan en gedurende langere tijd zijn diensten bewijzen. Ga direct petten bedrukken en ontvang ze snel in huis! U hoeft er zelfs de deur niet meer voor uit. Andere producten bestellen is ook mogelijk. Wat dacht u bijvoorbeeld van een muismat bedrukken? De mogelijkheden zijn wat bedrukken betreft eindeloos. Snel, eenvoudig en simpel bedrukken en dat voor een lage prijs!

More Related