om friedrich nietzsche liv n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Om Friedrich Nietzsche liv PowerPoint Presentation
Download Presentation
Om Friedrich Nietzsche liv

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Om Friedrich Nietzsche liv - PowerPoint PPT Presentation


  • 192 Views
  • Uploaded on

Om Friedrich Nietzsche liv. Friedrich Nietzsche levede i Tyskland fra 1844 - 1900. hans far døde der han var 5 år. Han voksede op med kvinder. Hans tanker om, at Gud er død, og at mennesker selv bestemmer, hvad der er godt og ondt. Han døde af sygdom i 1900. Filosof.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Om Friedrich Nietzsche liv


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
om friedrich nietzsche liv

Om Friedrich Nietzsche liv

Friedrich Nietzsche levede i Tyskland fra 1844 - 1900. hans far døde der han var 5 år. Han voksede op med kvinder. Hans tanker om, at Gud er død, og at mennesker selv bestemmer, hvad der er godt og ondt. Han døde af sygdom i 1900.

filosof

Filosof

Da hans søster blevet nazist fremførte hun ham som nazistisk filosof. Men Nietzsche var hverken anti semit eller nationalist. Livets betydning for ham var at feste, danse hyg sig og drikke vin, hans liv blev ødelagt efter nationernes krige og en rigtig streng moral og alt for meget hykleri. Hans længsel blev ikke opfyldt i hans eget liv. Han nåede heller ikke at opleve et lykkeligt kærlighedsforhold. Han endte med at blive sindsuge. Derfor kom han hjem til sin søster og mor for at blive passet.

hans tanker

Hans tanker

Da Nietzsche var 24 år blev han professor i sprogforskning. Han mener ordet gud er som en mønt. Der er ikke nogen gud bag ved ordet. Det er kun et ord. Da vi indså det. Slog vi gud i ihjel. Nietzsche mener at kristne er guds slaver og efter gud er død er det at den stærkeste menneske der overtager magten.