contact vanuit de oorsprong n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Contact vanuit de Oorsprong PowerPoint Presentation
Download Presentation
Contact vanuit de Oorsprong

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 1

Contact vanuit de Oorsprong - PowerPoint PPT Presentation


  • 81 Views
  • Uploaded on

De Reis

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Contact vanuit de Oorsprong' - seth


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
contact vanuit de oorsprong

De Reis

De Jade Godin Leergang is een reis naar de oorsprong van je seksuele bron. Voor het aanvaarden van die reis is veel durf nodig. Want bewustzijn met de kern van je wezen, jezelf met mateloze mildheid ontmoeten, en nieuwe sensaties toelaten, vergen moed. Het is een gemeenschappelijke reis, met een individuele uitkomst. Voor iedere vrouw uniek, voor iedere vrouw bezielend, voor iedere vrouw weggelegd.

Contact vanuit de Oorsprong

Seksuele energie is de grootste kracht in dit universum. Velen koppelen het woord seksualiteit onmiddellijk aan seks. Daarmee doe je jezelf en de wereld waarin je leeft ernstig te kort! Het is de meest onderschatte, veroordeelde en tegelijk meest beslissende factor voor een succesvol en vervuld leven, privé en professioneel.

In verbinding met je seksuele energie, beschik je over een natuurlijke, rijke en liefdevolle bron in het dagelijks leven. Onafhankelijk van de ander, in werkelijke verbinding met je oorsprong, is het de kracht die relaties laat lukken, carrières doet slagen, en dromen laat uitkomen.

Achtergrond

In de Westerse geneeskunde wordt seksualiteit vaak gezien als los onderdeel van gezondheid. Je bent dan seksueel gezond als je vruchtbaar bent, goed een orgasme kunt bereiken, geen verhoogde of verlaagde spierspanning hebt in je bekkenbodemspieren, geen SOA hebt en geen al te afwijkende seksuele voorkeur. Maar de manier waarop je je seksualiteit beleeft, je seksuele bewustzijn en seksuele energie heeft een ondergeschikte plek.

Gezondheid heeft echter alles te maken met de manier waarop je je met je seksualiteit verbindt. Hoe heet je haar welkom of waar spuug je haar uit? Hoe ga je de dialoog aan met haar? In welke vorm mag zij het licht zien, waar moet zij in het donker blijven?

Voor wie:

Vrouwen van alle leeftijdendie seksueel actief zijn, of dit ooit zijn geweest.

Vooropleiding:

Niet vereist.

Data 2012/2013:

28 oktober

4, 11 & 25 november

9 & 16 december

6 & 20 januari

3 & 17 februari

3, 17 & 24maart

Tijden:

Van 10 tot 12 uur.

Waar:

Utrecht, centrum

Kosten:

€ 199 (inschrijvingen voor 1/10/12 ontvangen 15% vroegboek korting)

Begeleider:

Sabine Meulenbeld, coach en trainer in de Praktijk voor Bezieling en Seksualiteit

E-mail:

jadegodin@kpnmail.nl

Telefoon:

06-42571712

Verdere informatie:

www.sabinemeulenbeld.com

De Leergang

De Jade Godin Leergang staat in het teken van welkom, dialoog en diepgang in verbinding. Je wakkert energiestromen aan en leert een manier om die ook op gang te houden in het dagelijks leven. We gebruiken technieken uit de Healing Tao, Systemisch Werken, NLP en tantra.

Als je de poort tussen je seksualiteit en je hart eenmaal hebt gevonden, ontsluit zich een tot dan toe verborgen landschap voor je van magische seksuele rijkdom.

We oefenen met het Jade-ei waarmee je bewustwording in je bekkengebied cultiveert en je in staat stelt dit ongekende landschap te ontginnen. De uitnodiging is niet die van het inbrengen van het ei of het versteken van de bekkenbodemspieren, maar zij bestaat daarin het welkom te kunnen voelen in het lichaam.

We maken gebruik van constellaties en doen en verbindingsoefeningen waarin we ook elkaar begeleiden. We werken met ons lichaam als vertaalster van onze innerlijke wijsheid en de stem van ons innerlijk verlangen.

Drie Fases

De leergang kent drie fases: 1) De uitnodiging van de Jade Godin. 2) Acceptatie van het grote, zachte “ja” 3) Thuiskomen bij je Oorsprong. Zoals iedere reis begint met de eerste stap, zo is het ook met deze.

Benieuwd naar jouw seksuele rijkdom en hoe je deze poort opent?  Meld je aan voor de reis!

Contact vanuit de Oorsprong

Jade Godin Leergang