camere de supraveghere l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Camere de supraveghere PowerPoint Presentation
Download Presentation
Camere de supraveghere

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Camere de supraveghere - PowerPoint PPT Presentation


  • 307 Views
  • Uploaded on

Camerele de supraveghere devin din ce in ce mai populare si accesibile oamenilor de rand. Acum nu numai supermarketurile sau cartierele rezidentiale pot beneficia de plusul de siguranta dat de catre aceste camere de supraveghere.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Camere de supraveghere' - guest9227


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2
Camerele de supravegheredevin din ce in ce mai populare si accesibile oamenilor de rand. Acum nu numai supermarketurile sau cartierele rezidentiale pot beneficia de plusul de siguranta dat de catre aceste camere de supraveghere.
  • Familia, casa, magazinul sau biroul dumneavoastra sunt numai cateva dintre motivele pentru care ati dori sa cumparati camere de supraveghere. Din moment ce va investiti energia, resursele si timpul in ele, de ce sa nu va luati extra masuri de siguranta si securitate?
slide3
Exista o gama variata de camere supraveghere concepute pentru orice nevoi si se pot ridica la nivelul oricaror exigente. Intelegand modul si scopul de utilizare al acestora va facilita alegerea dumneavoastra a unei camere de supravegheresau a unui sistem supraveghere mai complex in care camerele de supraveghere sunt o componenta:
  • 1.Camere de supraveghere false, sunt o varianta mult mai ieftina decat o camera reala. Ele dau iluzia prezentei unui sistem de supraveghere si a unei camere de supraveghere, dar in caz de nevoie nu vor exista dovezi filmate. Prezenta acestora are ca scop descurajarea posibilului infractor.
  • 2.Camere de supraveghere ascunse, inregistreaza video dar pot fi deghizate ca si obiecte obisnuite: o papusa in camera unui copil, o vaza sau un ceas de perete intr-un magazin mic, toate acestea pot foarte bine fi camere de supraveghere.
  • 3.Camere de supraveghere 'wireless', adica fara fir de conexiune, ofera mai multa flexibilitate de pozitionare. Sunt usor de instalat, se pot muta cu usurinta si sunt printre cele mai discrete camere de supraveghere.
slide4
4.Camere de supraveghere simple, au fir si sunt mai greu de mutat; daca aveti o locatie pe care doriti sa o monitorizati permanent acestea sunt alegerea ideala. Anumite camere de supraveghere trebuiesc instalate si dezinstalate de catre persoane acreditate. Pot fi camere de supraveghere de interior, exterior sau ambele.
  • 5.Camere de supraveghere cu infrarosu, sunt ideale pentru orice locatie putin sau neiluminata sau pe timp de noapte. Acest tip de camere de supraveghere inregistreaza imaginile in alb-negru pentru a le putea reda mai bine.
  • 6.Camere de supraveghere pentru casa, pot fi oricare din tipurile enumerate mai sus, dar se cumpara si cu un sistem extrem de util ce poate include temporizatoare pentru corpurile de iluminat si senzori de miscare, indeosebi pentru camere de supraveghere wireless.