Slika 2: Splavarjenje po Dravi v organizaciji Koroških splavarjev - PowerPoint PPT Presentation

V okviru usmeritve Strateški in projektni management organiziramo različna srečanja, aktivnosti i...
Download
1 / 4

  • 94 Views
  • Uploaded on
  • Presentation posted in: General

I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.

Download Presentation

Slika 2: Splavarjenje po Dravi v organizaciji Koroških splavarjev

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Presentation Transcript


Slika 2 splavarjenje po dravi v organizaciji koro kih splavarjev

V okviru usmeritve Strateški in projektni management organiziramo različna srečanja, aktivnosti in dogodke. Oktobra 2010 smo organizirala strokovno ekskurzijo za podiplomske študente 1. in 2. letnika usmeritve. Obiskali smo podjetja BOXMARK d.o.o. (slika 1), PRORELAX d.o.o. in PTM MARKAČ d.o.o. ter zaključili strokovno ekskurzijo z druženjem pri Koroških splavarjih (slika 2).

Slika 1: Obisk podjetja BOXMARK d.o.o.

Slika 2: Splavarjenje po Dravi v organizaciji

Koroških splavarjev


Slika 2 splavarjenje po dravi v organizaciji koro kih splavarjev

V decembru 2010 je podiplomska usmeritev Strateški in projektni management gostila strokovnjaka iz prakse (slika 3). Dr. Andrej Duh je zaposlen v podjetju 4GNeuron d.o.o., ki se ukvarja z rešitvami s področja telekomunikacij, kjer je odgovoren za razvoj. V okviru predavanj in v razgovoru s študenti so bili izpostavljeni problemi ustanovitve in razvoja podjetja. Predavatelj je izpostavil pomen jasne vizije in poslanstva podjetja, jasne in dobre razvojne usmeritve ter izkušene ekipe strokovnjakov za dolgoročni uspeh podjetja.

Slika 3: Sodelovanje strokovnjakov iz prakse v študijskem procesu usmeritve


Slika 2 splavarjenje po dravi v organizaciji koro kih splavarjev

Podiplomski študenti usmeritve Strateški in projektni managementa so s pomočjo še nekaterih dodiplomskih študentov pod okriljem Mladih projektnih managerjev in v sodelovanju z Inštitutom za projektni management od 14. do 17. marca 2011 organizirali strokovno ekskurzijo v Bruselj (slika 4). Ob uradnem sprejemu v evropskem parlamentu, se je študentom pridružil evropski poslanec dr. Milan Zver in predstavil svoje delo v okviru Evropskega parlamenta. Sledilo je strokovno predavanje na temo strategij in projektov v okviru Evropske komisije ter srečanje z Evropskim komisarjem za okolje dr. Janezom Potočnikom.

Slika 4: Strokovna ekskurzija v Bruselj


Slika 2 splavarjenje po dravi v organizaciji koro kih splavarjev

Vsako leto študenti usmeritve organizirajo tudi enega ali več družabnih dogodkov, ki so namenjeni spoznavanju in skupinskemu druženju izven predavalnic (slika 5).

Slika 5: Bowling študentov in učiteljev usmeritve


  • Login