Prezentare camere supraveghere IP - PowerPoint PPT Presentation

supraveghere
prezentare camere supraveghere ip partea i l.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Prezentare camere supraveghere IP PowerPoint Presentation
Download Presentation
Prezentare camere supraveghere IP

play fullscreen
1 / 4
Download Presentation
Prezentare camere supraveghere IP
427 Views
Download Presentation

Prezentare camere supraveghere IP

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Camerele de supraveghere de retea, sau camerele de supraveghere, reprezinta o tehnologie relativ noua aparuta pe piata. Pentru a functiona, acest tip de camera de supraveghere este conectat direct la retea si trimite informatia video fie spre un dispozitiv de inregistrare (DVR) conectat la retea, fie conectat la un server. Conform firmelor de consultanta din domeniu, deabia peste 5 ani, camerele IP vor fi preferate in defavoarea camerelor de supraveghere analogice. Si pentru ca piata camerelor IP este in plina crestere. Prezentare camere supraveghere IP, partea I

  2. Expertii in domeniu spun ca suprematia camerelor de supraveghere video analogice inca se face simtita in primul rand datorita costurilor necesare unui upgrade, si in al doilea rand datorita lipsei de cunostiinte de retelistica din cadrul departamentelor de securitate. • Analizand optiunile disponibile pe piata, puteti opta pentru sisteme de supraveghere full-IP sau partial IP.

  3. Cu alte cuvinte, puteti pastra investitia dumneavoastra in sisteme analogice, dar in acelasi timp, va puteti bucura de avantajele tehnologiei IP, prin convertoarele de semnal (de la analogic la digital). • Siguranta in functionare a sistemelor cu camere supraveghere IP • Cu toate ca acest lucru este posibil, o instalare de genul partial IP, nu este la fel de practica precum una full-IP, deoarece aceasta din urma, este 100% digitala, contine foarte putine parti mecanice si este foarte sigura si mult mai eficienta.

  4. Camere supraveghere • De asemeneea, costurile de intretinere ale unui sistem bazat pe camere supraveghere IP sunt mult mai mici in comparatie cu unul analogic. Cu toate acestea, in 2004, la una din universitatile americane, s-a mers pe o solutie combinata, analogic-digital din simplul motiv ca la vremea respectiva, camerele de supraveghere IP nu aveau atatea functionalitati ca in ziua de azi (cum ar fi lentile interschimbabile, ajustarea automata a balansului de alb si a luminii din funtal etc.).