Dokumentation
Download
1 / 6

Dokumentation. - PowerPoint PPT Presentation


  • 85 Views
  • Uploaded on

Dokumentation.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Dokumentation.' - odeda


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Dokumentation
Dokumentation.

  • Skoleparathed – 95% af alle børn koncentrere sig i en ubrudt periode på 15 min – Flere børn kan være aktivt lyttende/være deltagende i en voksen styret aktivitet – her vil vi måle på en samling i januar og en igen i april. Vi vil bruge et relationsskema, hvori vi har indsat vores indikatorer. I relationsskemaet vil det også fremgå, hvem der holder samling, hvad der laves samt hvilke børn, som ikke er tilstede.

  • Skoleparathed – 95% af alle børn kan koncentrere sig i en ubrudt periode på 15 min – Alle børn i storegruppen udviser nysgerrighed og lyst til at være med – vi afventer Frederiksberg kommunes model for måling heraf.

  • Livsduelighed - alle børn har kompetence til at give udtryk for egne følelser. Alle børn har kompetence til at udsætte behov og ønsker – Flere børn kan invitere til leg, indgå i leg og afslutte legen på en god måde - her vil vi måle i januar og igen i april. Vi vil bruge et relationsskema, hvori vi har indsat vores indikatorer.

  • Livsduelighed – alle børn har kompetence til at rumme andre børn – flere børn kan se værdien i at dele med andre. Her vil vi benytte os af en log-bog. I januar og i april vil vi lave en log-bog over en spise situation på hver stue. Det vil være en voksen fra en anden stue, end ens stue, der laver log-bogen.