goedkope zorgverzekering l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Goedkope zorgverzekering PowerPoint Presentation
Download Presentation
Goedkope zorgverzekering

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Goedkope zorgverzekering - PowerPoint PPT Presentation


  • 185 Views
  • Uploaded on

De goedkoopste zorgverzekering vindt u op GoedkopeVerzekeringOnline.nl! Uw gezondheid is uw belangrijkste bezit. Dat moet dus goed verzekerd zijn! Maar de premies worden alsmaar duurder en er wordt steeds minder vergoed door de basisverzekering. http://www.goedkopeverzekeringonline.nl/zorgverzekering

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Goedkope zorgverzekering' - GoedKope


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
goedkope zorgverzekering

Omdat uw gezondheid het allerbelangrijkste bezit van u is, is het ook erg belangrijk dat u zich hiervoor goed verzekerd. Hedendaags worden de premies steeds duurder en daarentegen wordt er steeds minder door de basisverzekering vergoedt.

Het is sowieso altijd verstandig om eens in de zoveel tijd een keer te kijken en te vergelijken, welke zorgverzekering tegenwoordig de goedkoopste is en u daarbij toch een goede dekking biedt.

Om u te oriënteren welke goedkope zorgverzekering uiteindelijk het beste bij u past, kunt u op diverse websites rondkijken. Een van die sites is bijvoorbeeld de website GoedkopeVerzekeringOnline.nl. Op deze site leest u welke zorgverzekering het goedkoopste is en u tevens de beste dekking biedt. Bij de meeste zorgverzekeraars is de dekking van de basisverzekering normaal gesproken hetzelfde, maar in de voorwaarden en de aanvullende verzekeringen zitten wel degelijke verschillen. Het is daarom belangrijk om die vooraf goed door te nemen en tegen elkaar af te wegen. U kunt bij het vergelijken het beste nagaan, welke specifieke dingen voor u het belangrijkste zijn en daarbij de passende verzekering zoeken.

Goedkope zorgverzekering

slide3

Om u alvast een beetje op weg te helpen hebben wij voor u de goedkoopste zorgverzekeringen op een rijtje gezet. U ziet hierbij ook de top 3 zorgverzekeringen die u de beste prijs / kwaliteitsverhouding bieden.

De top 5 van de goedkoopste zorgverzekeringen:

1. FBTO - 95 euro.

2. Kiemer - 99 euro.

3. Menzis – 104,75 euro.

4. Agis - 105,85 euro.

5. Zilveren Kruis – 106,50 euro.

U kunt bij de desbetreffende verzekering op de website kijken om meer en uitgebreidere informatie over te vinden. Daar zult u ook de voorwaarden kunnen vinden, wanneer u van plan bent om over te stappen hoe dit in zijn werk gaat.