syit ostaa ymp rivuodenrenkaat n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat PowerPoint Presentation
Download Presentation
Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat - PowerPoint PPT Presentation


  • 9 Views
  • Uploaded on

Uusien renkaiden ostaminen ei ole pelkästään auton oikean renkaan löytäminen, vaan myös oikean renkaan löytäminen kaudelle. Esimerkiksi jos on kesä ja haluat ostaa uudet renkaat, sinun täytyy etsiä renkaat, jotka ovat täydellisiä kyseiseen kauteen. Talvirenkaiden ostaminen autollesi kesällä on huono ajatus, koska ne eivät pysty antamaan parasta suorituskykyä matkan varrella. Talvirenkaat voivat myös tuhota tienpinnan, jota ei ole peittynyt jäällä ja lumella.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat ' - AriPekkaAutio


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
syit ostaa ymp rivuodenrenkaat 1

Uusien renkaiden ostaminen ei ole pelkästään auton oikean renkaan löytäminen, vaan myös oikean renkaan löytäminen kaudelle. Esimerkiksi jos on kesä ja haluat ostaa uudet renkaat, sinun täytyy etsiä renkaat, jotka ovat täydellisiä kyseiseen kauteen.

Talvirenkaiden ostaminen autollesi kesällä on huono ajatus, koska ne eivät pysty antamaan parasta suorituskykyä matkan varrella. Talvirenkaat voivat myös tuhota tienpinnan, jota ei ole peittynyt jäällä ja lumella.

Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat

syit ostaa ymp rivuodenrenkaat 2

Kun valitset renkaita ajoneuvoosi, sinulla on mahdollisuus ostaa erilliset kesä- ja talvirenkaat kahdelle vuodenajalle, tai voit osta ympärivuotiset renkaat ja käyttää niitä ympäri vuoden.

Jos et pidä vaivalloisena vaihtaa renkaita ajoneuvoon aina kun uusi kausi alkaa, koko kauden renkaat ovat täydellinen valinta sinulle. Ne on suunniteltu käsittelemään kaikenlaisia sääolosuhteita, joten voit käyttää niitä keväällä, syksyllä, talvella sekä kesällä ilman ongelmia.

Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat

syit ostaa ymp rivuodenrenkaat 3

Vaikka ympärivuotisilla renkailla voi olla hieman alhaisempi suorituskyky verrattuna valittujen talvi- ja kesärenkaiden suorituskykyyn, ne silti toimii erittäin hyvin teillä. Se voi säästää rahaa, jos sinulla ei ole varaa laittaa rahaa kaksiin renkaisiin, talvella ja kesällä.

Se tarjoaa hyvän vetovoiman sekä kuivissa että märissä olosuhteissa sekä talviolosuhteissa. Toisin kuin ympärivuotiset renkaat, jotka toimivat vain hyvin leudoissa sääolosuhteissa, ympärivuotisilla renkailla on hyvä käsittely myös äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat

syit ostaa ymp rivuodenrenkaat 4

Jos tulet paikasta, jossa lämpötila yleensä laskee alle 7 asteen talvella, ympärivuotiset renkaat toimivat edelleen hyvin. Ne on suunniteltu käsittelemään sateisia ja lumisia olosuhteita. Kun kylmäkausi päättyy ja kesät asetetaan, voit silti ajaa pitkin tiellä mukavasti ympäri vuoden renkaita.

Ne eivät menetä käsittelykapasiteettiaan kuumalla säällä, kuten yleensä talvirenkaat tekevät. Ne ovat myös erittäin kestäviä, mikä tekee niistä paremman vaihtoehdon kesärenkaille useimmissa olosuhteissa.

Syitä ostaa ympärivuodenrenkaat