een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectiviteit l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectivitei PowerPoint Presentation
Download Presentation
Een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectivitei

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectivitei - PowerPoint PPT Presentation


  • 230 Views
  • Uploaded on

De goedkoopste zorgverzekering vindt u op GoedkopeVerzekeringOnline.nl! http://www.goedkopeverzekeringonline.nl/zorgverzekering

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectivitei' - Goedkope1


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectiviteit

Een goedkope zorgverzekering afsluiten via een collectiviteit

Iedere inwoner van Nederland is verplicht zich te verzekeren tegen ziektekosten. Sinds 2006 is een nieuwe zorgverzekering ingevoerd: de basisverzekering. Met de invoering van deze nieuwe zorgverzekering zijn het ziekenfonds en de particuliere zorgverzekering komen te vervallen. Nederlanders zijn verplicht zich te verzekeren. Daar staat tegenover dat verzekeraars iedereen moeten accepteren. Wanneer een Nederlandse ingezetene zich niet verzekerd, voldoet hij niet aan de verzekeringsplicht en kan daarom een boete opgelegd krijgen, ook wanneer pas achteraf blijkt dat hij een bepaalde periode niet verzekerd was.

slide3

De basisdekking van zorgverzekeringen wordt vastgesteld door de Nederlandse staat. De basisverzekering dekt een aantal zaken, te weten: algemene geneeskundige zorg, mondzorg, farmaceutische zorg, hulpmiddelen, opname, behandeling en verpleging in een ziekenhuis, verzorging na een bevalling, en verblijf in verband met geneeskundige hulp. Ongeveer 94% van de zorgkosten wordt door deze goedkope zorgverzekering gedekt. Naast de verplichte basisverzekering is het mogelijk je aanvullend te verzekeren. Verzekeraars bieden als aanvullende verzekering tandartsenverzekeringen en algemene verzekeringen aan.

Om het risico voor verzekeraars te beperken zijn voor verzekerden de eigen bijdrage en het eigen risico ingevoerd. De eigen bijdrage houdt in dat er door de verzekerde meebetaald moet worden aan bepaalde zaken, zoals kraamzorg. Het eigen risico houdt in dat de verzekerde zelf een eerste deel betaalt van zijn ontvangen zorg. Naast een verplicht eigen risico bieden verzekeraars over het algemeen verzekeringen met een eigen risico naar keuze aan.