1 / 3

Een slabbetje bedrukken als cadeau

Een leuke afbeelding op het slabbetje van uw kind? Dat kan! Hoe? Bestellen in 3 eenvoudige stappen 1: Maak direct online je eigen ontwerp 2: Wij bedrukken uw artikel zoals ontworpen 3: Netjes geleverd met pakketdienst! Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.slabbetjebedrukken.net

Download Presentation

Een slabbetje bedrukken als cadeau

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


  1. U kent het wel, er is een baby geboren. Kersverse ouders worden altijd overladen met cadeautjes. en het vinden van een leuk en origineel cadeau voor de pasgeborene is niet altijd gemakkelijk. Het is dan ook best lastig om voor een kraambezoek een cadeautje te bedenken. Wat dacht u van een slabbetje bedrukken? Een leuke en originele manier om de ouders en de baby te verrassen! Slabbetjes zijn er in allerlei soorten en maten, maar een slabbetje bedrukken met een eigen ontwerp is een extra origineel cadeau. Voor een baby, maar ook voor een jarige peuter een leuk cadeau. U kunt een slabbetje bedrukken met een standaard ontwerp of uw eigen ontwerp. Via www.slabbetjebedrukken.net kan dit eenvoudig, snel en goedkoop. Ook kunt u uw eigen foto inzenden om op een slabbetje te bedrukken. U geeft hiermee ook nog eens een duurzaam cadeau, want de slabbetjes worden gemaakt van zachte biologische katoen, dus aangenaam voor zowel de gever als de baby! Een slabbetje bedrukken als cadeau!

  2. Het aantal slabbetjes dat u bestelt maakt niet uit, u kunt slabbetjes al per stuk kopen. Ook als u zelf een winkel heeft in babyartikelen is het leuk om slabbetjes te laten maken als bedrijfsreclame! De levering van de slabbetjes vind binnen 5 werkdagen plaats en bij een bestelling vanaf € 50,- is bezorging geheel gratis! U hoeft er niet eens voor de deur uit. Ook kunt u natuurlijk het slabbetje bij de ouders laten bezorgen als u zelf niet in de gelegenheid bent om op kraamvisite te gaan. Ook als u een ander cadeautje wilt geven bent u bij www.slabbetjebedrukken.net aan het goede adres. Naast slabbetjes bedrukken we ook t-shirts, rompertjes, mutsjes en ga zo maar door! Aarzel daarom niet, surf snel naar www.slabbetjebedrukken.net en laat geheel naar wens een mooi, verantwoord en leuk slabbetje bedrukken.

More Related